Įkraunama...
Įkraunama...

(Ar) Vieno vaiko šeima - ne šeima?

QUOTE(Eleina @ 2012 05 30, 21:22)
Ada, toks mažas klausimėlis. o jūs kartais nepagalvojot, kad tas vyras gali jus vieną dieną ir palikti? tarkim susirasti kitą. arba mirti. čia prielaida tik. bet kas būtų tada, kai jūs būtumėt tik vaikus auginus. kaip išgyventumėt?

Valstybe juk uz ja mokescius sumokejo,tai gaus islaikyma is jos. biggrin.gif
Atsakyti
Ada, toks mažas klausimėlis. o jūs kartais nepagalvojot, kad tas vyras gali jus vieną dieną ir palikti? tarkim susirasti kitą. arba mirti. čia prielaida tik. bet kas būtų tada, kai jūs būtumėt tik vaikus auginus. kaip išgyventumėt?

Dievas pades ir valstybe smile.gif (pirma karta nepatingejau SM paziureti kokiose diskusijos temose kalba ada21lt) Supratau, kad nebereikia atsakyneti i jos zinutes, tai man beprasmiska. Nes reik gimdyti, nevalgyti mesos, zuvies ir t.t., zindyti iki vestuviu lotuliukas.gif ir pan. - esu visiska priesingybe lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 30 gegužės 2012 - 21:15
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 05 30, 22:08)
Dievas pades ir valstybe  smile.gif (pirma karta nepatingejau SM paziureti kokiose diskusijos temose kalba ada21lt) Supratau, kad nebereikia atsakyneti i jos zinutes, tai man beprasmiska. Nes reik gimdyti, nevalgyti mesos, zuvies ir t.t., zindyti iki vestuviu  lotuliukas.gif  ir pan. - esu visiska priesingybe  lotuliukas.gif

Plaukit, palaukit... Iki kieno vestuviu, negi vaiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 05 30, 15:02)
1. Vien jau mokinti vaikus taip vertinti kita zmogu
(kas čia ką mokina g.gif na ir fantazija pas jus - net nežinau, sakyti jums pabuskit ar prablaivėkit g.gif ), tai yra mokymas negerbti kitu zmoniu, o dar juoktis is jo tai jau tyciojimasis g.gif bet aisku,kiekviena mama mokina savo vaikus ko tik nori biggrin.gif
2.cia Moontes logika, jai ir rasykit, jos reikia paklausti,kas cia turi teisia rasyti. biggrin.gif
3.sado/mazo jus prilyginate motinystei? ( laugh.gif na ne - prasideda jumoro vakarėlis. Čia buvo pavyzdys, ne sulyginimas - skiriat šiuos du dalykus? ) blink.gif
Maniau geri dalykai patinka visiems zmonems. g.gif  Ar yra tokiu, kurie nonoretu buti mylimi?

Teisingas posakis. Butent del to ir sakau, kad isizeidinejimai, paciu isizeidzianciu problerma, kaip ir bet koks kito zmogaus zodziu interpretavimas... Tai tinka ir Jums  mirksiukas.gif

QUOTE(given444 @ 2012 05 30, 16:06)
grazi citata, bet forume visai netinkanti. forume kaip tik pasitaiko labai tiesmukisku zodziu, kuriems nereikia jokiu interpretaciju: eik tu na...nusisneki...nenusipeizek...rasai vejus...neburbuliuok...susikisk savo nuomone...man giliai dzindzilin.

Tinkanti. Ką apie mane galvoja man svetimi žmonės - ne mano, o jų problema. Forume gi diskusijos dažniausiai vyksta tarp svetimų, čia nematomos emocijos, mimika ir t.t., tad net jei parašyta "nusišneki", gal tai parašyta buvo su šypsena, o skaitantis prisitaiko savas emocijas ir tuoj puola įsižeisti/gintis/ar dar ką daryti tik pagal savas interpretacijas)

QUOTE(ada21lt @ 2012 05 30, 18:58)
nu va neigiamas poziuris, kur pinigai iskeliami virs vaiku.Kur jusu bendruomeniskumas ?Nematau prasmingesnio mokesciu panaudojimo....

Dauguma jau supratome, kad būtent JŪS nematot to...Nepatikėsit, bet yra kitaip manančių.

QUOTE(ada21lt @ 2012 05 30, 19:45)
O kam moteriai dirbti ir moketi mokescius? Tai vyru pareiga ne moteru  tongue.gif Motertis gali dirbti, jei nori ,jei tai jai malonu, jei vaikai jau uzauginti. Vergove jau baigesi biggrin.gif

bigsmile.gif palaukit, nesusimaišėte rašydama...perskaitykit dar kartą. Vergovė baigėsi...kam? tik moterims? Nes vyrus Jūs toliau paliekat vergauti

QUOTE(ada21lt @ 2012 05 30, 19:57)
KAip jus tas lygias teises supranta? Man su vyru eiti malkas kapoti, o vyrui su manim zindyti?  bigsmile.gif
Tikra moteri vyras jaus malonuma islaikydamas  4u.gif
Nu kaip gerai ,kad jums viskas aiku, vat gebejimai cia kai kuriu moteriskiu  biggrin.gif

lotuliukas.gif taigi sakiau, kad jumoro vakarėlis prasidėjo.
O ką daryti vyrui, kuris turi netikrą moterį. Nors gal pirmiau reikėjo, Jūsų, Ada, paklausti - kas yra TIKRA ir NETIKRA moteris, kad jau taip suskirstėt...kad būtų tiksliau ir mažiau erdvės interpretacijoms biggrin.gif

QUOTE(Kava&arbata @ 2012 05 30, 20:22)
Beprasmiska diskusija, nes Jus nediskutuojate  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 30 gegužės 2012 - 21:47
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 05 30, 21:03)
Tai vyras malkas kapija,vinuka ikala. Moteris dulkes valo, lygina, valgyt daro. Normalus darbu pasiskirstymas. Bet prie ko cia ejimas i darba?
Vyrai didziuojasi moterimi, kuri ir dirba ir vaikucius priziuri. Ir neveltui net mociutes sako, vaiku reikai tureti tiek, kiek gali islaikyti PATI. Vyras gali ir iseiti pas kita, taip jis skirs islaikyma vaikams,bet save tai pati islaikyti turesit. Jau neminesiu kiek mamu gauna tik is VIF po 195lt/men uz vaika.
Pamenat klauset,ar budamos su vaikais bukeja..

Pacituosiu Liute, nors daug kas cia ta pati paraset, taigi atsakymas visoms. Yra tokia gera patarle:
Moters pasaulis -namai, vyro namai -pasaulis. Cia siose srityse musu atsakomybes. Jei moteris nebeturi mazu vaiku, kuriems reikia jos prieziuros ar turi geru padejeju, jei jauciasi del ju rami , ir jei nori gali eiti dirbti. Bet moteris neturi islaikyti finansiskai seimos, jos atsakomybes sfera -namai-ten vyraujanti nuotaika, atmosfera, vaiku ir vyro gerbuvis. Girdejot toki posaki -moteris seimos zidinio kurstytoja. Automatiskai yra nemazas periodas, kai jai geriau nedirbti :nestumas, zindymas, ypac pirmi menesiai.
Vyro organizmas toks, kad jis fiziskai stipresnis, tokios jegos nereikia darbams namie. Jis lengviau gali atsiskirti nuo vaiku, ji labiau jaudina pasiekimai isoreja, uz kurios ir gauna atlygi.
Geros, mylincios ir mylimos zmonos, joks vyras nepaliks, kiekvienas vyras vertina tokias moteris. Jei jau paliks tai zenklas,kad moteris kazka dare ne taip ir reikia jai padirbet su savim, issiugdyti moteriskuma savyje, tada atsiras vyras, kuris is visos sirdies nores ja globoti ir nesti jai "grobi" namo smile.gif
Ne su vaikais budamos bukeja, o jei jau buka tai buka, lieka tik keistis ir tobuleti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2012 05 30, 21:18)
o kas čia per naujoviškas toks dalykas, kad "valstybė mokėtų mokesčius"? biggrin.gif

Nezinot,kad uz mamas iki tam tikro vaiko amziaus ir pagal vaiku skaiciu valstybe moka i ligoniu kasas?taip pat kazkokiai pensijos daliai? Jei ji kam dar vis rupi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 05 30, 22:08)
Dievas pades ir valstybe  smile.gif (pirma karta nepatingejau SM paziureti kokiose diskusijos temose kalba ada21lt) Supratau, kad nebereikia atsakyneti i jos zinutes, tai man beprasmiska. Nes reik gimdyti, nevalgyti mesos, zuvies ir t.t., zindyti iki vestuviu  lotuliukas.gif  ir pan. - esu visiska priesingybe  lotuliukas.gif

Nu va as ir sakiau,kad reikia prima vertybes issiaiskinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 05 30, 23:02)

Nezinot,kad uz mamas iki tam tikro vaiko amziaus ir pagal vaiku skaiciu valstybe moka i ligoniu kasas?taip pat kazkokiai pensijos daliai? Jei ji kam dar vis rupi smile.gif

jums pradžioj reiktų išvis išsiaiškint kas ta valstybė, ir iš kur ta valstybė gauna pinigų, kad sumokėt mamoms iki tam tikro vaiko amžiaus. va kai išsiaiškinsit, tada pakalbesim.
Atsakyti

Nu apie save tokiu dalyku neprojektuoju.
Bet galiu realu pavyzdi galiu pasakyti. MAno teta niekada nebuvo jokiame oficialiame darbe dirbusi, uzaugino 2 vaikus rupinosi namais, augino sau darzus, Abiem vaikam po nama padejo pasistatyti. NU ir taip vyras pirmas iskeliavo, jos pensija galiu klysti, bet kazkur 150 lt ir ji gyvena daug geriau, dar ir dabar sugeba uzsidirbti budama namie ir jos uzdarbiai nemazi pvz per klaedas per 2 sav apie 2000lt uzsidirbo smile.gif, nei mano mama turinti daugiau kaip 30m darbo stazo gyventu jei butu LIetuvoj, jos pensija apie 600lt vos uztektu mokesciam uz buta. Kita teta irgi padirbusi visa gyvenima, jos vyras niekur beveik nedirbo tik namie visokiais laikinais uzdarbiais , o ta are nuo ryto iki vakaro, pensija nemaza, bet net savo kampo dabar neturi.
taigi visko buna gyevnime 4u.gif Ir nei jusu darbas , nei issilavinimas jums nieko negarantuoja, tik igyta ismintis per gyvenima, tik saves tobulinimas. Nes man svarbu ne vien kaip as ten senatvej gyvensiu, bet kas ir bus tose dausose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 05 30, 23:09)
jums pradžioj reiktų išvis išsiaiškint kas ta valstybė, ir iš kur ta valstybė gauna pinigų, kad sumokėt mamoms iki tam tikro vaiko amžiaus. va kai išsiaiškinsit, tada pakalbesim.

Jus tikite, kad pavyks susigaudyti?
Ji zino kas yra balansas - debetas, kreditas...
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 05 30, 23:02)
Vyro organizmas toks, kad jis fiziskai stipresnis, tokios jegos nereikia darbams namie. Jis lengviau gali atsiskirti nuo vaiku, ji labiau jaudina pasiekimai isoreja, uz kurios ir gauna atlygi.
Geros, mylincios ir mylimos zmonos, joks vyras nepaliks, kiekvienas vyras vertina tokias moteris. Jei jau paliks tai zenklas,kad moteris kazka dare ne taip ir reikia jai padirbet su savim, issiugdyti moteriskuma savyje, tada atsiras vyras, kuris is visos sirdies nores ja globoti ir nesti jai "grobi" namo  smile.gif
Ne su vaikais budamos bukeja, o jei jau buka tai buka, lieka tik keistis ir tobuleti  4u.gif
[

patikėkit. palieka. nes gerumo suvokimas kiekvieno žmogaus kitoks. net ir pati geriausia žmona jūsų akim žiūrint, ar penkiolikos milijonų vyrų akim žiūrint, vienam ir konkrečiam vyrui gali atrodyt ne tokia jau ir gera.
o apskritai nu apie ką mes čia kalbam.. šitos frazės dėl gerų žmonų ir jų nelikimo, dėl židinio kurstymo, dėl vergovės.. košmaras.. nu kur aš čia papuoliau..
dar pradėkit kalbėt apie lažą, duoklę, buivolo tempimą į olą ir panašius dalykus..

nėr temos. išsisėmė turbūt. kad jau tokie dalykai išėjo į trasą.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2012 05 30, 23:13)
Jus tikite, kad pavyks susigaudyti?
Ji zino kas yra balansas - debetas, kreditas...

atvirai? netikiu.
ir nebematau prasmės diskutuot, nes aišku, kad visiškai diskusijos nėra. yra propaganda iš vienos pusės, ir argumentai (negirdimi net) iš kitos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 30 gegužės 2012 - 22:20
QUOTE(ada21lt @ 2012 05 30, 19:33)
Tokiu mastymu zmonija jau isnykusi butu  smile.gif  KA sudurdami vos gala su galu, seima neturi teises gimdyti vaiku? Ar turi aplinkiniai teise teisti ? AR zmones neturi teises gyventi kaip nori ir jei nori ne prabangoje auginti vaikus, tai gal cia ju reikalas?

O kodel jus nesirupinate "ta zmonija" ir negimdote daugiau? Kazkur skaiciau,kad negalite finansiskai.Tai apie ka cia snekate? Ot zinokite neturi teises gimdyti,jei neislaiko nei saves,nei savo vaiku(o is mokesciu moketoju pinigu gyvena). Taip,nenoriu islaikyti,kaip Moonte sako,islaikytiniu(bedarbiu,net ir kai kuriu rusiu daugiavaikiu,kurie "kepa" vaikus,tik del pinigu(pasalpu),kurie nemasto,o tik naudojasi,kitu uzdirbtais pinigais.Turiu tokia teise smerkti,nes ne tam dirbu,ir sukuriu darbo vietas,kad kiti(islaikytiniai)tuo naudotusi.
Turi teise gyventi kaip nori,bet tik ne kitu saskaita.Jei sumastei auginti neprabangoje,tai prasyciau nesinaudoti kitu gerove.Ir tada bus ju (ir jusu) reikalas!
Papildyta:
QUOTE(ada21lt @ 2012 05 30, 23:13)
Bet galiu realu pavyzdi galiu pasakyti. MAno teta niekada nebuvo jokiame oficialiame darbe dirbusi, uzaugino 2 vaikus rupinosi namais, augino sau darzus, Abiem vaikam po nama padejo pasistatyti. NU ir taip vyras pirmas iskeliavo, jos pensija galiu klysti, bet kazkur 150 lt ir ji gyvena daug geriau, dar ir dabar sugeba uzsidirbti budama namie ir jos uzdarbiai nemazi pvz per klaedas per 2 sav apie 2000lt uzsidirbo smile.gif, nei mano mama turinti daugiau kaip 30m darbo stazo gyventu jei butu LIetuvoj, jos pensija apie 600lt vos uztektu mokesciam uz buta. Kita teta irgi padirbusi visa gyvenima, jos vyras niekur beveik nedirbo tik namie visokiais laikinais uzdarbiais , o ta are nuo ryto iki vakaro, pensija nemaza, bet net savo kampo dabar neturi.
taigi visko buna gyevnime  4u.gif Ir nei jusu darbas , nei issilavinimas jums nieko negarantuoja, tik igyta ismintis per gyvenima, tik saves tobulinimas. Nes man svarbu ne vien kaip as ten senatvej gyvensiu, bet kas ir bus tose dausose smile.gif

Kokioje aplinkoje gyvenate,toks ir mastymas lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 05 30, 22:20)
Plaukit, palaukit... Iki kieno vestuviu, negi vaiko?  ax.gif

Vaiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2012 05 30, 23:19)
patikėkit. palieka. nes gerumo suvokimas kiekvieno žmogaus kitoks. net ir pati geriausia žmona jūsų akim žiūrint, ar penkiolikos milijonų vyrų akim žiūrint, vienam ir konkrečiam vyrui gali atrodyt ne tokia jau ir gera.
o apskritai nu apie ką mes čia kalbam.. šitos frazės dėl gerų žmonų ir jų nelikimo, dėl židinio kurstymo, dėl vergovės.. košmaras.. nu kur aš čia papuoliau..
dar pradėkit kalbėt apie lažą, duoklę, buivolo tempimą į olą ir panašius dalykus..

Primena sekta lotuliukas.gif Gali ir nepalikti, nes vyras turi buti irgi toks is urvo smile.gif , jokia kita neims lotuliukas.gif
O blogiausia, kad tokiu seimu vaikai negali pasirinkti savo gyvenimo budo, nes tevai nusprendzia koks jis turi buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 31 gegužės 2012 - 08:32
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 05 31, 08:19)
Primena sekta  lotuliukas.gif Gali ir nepalikti, nes vyras turi buti irgi toks is urvo  smile.gif , jokia kita neims lotuliukas.gif

nail.gif: matote, kai kurios moterys net sapnuose nesapnuoja tokio dalyko, kad moteris gali rinktis vyrą ir neimti jo brunette.gif
Atsakyti