Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kristinele83 @ 2009 08 05, 10:48)
Sveikutes, reikia mazytes pagalbos  ax.gif Kreipiuosi i tas, kurios jau dare IVF ir tai patyre: man si menesi kiekviena savaite po 3 dienas teplioja smarkokai rudai . Kas cia per nesamone??? Su tokiu "reiskiniu" dar nebuvau susidurusi...  doh.gif
Dekoju uz bet kokius pamastymus  4u.gif

na,as nebuvau susidurusi,bet gal tai pakitusi mm forma,vis tik po IVF g.gif bet ,kad kas savaite po 3d,tai rimtai keista g.gif

nors,kai pirmo laukiausi,naturaliai,pries 15metu,tai toks tepliojimas buvo,a la mm,bet tai buvo melas,nes jau nuo tada skaiciavau pastojima g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 08 05, 11:48)
Sveikutes, reikia mazytes pagalbos  ax.gif Kreipiuosi i tas, kurios jau dare IVF ir tai patyre: man si menesi kiekviena savaite po 3 dienas teplioja smarkokai rudai . Kas cia per nesamone??? Su tokiu "reiskiniu" dar nebuvau susidurusi...  doh.gif
Dekoju uz bet kokius pamastymus  4u.gif

Sveikutė 4u.gif ,

Aš atsimenu prieš IVF (kai paskirinėjo įvairius tyrimus) gydytoja manes klausė ar nebūna, kad vidury ciklo ar po mėnesiniu tepliotų rudai. As pasakiau, kad ne - nebūna, bet įdomumo dėlei jos paklausiau kodėl to klausia g.gif . O ji sako, kad moterims, kurioms taip būna, gali būti vienas iš endometriozės požymių.
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2009 08 05, 12:56)
Sveikutė  4u.gif ,

Aš atsimenu prieš IVF (kai paskirinėjo įvairius tyrimus) gydytoja manes klausė ar nebūna, kad vidury ciklo ar po mėnesiniu tepliotų rudai. As pasakiau, kad ne - nebūna, bet įdomumo dėlei jos paklausiau kodėl to klausia  g.gif . O ji sako, kad moterims, kurioms taip būna, gali būti vienas iš endometriozės požymių.

labai galimas variantas.

Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2009 08 05, 14:56)
moterims, kurioms taip būna, gali būti vienas iš endometriozės požymių.

Nu aciu doh.gif Paneles E man prie viso komplekto ir tetruko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 08 05, 13:24)
Nu aciu  doh.gif Paneles E man prie viso komplekto ir tetruko  verysad.gif

nu ne kas,ji,
ir trukdo nestuke.gif verysad.gif
Atsakyti
Medunele, kelinta tau si procedura buvo?
jei pirmoji, tai zinai, nera tai labai jau daug. nenuleisk dar ranku.

Suprantu tave, nes as dar nei vienos nepasidariau, bet pavargau nuo to trypinejimo ir rengimos, begalinio derinimo ir ruosimosi. nors puikiai suprantu, kad neturiu teise dar labai dejuoti. rugsejo pradzioje, jei pasirengimas bus pavykes, darysiu pirmaja inseminacija. su tuo vienu savo kiausintakiu. pagalvojau, kad jeigu ji man paliko Dievas, gal tai zenklas?
taip vat save ir drasinu... bet jei tas pirmas kartas nepavyks, kuo greiciausiai darysiu ivf.
taip jau mums gaunasi nabagelems, sutaupai pinigeli, nunesei i VK, atidavei. ir ramu... smile.gif

mergaites, kurioms pasiseke, priimkite ir mano sveikinimus kuo nuosirdziausius.
Atsakyti
Ar kam buvo ivf metu hiperstimuliacija?
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2009 08 05, 15:10)

kazkam buvo,tik nepamenu kam. g.gif
gal atsisauks ax.gif
Atsakyti
buvo hiperstimuliacija tikrai ne vienai, ar kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2009 08 05, 16:10)

man buvo net kelios... kokie klausimai?
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2009 08 05, 16:10)

ir man buvo verysad.gif
Atsakyti
Buvo ir man. Kiausides 3 kartus padidejo, pilvas issipute, laisvo skyscio atsirado, bet viskas baigesi gerai. Nestumui tai nekenkia, bent jau taip gydytoja sake.
Atsakyti