Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

Rne
Gražuoliukai wub.gif
Matus
Jei tik yra ryžto ir noro tai pirmyn, nematau problemu drinks_cheers.gif
gabiiiiiiii
Visi daro savaip, vieni vinioja ant ričiu ir deda i dežute
user posted image
(aš kokius 2 mėnesius jau taip darau) ir labai patogu,
praeitoj temoi kalba ėjo ir apie užspaudžiamus maišelius,
Dar yra štai tokios įmautės
user posted image
, o šiaip aš pati ilgai iš dėžutės i kita laksčiau ir dabar radau sau patogiausia buda thumbup.gif
Tai ir tu išmegink ką nors naujo ir rasi sau tinkamiausia
Atsakyti
QUOTE(Matus @ 2009 07 11, 13:55)
Papildyta:
Į akį krito madona su kūdikiu,bet kai man su ta balta rože taip nenusisekė,tai dabar net bijau pradėti.Ir taip žiūriu,ir kitaip į tą schemutę,gal turėtų išeiti.Kaip patarsit,profesionalės? blink.gif
http://www.igolki.ne...op-desc-16.html

Aš nerizikuočiau - darbelis nemažas - tai gaila darbo ir laiiko ir medžiagų jei rezultatas vėl nekoks gausis, o tu būtinai šitos madonos nori? Galėčiau pasiūlyti kitą, tikrai gausis, nes išsiuvinėjau, tik medžiagėlės jei truputį kitokios reikia, nes kryžiukai skirtingų dydžių - bet atrodo įspūdingai - bent iki šiol visi aikčioja, įmetu pažiūrėk - jei norėsi schemos - rašyk į až.:
čia Feručio Madonna:
user posted image

Atsakyti
Laba visoms,

prieš kurį laiką Džeinė čia rodėsi rėmus, kuriuos gamina jos vyras... Maniškis, pamatęs, pasakė, kad ir jis pagamins... blink.gif Sakiau tada Džeinei, kad ko gera, pagamins labai panašų į jos... blush2.gif

Pagaliau pasirodau vyro sumeistrautą rėmą. Viskas gaminta pagal Džeinės pavyzdį, tik kampučiuose dar metaliniai sutvirtinimai padaryti, nes man jų prireikė... Nulakavus rėmą jis ėmė svirti. Dabar konstrukciją pavadinčiau tikrai tvirta, metaliukai turi 7 padėtis ir rėmą galima greitai pakelti ar nuleisti thumbup.gif

user posted image

user posted image

Dabar siuvinėju Vervaco batukus - tai ir uždėtas mažutis darbelis. Jį man gerai buvo siuvinėti ir su lankeliu, bet labai jau norėjau rėmą išbandyt, tai ir užsidėjau smile.gif
Atsakyti
Metija ,šaunūs rėmai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,šaunuolis vyras , mirksiukas.gif o ir darbelius nuo mažiausio iki didžiausio galima siuvinėt ,universalus rėmas... thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, zundyte wub.gif
Atsakyti
Metija
Čia visos rodo savo rėmus, o maniškis tik pirmadieni tebus ax.gif
Labai gražus ir galiu pasakytm "madras" blush2.gif
Toks pilnas gabaritu biggrin.gif drinks_cheers.gif
Šaunuolis tavo vyras, puikus rėmas!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
o tai tau, o kodel jus sakot is ano puslapelio nesiuvinet? as savaji katina pradejau siuvinet, jau beveik baigineju antraji schemu lapa.... ir se tau, issigandau dabar kad nieko gali nesigaut... va tai au ir pries pradedant su jumis nepasikonsultuot... o darbelis tikrai nemazas.... 200*130 kryziuku... jau mest darbelio nebesinori, vis delto ir siuliukus jau susipirkau ir visai jau nemaza pradzia yra... doh.gif na neduok dieve nepasiseks, tai jauciu is nervu siuvinejima i sona mesiu.... verysad.gif
Atsakyti
Medžiaga "Lipučkėm " pritvirtinama? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 11, 17:01)
Medžiaga "Lipučkėm " pritvirtinama? cool.gif

Taip, kaip pas Džeinę 4u.gif Šis būdas man atrodo idealus. Kaip staigiai aš prisiuvau ir kaip puikiai laikosi!!!

2saulyte2, 4u.gif 4u.gif 4u.gif aš irgi juo negaliu atsidžiaugt!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 11 liepos 2009 - 16:07
QUOTE(romanciuke @ 2009 07 11, 17:59)
o tai tau, o kodel jus sakot is ano puslapelio nesiuvinet? as savaji katina pradejau siuvinet, jau beveik baigineju antraji schemu lapa.... ir se tau, issigandau dabar kad nieko gali nesigaut... va tai au ir pries pradedant su jumis nepasikonsultuot... o darbelis tikrai nemazas.... 200*130 kryziuku... jau mest darbelio nebesinori, vis delto ir siuliukus jau susipirkau ir visai jau nemaza pradzia yra...  doh.gif  na neduok dieve nepasiseks, tai jauciu is nervu siuvinejima i sona mesiu....  verysad.gif

Parodyk ta savo paveikslėli 4u.gif
Man taipat buvo, siuvinėjau mege iš simponu o spalvu tai daugiausia pilna nereikalingu doh.gif o kai išsiuvinėjau tai net apsiverkiau kad "žiauriai" gavosi verysad.gif
O Matus schema kaipprisiartnau visai kokybiška
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 07 11, 12:54)
o as jau pabaigiau savo zuikius, si karta kazkaip ilgai uztrukau ax.gif daugiau nuotraukyciu ir is arciau mano parase blush2.gif

Oi, kokie mieli zuikiai 4u.gif spalvelės labai švelnios... Super wub.gif

Visų darbeliai žavūs ir mieli 4u.gif

Anoj temoj labai krito į akis Sandrulios kavos pupelėm dekupažintas rėmelis wub.gif Labai dailu ir labai aktualu, nes aš irgi jau senokai brandinu mintį pramokt (draugė moka, manau, kad pamokins) dekupažo... Man itin artima sendinimo tema rėmeliams.
Atsakyti
Romančiuke ,tai jei jau nemažai pasiuvinėjai to katino ,tai turi jau matytis ,kas ten blogai (jei blogai)..jei iki šiol į akis nekrito nesuderintos spalvytės ar kas nors kito,tai vadinasi viskas ten gerai yra..nesinervuok ir toliau siuvinėk.ir labai smalsu koks ten katinas ,gal gali parodyt procesą,tuo pačiu gal ir mes pažiūrėsim ,ar ten spalvos dera?
Atsakyti