Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 70 tema

QUOTE(Metija @ 2009 07 11, 16:37)
Laba visoms,

prieš kurį laiką Džeinė čia rodėsi rėmus, kuriuos gamina jos vyras... Maniškis, pamatęs, pasakė, kad ir jis pagamins...  blink.gif  Sakiau tada Džeinei, kad ko gera, pagamins labai panašų į jos...  blush2.gif 

Pagaliau pasirodau vyro sumeistrautą rėmą. Viskas gaminta pagal Džeinės pavyzdį, tik kampučiuose dar metaliniai sutvirtinimai padaryti, nes man jų prireikė... Nulakavus rėmą jis ėmė svirti. Dabar konstrukciją pavadinčiau tikrai tvirta, metaliukai turi 7 padėtis ir rėmą galima greitai pakelti ar nuleisti thumbup.gif

Wow, nugis puikus remas !!! Vat kiek auksarankiu vyruku cia kryziavotojos turi ! Nu saunu !!! thumbup.gif

QUOTE(Metija @ 2009 07 11, 17:05)
2saulyte24u.gif  4u.gif  4u.gif  aš irgi juo negaliu atsidžiaugt!

As ir dar vis tebesidziaugiu !!! Dabar tulpes truputi sustabdytos siuvineti, nes turiu dovanele iki penktadienio baigti. O jau tada sesiu su naujuoju remu siuvineti. drinks_cheers.gif

-------------------
Ka veikiat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 11, 23:57)
Ka veikiat?  rolleyes.gif

Pasislėpus siuvinėju vyrui dovaną (šššššššššššš). Netrukus turėčiau pasirodyti, nežinau tik, kaip pavyks įrėmint... Turiu idėją, nežinau ar ji pasiseks...

Ir siuvinėju sūnui Vervaco batukus. Pats išsirinko, norėjo metriko... Po truputuką judu, neskubėdama... Kažkaip vis kitokios veiklos atsiranda....
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Dvi -nu grazumas tavo katinuku wub.gif wub.gif 4u.gif saunuole
Atsakyti
Dvi tyliai pasislėpusi tokius grožius siuvinėji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aciuks.gif visoms
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 12, 09:37)
Dvi tyliai pasislėpusi tokius grožius siuvinėji  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Nepasislėpus biggrin.gif Tik nebepasiekiu kompo visai.
Viskas, atia, lekiu toliau rolleyes.gif Geros jums vasaros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 12, 09:42)
aciuks.gif visoms

Nepasislėpus biggrin.gif Tik nebepasiekiu kompo visai.
Viskas, atia, lekiu toliau  rolleyes.gif Geros jums vasaros 4u.gif

sėkmės 4u.gif , lauksim sugrįžtant su grožiais mirksiukas.gif
Atsakyti
Dvi,visi katuliai tokie simpatulkos wub.gif wub.gif ,o tas kur ilsisi ant šakos tai aplamai nukrist galima doh.gif ...turiu jį savo planuose ,sesei jis labai patinka ,reiks kada išsiuvinėt ax.gif ...
einu siuvinėlių skalbt ,ryt rėmint nešiu rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,
nepykit prasau kad sitoje temoje rasau, bet labai man skubiai reikia sitos metrikos

http://www.superstit...p...id=45&sid=1

norejau nusipirkti visa rinkini, bet pas mus isimtas is prekybos - gal kuri netycia turite sitos metikos schemute? buciau labai dekinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamm: 12 liepos 2009 - 11:15
QUOTE(editamm @ 2009 07 12, 12:15)
sveikos,
nepykit prasau kad sitoje temoje rasau, bet labai man skubiai reikia sitos metrikos

http://www.superstit...p...id=45&sid=1

norejau nusipirkti visa rinkini, bet pas mus isimtas is prekybos - gal kuri netycia turite sitos metikos schemute? buciau labai dekinga

turėjau, einu ieškot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 07 12, 00:35)
Pasislėpus siuvinėju vyrui dovaną (šššššššššššš).

Ir aš bigsmile.gif Žadėjau praeitą sav baigt, kol jis kaime buvo su vaikais, ale.... doh.gif truputį liko... Bandysiu darbe laisva minute pabaigtuves organizuot. Kita vertus, dar daug laiko turiu, tik liepos 31 rolleyes.gif Gal dar į kokį kaimą išsiųsiu hihihi.gif

O jau Dvi kašarai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 12, 09:37)
Dvi tyliai pasislėpusi tokius grožius siuvinėji  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Nu aš irgi jai sakiau - tai kada tu tą DIM kicių spėjai išsiuvinėt??? blink.gif Fainuoliškas tai be galo... Atsipūtęs toks... biggrin.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 07 12, 10:22)
einu siuvinėlių skalbt ,ryt rėmint nešiu rolleyes.gif

Lauksim pasirodant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 12, 12:48)
turėjau, einu ieškot  mirksiukas.gif

Pauksciuk buciau labai dekinga editamielk@gmail.com
Atsakyti