QUOTE(MidnightSun @ 2009 07 10, 18:50)
Sveikos mamytės, mano dukrai 15 metų ir jos kojos nusėtos raudonomis nei baltomis strijomis, išbandėm daugelį kremų, bet nieks nepadėjo, gal žinot kokių gerų priemonių arba iš senovės kokių žolelių receptų.. 

pasiieskok forume temu apie strijas, ju tikrai yra nemazai..

Naudoti riebu krema arba vaikiska aliejuka
.Maniskei atsiranda strijos ant krutines (paskutinius menesius pariejo augti ir del to matyt oda plista
)

neturėtu paauglystei atsirast striju nes oda yra pakankamai elastinga , nes gamta taip sutvarkė , reikėtu ištirt hormonus skydliaukė kartais dėl to atsiranda strijų...
Strijos paauglystėj atsiranda dėl greito augimo tiek į ūgį, tiek į plotį (moteriškėjančios formos), oda taip pat tampoma kaip ir
metu. Aš irgi jau paauglystėj susipažinau su strijom, tad nusiteikiau, kad nėštumo metu bus jų dar daugiau. Telieka užkirsti kelią naujoms. O jei yra pinigėlių, galima bandyt naikint lazeriu. Jokie kremai, žolelės ir masažai nepadės.

Man atrodo kad jų atsiranda nuo didelio svorio ir apkūnumo
QUOTE(Lera @ 2009 07 11, 00:12)
neturėtu paauglystei atsirast striju nes oda yra pakankamai elastinga , nes gamta taip sutvarkė , reikėtu ištirt hormonus skydliaukė kartais dėl to atsiranda strijų...
QUOTE(medispukinis @ 2010 04 18, 11:02)
Man atrodo kad jų atsiranda nuo didelio svorio ir apkūnumo
nenusišnekėkit. esu jauna ir kiek pasikalbu su bendraamžėm draugėm, tai dauguma turi strijų. čia nuo brendimo, kai formuojasi krūtinė, plečiasi klubai.

Pirmiausias ir svarbiausias dalykas, kad strijos neplistų toliau - ABSOLIUČIAI UŽDRAUSTI bet kokius burbuliukų turinčius gėrimus. Jokių fantų, spraitų, gazuoto mineralinio ir panačiai.
Vengti makdonaldų, picų ir kito GMO maisto ar maisto su pūtikliais.
Kodėl mūsų mamos, nors ir senos būdamos, dauguma NETURI strijų? Jos maitinosi kitu maistu. Nevalgė traškučių, užsigerdamos gazuotu energetiniu gėrimu ar kas dar klaikiau - kokakola. Šis maistas tiesiog nuodingas mūsų vaikams, ir strijos - tai išoriniai matomas dalykas, o kas dedasi su jų vidaus organais, kurių paviršiuje nematome?
Man "smegenis į vietą sustatė" vienas senas daktaras, labai realistiškai sudėjęs visus taškus ant "i"... Įrodymais, pavyzdžiais ir pan.
Mamytės ir tėveliai, niekam mūsų vaikai nerūpi, išskyrus mus pačius, tad verta pasidomėti ką jie valgo, kuo užsigeria, patupėti kartu prie interneto, pažiūrėti jad ir jutube filmukų apie GMO, (ypač gerų yra rusų kalba) kas norite - atsiųsiu filmą apie GMO "Kpax ГМО", nes jutube įkelti nesigauna - perilgas, o "sukarpyti" gabalais nemoku. (rašykit į až, nes temje būnu labai retai).
Mano 14-metis po to, kai kartu kai kuriuos pažiūrėjome, atsižegnojo makdonaldo ir dešrainių.
Vengti makdonaldų, picų ir kito GMO maisto ar maisto su pūtikliais.
Kodėl mūsų mamos, nors ir senos būdamos, dauguma NETURI strijų? Jos maitinosi kitu maistu. Nevalgė traškučių, užsigerdamos gazuotu energetiniu gėrimu ar kas dar klaikiau - kokakola. Šis maistas tiesiog nuodingas mūsų vaikams, ir strijos - tai išoriniai matomas dalykas, o kas dedasi su jų vidaus organais, kurių paviršiuje nematome?
Man "smegenis į vietą sustatė" vienas senas daktaras, labai realistiškai sudėjęs visus taškus ant "i"... Įrodymais, pavyzdžiais ir pan.
Mamytės ir tėveliai, niekam mūsų vaikai nerūpi, išskyrus mus pačius, tad verta pasidomėti ką jie valgo, kuo užsigeria, patupėti kartu prie interneto, pažiūrėti jad ir jutube filmukų apie GMO, (ypač gerų yra rusų kalba) kas norite - atsiųsiu filmą apie GMO "Kpax ГМО", nes jutube įkelti nesigauna - perilgas, o "sukarpyti" gabalais nemoku. (rašykit į až, nes temje būnu labai retai).
Mano 14-metis po to, kai kartu kai kuriuos pažiūrėjome, atsižegnojo makdonaldo ir dešrainių.
Tikra tiesa surasyta. saviskes irgi saugau nuo situ "maisto" nesamoniu, bet labai laiku pastebejau sia tema, tuo paciu arteja laikas pradeti tepti krutines, nes jau formuotis pradeda, kad vistik didinti odos elastinguma.
Mano pacios paauglysteje krutine gavo strijas, o per nestumus pilva bei slaunis jau pavyko kremais apsaugoti. (mamos ir krutine ir pilvas, slaunys su daugyve striju..)
Mano pacios paauglysteje krutine gavo strijas, o per nestumus pilva bei slaunis jau pavyko kremais apsaugoti. (mamos ir krutine ir pilvas, slaunys su daugyve striju..)
Kazkiek itakos turbut daro, nors daugiau sitas maistas gal celiulita augina... As irgi augau kai dar tu nesamoniu nebuvo, bet krutine su strijomis, o va pilva nestumo metu jau zinojau kaip issaugot, nors maisto jau buvo ir nesveiko..