(ačiū už pasirašymą
rasiuk, buvo virš 60, bet pamažiukais stengiuosi mažinti ir tai parduoti, tai dovanoti visokias vargetas, kurios jau parodė gyvybės ženklus
jut tai ir buvo man svarbiausia, kad jos gyventų
(ačiū už pasirašymą
)
(ačiū už pasirašymą
uo
kokia įdomi
QUOTE(rasiux000 @ 2009 07 18, 16:17)
Graži
QUOTE(bagiuks @ 2009 07 18, 21:01)
O mano pacios prazydinti jau dziugina ziedais
Papildyta:
O mano dziugina pacios prazydinti ziedai kuriu yra tikrai nemazai
QUOTE(renatytete @ 2009 07 19, 11:18)
labukas ligoniukes
reikia jusu pagalbos, siandien noriu persodinti visas savo orchytes, bet jos zydincios...bet ar galima jas imt is vazono ir persodinti??
aciu is anksto uz pagalba

reikia jusu pagalbos, siandien noriu persodinti visas savo orchytes, bet jos zydincios...bet ar galima jas imt is vazono ir persodinti??
o kodel nori persodint?ar saknys nepatinka?
seip galima persodint,bet zinok vienos reaguoja i persodinima,kitos ne..gali nukristi ziedukai..gali tik keli,o gali ir visi..
sakyciau jei saknys sveikos grazios,tegul zydi,persodinsi kai nuzydes..
na o extra atveju,kai puna saknys,zinoma reikia persodinti,tvarkyti saknis
QUOTE(jalka @ 2009 07 19, 12:21)
o kodel nori persodint?ar saknys nepatinka?
seip galima persodint,bet zinok vienos reaguoja i persodinima,kitos ne..gali nukristi ziedukai..gali tik keli,o gali ir visi..t
si
seip galima persodint,bet zinok vienos reaguoja i persodinima,kitos ne..gali nukristi ziedukai..gali tik keli,o gali ir visi..t
si
vakar nusipirkau tris miniukus ir jie gan gerokai perlaistyti, tai bijau kad saknys nebutu supuvusios ir dar lapai tokie pagelte
QUOTE(renatytete @ 2009 07 19, 11:45)
vakar nusipirkau tris miniukus ir jie gan gerokai perlaistyti, tai bijau kad saknys nebutu supuvusios ir dar lapai tokie pagelte 
tada trauk lauk ir ziurek kas ten darosi...
QUOTE(renatytete @ 2009 07 19, 12:18)
labukas ligoniukes

Mano baltosios orchidėjos šaknys vienos žalios,kitos suvytę ir atrodo kaip nudžiūvę ar jos ten supuvę(susisukę) ,bet kol ji žydi,taip ir laikau,nieko tom šaknim nedarau,manau po žydėjimo ištrauksiu,nukirpsiu negražias šaknis ir persodinsiu...bijau žydinčią persodinti
QUOTE(bagiuks @ 2009 07 19, 13:56)
Mano baltosios orchidėjos šaknys vienos žalios,kitos suvytę ir atrodo kaip nudžiūvę ar jos ten supuvę(susisukę) ,bet kol ji žydi,taip ir laikau,nieko tom šaknim nedarau,manau po žydėjimo ištrauksiu,nukirpsiu negražias šaknis ir persodinsiu...bijau žydinčią persodinti 
niu turbut ir as taip padarysiu, persodinsiu tik tas kurios jau nuzidejusios, o del kitu kentesiu kol nuzides
QUOTE(renatytete @ 2009 07 19, 14:09)
niu turbut ir as taip padarysiu, persodinsiu tik tas kurios jau nuzidejusios, o del kitu kentesiu kol nuzides
bijau ;pakenkti jom, nes tokia as ir augintoja 
Jei žydi,manau tada,kad viskas jai ok,jei nebūtų ok,nežydėtų...o po žydėjimo tada ir operuosiu
http://public.fotki....s/mano-gelytes/