Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

rasiuk, buvo virš 60, bet pamažiukais stengiuosi mažinti ir tai parduoti, tai dovanoti visokias vargetas, kurios jau parodė gyvybės ženklus ax.gif jut tai ir buvo man svarbiausia, kad jos gyventų ax.gif
(ačiū už pasirašymą 4u.gif )
Atsakyti
Pasimaivysiu blush2.gif Katik gavau dar viena orchideja nuo MB wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
uo blink.gif kokia įdomi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2009 07 18, 16:17)
Pasimaivysiu  blush2.gif Katik gavau dar viena orchideja nuo MB  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

Graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiuks @ 2009 07 18, 21:01)

O mano pacios prazydinti jau dziugina ziedais biggrin.gif ,jau siandie pamaciau,kad mano V.Sanderiana krauna 2 ziedynus bigsmile.gif ,o pernai tokiu pat laiku buvo pirkta www.orchidejos.lt 4u.gif
Papildyta:
O mano dziugina pacios prazydinti ziedai kuriu yra tikrai nemazai bigsmile.gif o siandien apsidziaugiau pamaciusi,kad mano V.Sanderiana krauna 2 ziedynus bigsmile.gif pernai buvo pirktas tuo paciu metu biggrin.gif is www.orchidejos.lt 4u.gif
Atsakyti
labukas ligoniukes biggrin.gif
reikia jusu pagalbos, siandien noriu persodinti visas savo orchytes, bet jos zydincios...bet ar galima jas imt is vazono ir persodinti??
aciu is anksto uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatytete @ 2009 07 19, 11:18)
reikia jusu pagalbos, siandien noriu persodinti visas savo orchytes, bet jos zydincios...bet ar galima jas imt is vazono ir persodinti??
aciu is anksto uz pagalba 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o kodel nori persodint?ar saknys nepatinka?
seip galima persodint,bet zinok vienos reaguoja i persodinima,kitos ne..gali nukristi ziedukai..gali tik keli,o gali ir visi..
sakyciau jei saknys sveikos grazios,tegul zydi,persodinsi kai nuzydes..
na o extra atveju,kai puna saknys,zinoma reikia persodinti,tvarkyti saknis
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 07 19, 12:21)
o kodel nori persodint?ar saknys nepatinka?
seip galima persodint,bet zinok vienos reaguoja i persodinima,kitos ne..gali nukristi ziedukai..gali tik keli,o gali ir visi..t
sakyciau jei saknys sveikos grazios,tegul zydi,persodinsi kai nuzydes..
na o extra atveju,kai puna saknys,zinoma reikia persodinti,tvarkyti saknis
si

vakar nusipirkau tris miniukus ir jie gan gerokai perlaistyti, tai bijau kad saknys nebutu supuvusios ir dar lapai tokie pagelte g.gif
Atsakyti
QUOTE(renatytete @ 2009 07 19, 11:45)
vakar nusipirkau tris miniukus ir jie gan gerokai perlaistyti, tai bijau kad saknys nebutu supuvusios ir dar lapai tokie pagelte g.gif

tada trauk lauk ir ziurek kas ten darosi...
Atsakyti
QUOTE(renatytete @ 2009 07 19, 12:18)
aciu is anksto uz pagalba 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano baltosios orchidėjos šaknys vienos žalios,kitos suvytę ir atrodo kaip nudžiūvę ar jos ten supuvę(susisukę) ,bet kol ji žydi,taip ir laikau,nieko tom šaknim nedarau,manau po žydėjimo ištrauksiu,nukirpsiu negražias šaknis ir persodinsiu...bijau žydinčią persodinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagiuks: 19 liepos 2009 - 12:06
QUOTE(bagiuks @ 2009 07 19, 13:56)
Mano baltosios orchidėjos šaknys vienos žalios,kitos suvytę ir atrodo kaip nudžiūvę ar jos ten supuvę(susisukę) ,bet kol ji žydi,taip ir laikau,nieko tom šaknim nedarau,manau po žydėjimo ištrauksiu,nukirpsiu negražias šaknis ir persodinsiu...bijau žydinčią persodinti smile.gif

niu turbut ir as taip padarysiu, persodinsiu tik tas kurios jau nuzidejusios, o del kitu kentesiu kol nuzides smile.gif bijau ;pakenkti jom, nes tokia as ir augintoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(renatytete @ 2009 07 19, 14:09)
niu turbut ir as taip padarysiu, persodinsiu tik tas kurios jau nuzidejusios, o del kitu kentesiu kol nuzides smile.gif bijau ;pakenkti jom, nes tokia as ir augintoja rolleyes.gif

Jei žydi,manau tada,kad viskas jai ok,jei nebūtų ok,nežydėtų...o po žydėjimo tada ir operuosiu lotuliukas.gif nors pažiūrėjus į šaknų konstrukciją,tai visokių ten matau g.gif ir supuvusių turbūt...bet sakau,bijau judinti kol pilna žiedų...
http://public.fotki....s/mano-gelytes/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagiuks: 19 liepos 2009 - 12:18