Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

pagaliau uzvakar isigijau pirmaja orchideja wub.gif ivikis nusipirkom gelyte ryte atsikeliu ziuriu nera smulkiu zieduku blink.gif ogi mano keturmete sugalvojo,kad tu mazu zieduku nereikia,tad nuskyne lotuliukas.gif (sake bitutes nukando) doh.gif
ar uzaugs tuose vietose nauji ziedai? ar nudzius ta sakele? g.gif daug klausimu kyla del jos prieziuros g.gif

Parodysiu savo gelyte smile.gif cia du ziedukai nuskinti
user posted image
ir cia ant tos sakutes keturi maziukai pumpuriukai nuskinti sad.gif
user posted image
saknys ar galima tuos du usus nuskinti? g.gif
user posted image
Atsakyti
negalima nuskinti oriniu saknu! juk jos sveikos grazios!...
va imtu tau stomotaloge ir istrauktu sveikus dantis..ar patiktu?
orchidejos tokios geles,kad turi orines saknis!
o del persodinimo-jei saknys tikrai negrazios ir laukti kol gele nuzydes,o zydi juk jos ilgai! galima manau netekti gelytes..
man teko net pjaut 2 didziausius ziedstiebius,kad isgelbet pacia gele,nes saknu visai nebebuvo,supuvo doh.gif doh.gif doh.gif
bet dabar viskas tvarkoj-netekom ziedu,bet auginasi saknytes,leidzia nauja lapuka..
ziurekit kas jums svarbiau-ar ziedeliai ar gele...as visada renkuosi gele ax.gif ...ziedu dar bus ir bus...
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 07 19, 15:01)
negalima nuskinti oriniu saknu!  juk jos sveikos grazios!...
o del persodinimo-jei saknys tikrai negrazios ir laukti kol gele nuzydes,o zydi juk jos ilgai! galima manau netekti gelytes..
man teko net pjaut 2 didziausius ziedstiebius,kad isgelbet pacia gele,nes saknu visai nebebuvo,supuvo doh.gif  doh.gif  doh.gif
bet dabar viskas tvarkoj-netekom ziedu,bet auginasi saknytes,leidzia nauja lapuka..
ziurekit kas jums svarbiau-ar ziedeliai ar gele...as visada renkuosi gele ax.gif ...ziedu dar bus ir bus...

Na nemanau,kad galima netekti gėlės kol yra sveikų žalių šaknų nors keletas išlikę... g.gif įdomu būtų sužinoti kaip atrodo supuvusios šaknys... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagiuks: 19 liepos 2009 - 13:35
QUOTE(bagiuks @ 2009 07 19, 14:32)
Na nemanau,kad galima netekti gėlės kol yra sveikų žalių šaknų nors keletas išlikę... g.gif įdomu būtų sužinoti kaip atrodo supuvusios šaknys... g.gif

supuve saknys :tai minkstos,pajuodave-parude.
bet cia tema ne apie tai-prieziurai,ligom ir tt yra kita tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 07 19, 15:01)
man teko net pjaut 2 didziausius ziedstiebius,kad isgelbet pacia gele,nes saknu visai nebebuvo,supuvo doh.gif  doh.gif  doh.gif

Peržiūrėjau tavo Jalka albumuką,labai gražios nuotraukytės thumbup.gif ypač patiko paskutinioji orchidėja,geltonoji su bordo viduriuku... wub.gif super man ji! wub.gif labai man patinka geltonžiedės su margumu orchidėjos wub.gif smile.gif vieną geltoną su bordo taškeliais ir aš turiu smile.gif niekaip ja negaliu atsidžiaugti lotuliukas.gif
http://public.fotki....s/mano-gelytes/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagiuks: 19 liepos 2009 - 13:52
Labutes grazuoliu gelyciu savininkes,
Na ir as idesiu keleta jau savo prazydintu ir siuo metu zydinciu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 07 19, 14:01)

aciu,dabar zinosiu mano pirmoji orchideja tad nieko apie ja nezinau doh.gif

QUOTE(SoJa @ 2009 07 19, 14:51)
Labutes grazuoliu gelyciu savininkes,
Na ir as idesiu keleta jau savo prazydintu ir siuo metu zydinciu

user posted image

wow kaip grazu wub.gif
Atsakyti
grazios gelytes! SoJa wub.gif
o del saknu-puvesis greit persimeta doh.gif cia atrodo sveikos sveikos,o cia ziurek jau pliurze!
supuve saknys-minkstos,rudos!
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 07 19, 16:16)
grazios gelytes! SoJa wub.gif
o del saknu-puvesis greit persimeta doh.gif cia atrodo sveikos sveikos,o cia ziurek jau pliurze!
supuve saknys-minkstos,rudos!

Ačiū už informaciją smile.gif gal sakau,nieko neatsitiks jei paimsiu ir žydinčiai jas nukirpsiu,tas supuvusias... g.gif
Atsakyti
na gal neteksi keliu pumpuriuku...o daugiau tai tikrai nieko blogo jai neatsitiks
Atsakyti
g.gif manau,jeigu norima išgelbėti gėlytę kurios šaknys nepatinka,visai neblogas būdas tiesiog nukirpti žiedynus ir pamerkti į vazą-žydi ,džiugina,o gėlytė tuo metu apžiūrėta, sutvarkyta toliau sėkmingai auginama thumbup.gif ,bent aš tai taip darau mirksiukas.gif
g.gif mikuotuke,kas ten ant palangių netelpa???? g.gif blush2.gif
ax.gif gal kuri į bazes žvalgybon trauksit???
4u.gif merginos gražiom gėlėm kolekcijas papildę,o SoJa dar ir pateikė labai gražiai wub.gif
ax.gif gal kuri priglaustute ketvirtadalį mano miltonidiumo-teko persodint,nes jau vazone tik šaknys buvo verysad.gif mielai atiduočiau į geras rankas mirksiukas.gif mano albume pirma-antra foto (čia dar nepersodintos),šiuo metu nežydi,auginasi vaikiuką

http://fotki.com/jolla42/orchidlge/
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 07 19, 17:11)
g.gif manau,jeigu norima išgelbėti gėlytę kurios šaknys nepatinka,visai neblogas būdas tiesiog nukirpti žiedynus ir pamerkti į vazą-žydi ,džiugina,o gėlytė tuo metu apžiūrėta, sutvarkyta toliau sėkmingai auginama  thumbup.gif ,bent aš tai taip darau  mirksiukas.gif
g.gif mikuotuke,kas ten ant palangių netelpa???? g.gif  blush2.gif
ax.gif gal kuri į bazes žvalgybon trauksit???
4u.gif merginos gražiom gėlėm kolekcijas papildę,o SoJa dar ir pateikė labai gražiai  wub.gif
ax.gif gal kuri priglaustute ketvirtadalį mano miltonidiumo-teko persodint,nes jau vazone tik šaknys buvo verysad.gif mielai atiduočiau į geras rankas  mirksiukas.gif mano albume pirma-antra foto (čia dar nepersodintos),šiuo metu nežydi,auginasi vaikiuką

http://fotki.com/jolla42/orchidlge/

Žiūrėjau,labai ji graži wub.gif ,priglausčiau,tik nežinau kaip g.gif - tada reikia iki Vilniaus spec.važiuoti... g.gif
http://public.fotki....s/mano-gelytes/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagiuks: 19 liepos 2009 - 15:20