Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 13, 20:20)
jalka, čia midi  mirksiukas.gif  aš irgi tą gražuolį nesusivaldžiusi nusipirkau  bigsmile.gif  Laisvės alėjoj  ax.gif Labai džiaugiuosi, neįprastos spalvos  wub.gif
Tina*, Mickevičiaus g. 13 (šalia Kęstučio g.) yra gėlių parduotuvė ir toks falenopsis, rausvais taškuotais žiedais ir dėmėtais lapais. Gal toks, kurio ieškai?  g.gif  Per langą pamačiau, dar į lapus specialiai pažiūrėjau  biggrin.gif

aaa,vadinas bus vidutiniokas,ne mazutis.nu bet vistiek wub.gif as ji radau aleksoto turguj geliu kioske...sakyciau pigiai,uz 17 lt...nes senukuose esu macius uz 25lt..
zodziu gelyciu jau 18 doh.gif vietos mazeja,vyras pyksta..
Atsakyti
Aš tai šiandien kaip jau minėjau nusidėjau, dvi nukainotas nusirėžiau doh.gif Vieną midiuką, kitą ale kambriją Žaliam centre. Foto albume pirmos keturios foto. Dar po jų dvi kitos kaip išskleidė žiedukus Jollos42 man iš Kauno parvežtoji orchytė, labai gražiai atrodo biggrin.gif (5 ir 6 foto)
http://s694.photobuc...udr/orchidejos/
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 07 13, 21:02)
Jalka, gražuliukas, bet lyg ir midiukas tavo, tokį pat turiu biggrin.gif
I.G.M gražuolė nežiniukė 4u.gif  thumbup.gif
Katiliau, Šiandien buvau Žaliam centre, velnias doh.gif , tai du pinokiai yra tokie žalsvai gelsvi, tik klausimas kokia būklė, nes man rodos jie nuo tada ,kai aš savąjį pirkau. bet kitokių dar neblogų orchyčių ypač mielų midiukų ten yra ax.gif

Aciukas blush2.gif 4u.gif tavo taip pat grazuoles wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.G.M.: 13 liepos 2009 - 20:06
jalka, kitoj temoj pamačiau miniuką kiminuos bigsmile.gif laaabai tikiuos, kad jis sugalvos šaknytes naujas išleisti unsure.gif man jo taip pagailo, lapeliai tokie mieli buvo, kad pasiėmiau gelbėjimui rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu va noriu vėl psigirti savo pačia gausiausiai žydinčia orchidėja.
19 žiedų ir dar ne pabaiga wub.gif

user posted image
user posted image

taip pat dar žydi šios grožybės
user posted image
Šita pražydo pakartotinai. Iš viso jau 4-tą žiedstiebį leidžia.
user posted image
ir kambria pirkta žydinti pireš metus. Dabar vėl pražydo.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 07 13, 20:02)
Jalka, gražuliukas, bet lyg ir midiukas tavo, tokį pat turiu biggrin.gif
I.G.M gražuolė nežiniukė 4u.gif  thumbup.gif
Katiliau, Šiandien buvau Žaliam centre, velnias doh.gif , tai du pinokiai yra tokie žalsvai gelsvi, tik klausimas kokia būklė, nes man rodos jie nuo tada ,kai aš savąjį pirkau. bet kitokių dar neblogų orchyčių ypač mielų midiukų ten yra ax.gif

...Kaip noriu pinokio... O tu seniai saviski pirkai, ta prasme, ar tie kur ten tebera du, gali buti jau supuve?..Nes as nemoku atskirti ju kokybiskumo kol kas gerai... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2009 07 13, 21:49)
19 žiedų  ir dar ne pabaiga  wub.gif

user posted image
user posted image

user posted image
Šita pražydo pakartotinai. Iš viso jau 4-tą žiedstiebį leidžia.
user posted image
ir kambria pirkta  žydinti pireš metus. Dabar vėl pražydo.
user posted image
user posted image

Vis atkreipiu demesi, kad tamstos geles ypac bujoja 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Katiliau, savąjį prie 3-4 savaites pirkau panašiai ax.gif bet maniškis buvo labai geros būklės, jau 3ias žiedukas žydi vaikiukas auga, lapukas, gali nuvažiuot bent pažiūrėt lapelius, žiedelius, nes šaknų vis tiek nesimato.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 13, 21:04)
jalka, kitoj temoj pamačiau miniuką kiminuos  bigsmile.gif  laaabai tikiuos, kad jis sugalvos šaknytes naujas išleisti  unsure.gif  man jo taip pagailo, lapeliai tokie mieli buvo, kad pasiėmiau gelbėjimui  rolleyes.gif  blush2.gif

na kur jis desis saknyciu neleides! manau tikrai isleis wub.gif
Atsakyti
Lietuva, tavo geles nerealaus grozio wub.gif sitokia ziedu gausybe thumbup.gif 3

Merginos, gal kuri zinot kur Kaune galima rasti ispudingu vandu??? wub.gif ieskau anytai dovanu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 07 13, 21:49)
19 žiedų  ir dar ne pabaiga  wub.gif

nu Lietuva tu saunuole, tokie groziai wub.gif

QUOTE(meda22 @ 2009 07 14, 09:07)
Merginos, gal kuri zinot kur Kaune galima rasti ispudingu vandu??? wub.gif  ieskau anytai dovanu blush2.gif

tikrai butu geliu bazese, ir dar pigiau manau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano grazuoles wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Camea, gražuolės orchytės thumbup.gif
O Lietuvos orchytės tai šakės, be žodžių thumbup.gif wub.gif
Atsakyti