Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Vilniuje, Karoloniškėse (prie Laisvės stotelės) IKI pa\rduotuvėje vakar mačiau įvairių spalvų cambrijų ( 15 LT - vnt ), vienas geltonai žydintis oncidiumas ( 15 Lt ) na ir phalaenopsiai po 20 Lt smile.gif Jei kam įdomu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 07 14, 13:25)
Mano grazuoles  wub.gif

grazuoles is tiesu wub.gif as turiu tokia pat geltona ir balta su violetiniu viduriuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2009 07 14, 14:44)
grazuoles is tiesu  wub.gif  as turiu tokia pat geltona ir balta su violetiniu viduriuku  wub.gif

http://www.pico.lt/p...9e/IMG_5602.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagiuks: 14 liepos 2009 - 14:17
Sveikutes mergaites 4u.gif Kazkada aktyviai bendravau sioj temoj su mergaites 4u.gif Noriu jungtis i jusu gretas 4u.gif Tikiuosi priimsit mane blush2.gif
Na ir ikelsiu keleta foto jums kaip zydi mano orchidejos wub.gif

user posted image

Sita orchideja su skirtingais ziedais wub.gif Ant vieno ziedkocio vieni ziedai ant kito kiti ziedai wub.gif

user posted image

Ir dar viena grazuole wub.gif

user posted image
Atsakyti
o cia mano, gal pagaliau gausis ikelti foto nes nesigauna

user posted image
Papildyta:
QUOTE(bagiuks @ 2009 07 14, 17:43)

user posted image

user posted image
o čia mano gražiausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagiuks: 14 liepos 2009 - 15:45
QUOTE(bagiuks @ 2009 07 14, 16:56)

user posted image
Papildyta:

user posted image

Labai grazios tavo orchidejos wub.gif Paskutines orchidejos grozis nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 14 liepos 2009 - 16:00
QUOTE(rasiux000 @ 2009 07 14, 16:59)
Labai grazios tavo orchidejos  wub.gif Paskutines orchidejos grozis nerealus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

turiu tokia kaip paskutine orche wub.gif grozis wub.gif
Atsakyti
Jo,įsigijau ją šiandien,labai norėjau šios spalvos margumo... smile.gif
Atsakyti

user posted image
Papildyta:

user posted image

Is tiesu "graziausia'' marge labai grazi 4u.gif

Papildyta:
Sokejuke86, aciu uz nuorodas, siandien nusigrudau i Zaliaji centra, (pagaliau as ji radau) ir jau turiu gelsvaji apsipukavusiji paphioped. biggrin.gif Jau laimiiiinga bigsmile.gif Veliau idesiu foto! Buvo tik vienas likes, sake buvo du, ta kita kazkas ryte priglaude g.gif
Tai dar snektelejau su ta pardaveja, maloni moteriske pasitaike, uzrode ji man toki truputi pavytusi dendrobiuma, bet su kruva dar neissiskleidusiu pumpureliu, nukainuotas iki 12lt., bet kazkodel as jo nepaemiau, kas moka su jais elgtis, rekomenduoju griebt uz tokia kaina...
O Sodo centre, prie senuku nerealiu spalvu midukai yra, nesugebejau net issirinkti, bet jauciu skambinsiu draugei, sali ji dirba, liepsiu 1 prigriebti. Tokiu kreminiai-rusvu spalvu, vienas tamsesnis, o kitas sviesesnis, su taskeliais, man toks dar nepabodes atspalvis. thumbup.gif , nors siaip, jau pavarge jie unsure.gif
Atsakyti
Katiliau, ner už ką dėkot, tikėkimės sveikutis bus ir augs pinokis, nes maniškis pfu pfu pfu tai tik žiedus krauna, vaikutį augina, nors dar neilgai pas mane mirksiukas.gif Lauksim foto. Aš tai jau ir kur važiuot paisdairyt bijau, nes be gėlių negrįžtu, o dabar biškutį su pinigėliais striuka, ech, kad kas vietos ir pinigėlių duotų doh.gif
Dendrobio tai man neužrodė, nors aš irgi dar bijau su jais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 14 liepos 2009 - 17:28
QUOTE(rasiux000 @ 2009 07 14, 16:36)
Sveikutes mergaites  4u.gif Kazkada aktyviai bendravau sioj temoj su mergaites  4u.gif Noriu jungtis i jusu gretas  4u.gif Tikiuosi priimsit mane  blush2.gif
Na ir ikelsiu keleta foto jums kaip zydi mano orchidejos  wub.gif

zinoma priimsim drinks_cheers.gif thumbup.gif o gelytes labai jau grazuoles 4u.gif

saunios gelytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 13, 20:20)
Tina*, Mickevičiaus g. 13 (šalia Kęstučio g.) yra gėlių parduotuvė ir toks falenopsis, rausvais taškuotais žiedais ir dėmėtais lapais. Gal toks, kurio ieškai?  g.gif  Per langą pamačiau, dar į lapus specialiai pažiūrėjau  biggrin.gif

Labai jau tingisi po darbo i centra trenktis.........
Atsakyti