Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Na ka gi...nusipirkau ir as balta orchideja(nors jos man visada atrode nieko ipatingo ax.gif ) Is dideles gausybes siaip ne taip isirinkau sia,nors labai norejau dideliais-delno dydzio ziedais,bet tai jei ne saknys,tai lapai...tai dar kazkas negerai doh.gif Tai vizdelto pasijemiau iprasta-kazdienine PH ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 07 23, 20:16)

p.s beje Mikuotuke, kaip tas is S!IMOS gautas oncidiumas? rodo gyvybes zenklus kokius nors?

Taip, jis augina vieną vaikiuką! bigsmile.gif thumbup.gif kad atskirčiau saugiai, berods, reikia dar 2? Nes dabar 3 gumbai (ar 4 unsure.gif reiks tiksliau paskaičiuoti blush2.gif ) o, įsivaizduok, sweet sugar augina du vaikučius. Na, man reikia, kad šokoladinis du augintų, o ne cukrius biggrin.gif ne taip jie daro kaip man norisi doh.gif o taip, kaip jie nori lotuliukas.gif

QUOTE(Šilingė @ 2009 07 23, 20:23)
Ant lubų, tik tada jau kuo arčiau lango  mirksiukas.gif  Myli jie šviesą  biggrin.gif

O taip, jie bus prieš pietinį vitrininį milžinišką langą pakabinti wub.gif jei vasarą kepintų saulytė vidurdienį, tai gelbėsimės užuolaidom ax.gif
Papildyta:
Beje, mergaitės, kokios šaunuolės - ana priežiūros tema labai tvarkinga. Ir klausiantieji protingai rašo klausimus ne nuotrupomis, o pilnus, su aprašymais, ir mūsų šaunuolės aiškiai bei konkrečiai atsakinėja bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o geras pavyzdys užkrečia - ir kiti naujokai žinos, kaip formuluoti klaustukus mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 07 23, 21:32)
Labas vakaras  4u.gif
Kad nebutu labai liudna, kvieciu uzsukti i mano sodeli  blush2.gif  blush2.gif http://public.fotki....ejos/orchidjos/
cia ne viskas sukelta, bet pasistengsiu visas sudeti  smile.gif

Atgaiva akims, sia tuscia vasara... Parduotuves kaip issluotos...

O nr.32, tai debora? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 07 23, 22:51)
Atgaiva akims, sia tuscia vasara... Parduotuves kaip issluotos...

O nr.32, tai debora? ax.gif

turbut apie 52 klausi 4u.gif tai ten speju ph. blac jack ax.gif
vakar netycia visai pakliuvau i geliu parduotuvyte priesais konarskio geliu turgeli, tai ten labai maloni moteris dirba, apie orchidejas pasikalbejom, turejo viena laaabai dideliais ziedais phal gulbes baltumo uz 48 lt, kambrija viena graziai atrode is tolo biggrin.gif 35 lt, dendrobium nobile tipo labai auksti po 48 lt ir baltu bei violetiniu phal mazesniais ziedais. Tiesa, dar oncidiumas panasus i cukrinuka, bet kainos nepamenu ax.gif jau kazkas rase, kad ten kartais substrato nusiperka, tai paciupinejau as maiseli, visai nieko jis man pasirode, tik kaina didoka ax.gif bet ne tragedija, 3 litrai maisiukas 12 lt berods, ten zieve su anglimi.
Savaitgali buvau pakliuvus i Klaipeda ir vaziavau skaudancia sirdimi pro Klaipedos geliu baze ir neuzsukom, nes ne darbo valandom vaziavom verysad.gif as rezgu plana, kaip man apsimazint geliu, nes nebesusitvarkau jau doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Noriu pasirodyti po metų vėl pražydusį grožį ax.gif
user posted image

o šią pirkau dėl neįprastos spalvos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Rodau, ka nugriebiau uz 9.99 lt. Nors ziedeliai kai kurie nudziuve, nukrite, bet uztat gal ateity graziai zydes bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mergaitės, pamenat mūsų forumietę Misteriją? Netyčia radau nuorodą į jos foto albumą, o ten - orchidėjų paroda dresdene.
Misterija, jei skaitai, nepyk, taip norisi, kad kitos pamatytų tuos grožius bigsmile.gif blush2.gif

Įdedu nuorodą - verskit visus 4 puslapius ax.gif
http://public.fotki....-dresden-inter/

(kažin, ar bus po to ligos paūmėjimas lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 24, 10:24)
Mergaitės, pamenat mūsų forumietę Misteriją? Netyčia radau nuorodą į jos foto albumą, o ten - orchidėjų paroda dresdene.
Misterija, jei skaitai, nepyk, taip norisi, kad kitos pamatytų tuos grožius  bigsmile.gif  blush2.gif

Įdedu nuorodą - verskit visus 4 puslapius  ax.gif
(kažin, ar bus po to ligos paūmėjimas  lotuliukas.gif  )

wub.gif swoon.gif O jau grozybiu kokiu turi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Grazus reportazas is Drezdeno thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 24, 10:24)
(kažin, ar bus po to ligos paūmėjimas  lotuliukas.gif  )

mikuotuke ,nu ar galima zmones sitokiu budu i depresija varyt a??????? doh.gif lotuliukas.gif parodei,o dabar pasakok,is kur gaut koki grozi biggrin.gif o tai ner gyvenimo po tokiu nuotrauku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jau kokios saunuoles panos, tiek groziu pridejot 4u.gif net sirdis apsala nuo tiek ziedu. visu geliukai ypatingai grazus, saunuoles thumbup.gif
QUOTE(driu @ 2009 07 24, 09:38)
Sveikutės,
Noriu pasirodyti po metų vėl pražydusį grožį  ax.gif
user posted image

o tokios kaip nooooooooriu wub.gif cia cambria ar ne? g.gif sunku buvo prazydinti? g.gif nu super grazuolyte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 07 23, 20:16)
zadu 6dn lekti i bazes apsidairyti, priminkit man iki keliu dirba aleksote ir prie onkologinio? iki 12 ar iki 13 val? g.gif

kas priminsit man? as neatsimenu, noreciau prie onkologinio nulekti nes dar nesu buvus, bet jauciu ir aleksoto neaplenksiu blush2.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif koks pagyvėjimas thumbup.gif o jau žiedų wub.gif šaunuolės mirksiukas.gif
Uogiene -katlėjos bigsmile.gif vis dar noriu katlėjų ax.gif
vakar pralėkiau akropolio gėlynus-jei kuri miniukų (tikrų) norit,tai prie šiaurinio maksimos įėjimo (priešais rūbų valyklą), gėlių parduotuvėj-geltoni alyviniu liežuvėliu (be pamarginimų)
šiaip įdomesnių nelabai-nebent pas kurią dar ne itin daug.....
ermitaže žydinčios vandos iš 149 iki 102 lt nukainuotos,viena ypač gražios spalvos ir labai gražiom šaknim wub.gif ,o žalioji net su dviem žiedynais bigsmile.gif ,nukainuotose keli falikai neblogi dar buvo, ir vanda nužydėjus-40lt.
na lyg ir viską surašiau (romanas gavosi blush2.gif )

P.S. šokėjuke-kaip katlėja laikosi?(ta iš kauno),mano pražydo,bet iš alyvinės -BALTA blink.gif ir dar žalsva žiedo apačia..........vėliau foto įkelsiu... g.gif gal dar pasikeis kai pilnai prasiskleis???? mistika lotuliukas.gif
Atsakyti