Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Šilingė @ 2009 07 22, 23:36)
Mano dionėja pavasario nesulaukė  schmoll.gif  Žiemoti jos nori vėsiai, pailsėdamos, o manoji kažkaip niekaip nėjo nėjo miego, ir užsilenkė paskui pavasariop. Asmeniškai aš šiuo metu nebepirkčiau (buvau panašiu laiku įsigijusi pernai), ieškočiau pavasarį, kad lengviau būtų pagauti natūralų gamtos ritmą ir kvietkas laiku užmigtų. Tada ramiai sau šaldytuve galėtų žiemoti...

QUOTE(jalka @ 2009 07 23, 09:37)
auginu toki grobuoni...vasaroja lauke,medzioja...
kazkaip ir as nesitikiu islaikyti iki kitu metu.as pirkau aleksoto turguj uz 17 lt

gal tada neverta rizikuoti g.gif vistik gaila augaliuko butu jeigu nunyktu, jeigu jau tokios entuziastes nesugebejo issaugoti, tai ka jau kalbeti apie mane schmoll.gif g.gif

QUOTE(agurčikas @ 2009 07 23, 10:00)
Mergaitės, čia orchidėjų tema  mirksiukas.gif Apie šiuos gruobuonis yra atskira tema, gal geriau apie juos ten rašykit  smile.gif

viskas baigiu OT blush2.gif
Atsakyti
Perejom nuo drugeliu iki grobuoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 07 23, 10:26)
Perejom nuo drugeliu iki grobuoniu  biggrin.gif

blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip keistai mano karvytes naujai sukrauti ir isskleisti ziedai prarado "demes" biggrin.gif liko balta su violetiniu viduriuku g.gif
user posted image
user posted image
o buvo tai tokia wub.gif
user posted image

Atsakyti
Naujute, viskas gerai, tik demeles susikoncentravo i viduriuka. Visi ziedukai gi skirtingai demeti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 07 23, 11:22)
kazkaip keistai mano karvytes naujai sukrauti ir isskleisti ziedai prarado "demes"  biggrin.gif 

pokstininke tavo gelyte lotuliukas.gif bet grazu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 07 23, 11:33)
Naujute, viskas gerai, tik demeles susikoncentravo i viduriuka. Visi ziedukai gi skirtingai demeti wink.gif

greiciau susiliejop i viena visuma jie biggrin.gif nes cia nufotkinti 2 skirtingi ziedai, dar yra ir besiskleidzianciu tai lygiai tas pats, demeliu ant paciu lapeliu nerasta g.gif augina nauja saka dar, tai kazin kaip ten bus su tom demelem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 07 22, 12:14)
Aciu labai uz patarimus 4u.gif
Manua taip ir bandysiu palikt,pastatysiu kur ant zemes,nes visur langai ir saules daug...Tai manau ant zemes joms bus geriauia,maziausiai kaitros ir saules..  Nes,gail alabai visos su ziedukais ar pumpuriukais..
Dabar stovi ant palanges,ant saules ir turiu mirkyti kas 3 dienas doh.gif
Praeita savaiyte nepalaisciau 4 dienas,taio visos apvyto labai doh.gif

tai reikia uzdengti langus uzuolaidomis, o gelytes patraukti i kamb giluma...salia galima pastatyti kelis placius dubenis su vandeniu- bus garu kondensatas thumbup.gif
Atsakyti
Manau pakankamai daznas reiskinys, kad orchidejos namie kitaip prazysta. Pas mane netgi kiekvienas zydejimas toj pacioj vietoj buna siek tiek kitoks (kalbu apie spalvas, ziedo dydi).
Atsakyti
blink.gif jau taip visos su naujienom aprimusios verysad.gif
pati neturiu schmoll.gif tai nors kitų pažiūrėti ax.gif
tiesa, mano tamsusis falikas irgi kitaip dėmėtas pas mane skleidžiasi g.gif sakyčiau blondine tampa lotuliukas.gif
niekas bazėse nebuvot ??,šiaip tai sakyčiau štilis parduotuvėse verysad.gif
Atsakyti
Vasara, del to.
Atsakyti
Vakar Mandarino rimi buvo orchideju po 9,99lt bigsmile.gif su dviem stiebais ivairiu spalvikiu. parsivilkau du (viena alyvini, kita balta su violetiniu viduriuku). wub.gif
Atsakyti