Sveikos mergaitės
Man išsvajotosios atostogos, tai pagaliau galiu mintimis grįžti pas jus
net ir nebūdama civilizacijoje pagalvoju, kaip jūs gyvenat ir permąstau skaitytus komentarus
Tina*, tikrai medžioklės azarto temoje nesijaučia, nes bent jau maksimose vasarinis šitlis siaučia (kaip ir sakei kažkada, vėlyvą pavasarį). O bazėse jeigu yra, kažkaip vistiek ne tas, nes iš prekybos centrų tai vos ne lenktynės būna, kas ką nugriebs (vis dar prisimenu, kai aš pirmoji nuvažiavau karvytės pirkti, o naujutė iš paskos, bet aš pirmesnė buvau

o visą košę Lorutė užvirė

).
Kol kas belieka džiaugtis šiuo metu žydinčiais žiedukais, tad girkitės, dėkit foto, net jei ir ne visas pakomentuojame, vis tiek labai smagu žiūrėti
O rugpjūčio gale vistiek darom susitikimą - ir naujokės, ir senbuvės,- ką?
jau visos būsime grįžusios iš atostogėlių
tai turėkite omeny
Papildyta:jalka, kadangi noriu paklausti plepėjimo forma, tai iš anos temos partempiu klausimėlį. Ten dėl tų lapų - miniukas + reanimuojamoji yra kiminuose ir tie kiminai gal liečiasi su lapais? Žinai, mano reanimuojamoji iš pradžių net neblogus lapus turėjo, bet jie paskui beiliesdami su kiminais pagelto (pakraštėliai nuo drėgmės), o patys tokie pasiraukšlėję, negražūs, pakitusios spalvos pasidarė

bet gal dar ir dėl to, kad augalas nepajėgė jų išmaitinti. Kai išdygo lapelis (bet ne šaknys!), tai jis irgi buvo negražus, apleipo. Kai ne per seniausiai pasirodė šaknys, o beveik iškart ir dar vienas lapelis, tai šis auga dabar tikrai gražus, standus, sodrios spalvos
visgi šaknų augalėliui reikėjo. Bet ir kiminai prisidėjo prie nergažumų