Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Skleidžiasi Zygopetalum NoId rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šilinge, thumbup.gif lotuliukas.gif Gražuolė orchytėsmile.gif Aš buvau šiandien Žaliam centre, jau viena vandutė linkusi, kažkas vieną nučiupo, bet pabijojau pirkti, be to yra kurių labiau noriu ax.gif Plius šaknytės ne kokios likusiosios
Atsakyti
Pasirodom ir mes smile.gif

visi ziedeliai zydi wub.gif
user posted image

jau 3 karta prazydo pas mane thumbup.gif mano pirmoji orche smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 08 03, 13:22)
Skleidžiasi Zygopetalum NoId  rolleyes.gif

user posted image

Koks grožis wub.gif Noriu tokios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva Ž. @ 2009 07 31, 12:41)
Sveikos.  bigsmile.gif oho grozis wub.gif

QUOTE(Lietuva @ 2009 07 31, 12:46)

O pas medą22  mamą, tai jau tikrai kažkokie abra kadabra  biggrin.gif  45 žiedai  blink.gif super

QUOTE(naujute @ 2009 07 31, 13:35)
o cia tai jau nerealu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  kazin ka daro ji kad tiek ziedu  g.gif  biggrin.gif

aciu uz pagyras blush2.gif o atrodo nieko stebuklingo nedaro.... matyt siaip tinka bigsmile.gif
Atsakyti
Camea, gražūs žiedeliukai. O man taip liūdna, kad niekur nieko naujo, jau pasiilgau gėlyčių naujų, Jūsų gražių žiedelių. Šiandien užmačiau miniuką, jau šiek tiek pabuvusį, bet 10 litų tai ir nučiupau blush2.gif

user posted image

Vėliau šalia ko nors nufotografuosi, kad dydis matytųsi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 03 rugpjūčio 2009 - 16:07
Šilingės orchidėja nuostabi. O aš maniau, kad mėlynų orchių nebūna blink.gif

O aš geltoniukės senai ieškau. Norėjau dar ryškesnės, bet jau praradau viltį rasti. tai stvėriau šią wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 03 rugpjūčio 2009 - 17:08
Mėlynos būna vandos rolleyes.gif Manojo zygo lūpos spalvą tai fotoaparatas truputį meluoja blush2.gif Šiaip daugiau neša į violetinę g.gif
Atsakyti
Aš tai ir melsvų, gal šiek tiek į violetinę rūšinių phaleonopsių mačiau tik, kad ne realiai, o foto iš roelke bei vieną orchidėjose.lt mačius buvau, ech kaip norėčiau...
Na kaip žadėjau įdėdu miniuko foto, išėjo foto su Fiesta, kita su Pinokiu biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 08 03, 00:49)
Fonda-o kas ten per augalas antroj eilej dsinej? blink.gif  Nu jau grozis.... wub.gif Ar tu cia klausi tos geles pavadinimo?

Na doh.gif Sukau sukau galvą schmoll.gif ką tu turėjai galvoje apie "Tą" dešinėje iš antros eilės? Nieko aš ten nematau... blush2.gif O dėl šio magiškojo šikšnosparnio (ačiū Šilingei ir Oli Vijai už info doh.gif ), tai, pasirodo, turiu tikslią nuojautą. Nes natūroj ji man pasirodė, kaip kapų vainikas geležinis. Net nukratė šiurpas tada scare.gif Ne į gėlę ji buvo panaši... bijau.gif triniti.gif
O dėl spalvų perdavimo, tai foto su mobiliaku dariau, apsirikau parašydama
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 08 03, 20:03)
išėjo foto su Fiesta, kita su Pinokiu biggrin.gif

Cia du skirtingi katinai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 08 03, 23:13)
Na  doh.gif Sukau sukau galvą schmoll.gif ką tu turėjai galvoje apie "Tą" dešinėje iš antros eilės? Nieko aš ten nematau... blush2.gif O dėl šio magiškojo šikšnosparnio (ačiū Šilingei ir Oli Vijai už info doh.gif ), tai, pasirodo, turiu tikslią nuojautą. Nes natūroj ji man pasirodė, kaip kapų vainikas geležinis. Net nukratė šiurpas tada scare.gif Ne į gėlę ji buvo panaši... bijau.gif  triniti.gif
O dėl spalvų perdavimo, tai foto su mobiliaku dariau, apsirikau parašydama

apie ta pacia biggrin.gif "kapu vainika " lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet man visai nieko tokia pasirode
Atsakyti