Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Boružėle 78, tai -2 skirtingos orchidėjos. tavo- tikrai cambria http://www.orchidejo...hp?id=38&sid=84 - čia pasiskaitysi apie jas 4u.gif ( košmaras , kas su ta SM daros- neįmanoma prisijungt, tik per mozilla)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 13 rugpjūčio 2009 - 21:19
QUOTE(Šilingė @ 2009 08 13, 19:06)
Bent jau Schultz orchidėjinės trąšos yra būtent žydėjimui skirtos - fosforinės  4u.gif  Panašiai kaip Bloom Booster'is  tongue.gif

Tokiomis ir trešiu g.gif Ačiu, tada vilties dar neprarasiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 08 13, 19:50)
aciu  uz atsakyma ,na  savo kaime( VOK)  kiek vaiksciojau vien  PH matai  as  gyvenu  maziukam miesteli  ax.gif tokios kaip  IKEA   toli ir  didelis  miestas  ir tolokai siandien  PENY   uzmaciau tai  viena  jau griebiau user posted image  manau ja  priziureti  kaip  PH    ax.gif nors  zeme  visai kitokia  g.gif

As pbuse savo laiko vok.praleidziu beveik, bet irgi maziukam mietelyje, kaime faktiskai, tai irgi vargas,iki Ikea pavaziuoti reikia pusvalanduka beveik... Ai, dar tinklas vien geliu - Orange blumen, ar kazkaip, tai ten normalus dvistiebiai phal., kaip vilniuj ermitaze po 17lt, tai cia po 9.9 eur, kosmaras kazkoks...
As siltnami. kur pasakojau pirma, aplankiau ax.gif , tai nukoviau raibuole King Arthur, bus raudona, 6 auginiai vazonelyje, 2 is ju po pumpura turi didziuli. Tai lauksiu bigsmile.gif ...
O siandien jie gauna siunta raibuoliu nerealiu, 200vnt., sake, rugseji tures zydeti, tai pirmadieni varysiu ten... blush2.gif

...Cia ne man vienai be sansu prisijungimas paskutiniu metu? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katilius: 14 rugpjūčio 2009 - 09:47
QUOTE(boruzele78 @ 2009 08 13, 22:09)
na  iskilo klausimas del rusies  doh.gif parasyta CAMBRIA  kiek ziurineju tokios  nerandu  tik  CIMBIDIUMS ar  cia  ta  pati  rusis  g.gif

cambria yra hibridas, apie jas yra orchidejos .lt puslapy parasyta, o cimbydium visai kitaip net atrodo wink.gif
ar matet maximose vel PH akcija 14,99 thumbup.gif
Atsakyti
Labuka
As pasigirsiu savo naujoke blush2.gif
Man spalva buvo tokia nematyta blush2.gif
user posted image
user posted image
Tokia gelsvai rozine blush2.gif
Papildyta:
O kita irgi ziedeliu prileido
Pirkau tokia
user posted image
Snd ji pas mane tokia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2009 08 14, 13:21)
Labuka
As pasigirsiu savo naujoke blush2.gif
Man spalva buvo tokia nematyta blush2.gif

grazi gelyte, i persikine kazkiek panasi thumbup.gif sekmes auginime ;0)
Atsakyti
nieko ipatingo, siandien uz 14.99 pirktas PH buvo ir tamsiai bordo, beveik juodas, labai gundziausi bet tik3 ziedeliai buvo ant visos sakos doh.gif gal kitose maximose rasiu gausesniu zydejimu wink.gif siai kartui ruzava biggrin.gif dviem ziedstiebiais ir daugybe ziedu
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jei kas vilniuje pamatys kur tamsiai bordine, beveik juoda, parasykit prasau wub.gif aciuks.gif
Atsakyti
sveikos, isigyjau ir as siandien akcijine orchideja.pati pirmoji mano namuose. ziuriu i ja ir noriu dar. noreciau parsisiust is to www sitoj temelej pamineto, ten tiek graziu tra, bet siuntima si LT braangus 39.90 euru, jei susimestumem keliese pigiau butu, nebanadet siustis? kazin neatsius aplaaaaaauzytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 08 14, 15:07)
grazi gelyte, i persikine kazkiek panasi  thumbup.gif  sekmes auginime ;0)

Aciukas blush2.gif
Penktoji ji pas mane- toli grazu iki jusu augintiniu kiekio blush2.gif
Atsakyti
doh.gif SM durniuoja blush2.gif
merginos gražių gėliukų pagaliau parodėt thumbup.gif
pabirže,kaip tas dendrobiukas?? mano lyg bandė vieną ''pypuką'' išstenėt,bet vėl koma verysad.gif
o aš jau parodos laukiu ax.gif prisižiūrėsim............ wub.gif Šilinge,o parduodančių grožybes būna? g.gif
vėliau įmesiu fotkes-pražydo pora falikiukų thumbup.gif ,o ir naujokę šiandien parsinešiau flirt.gif
Vilnietės,gal kuri gėlynus tikrinot? aš truputį nesveikuoju,tai po darbuko,tik minimaliai į turgelį nosį kyštelėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 08 14, 19:42)
doh.gif SM durniuoja  blush2.gif
merginos gražių gėliukų pagaliau parodėt  thumbup.gif
pabirže,kaip tas dendrobiukas?? mano lyg bandė vieną ''pypuką'' išstenėt,bet vėl koma  verysad.gif
o aš jau parodos laukiu  ax.gif prisižiūrėsim............ wub.gif Šilinge,o parduodančių grožybes būna? g.gif
vėliau įmesiu fotkes-pražydo pora falikiukų  thumbup.gif ,o ir naujokę šiandien parsinešiau  flirt.gif
Vilnietės,gal kuri gėlynus tikrinot? aš truputį nesveikuoju,tai po darbuko,tik minimaliai į turgelį nosį kyštelėjau  blush2.gif

mano kuo puikiausiai auga, 2 jau nemaži augliukai, kiti auga labai lėtai, gal vėliau įdėsiu foto, vaikus palikau močiutei- varau akcijinių pamedžiot lotuliukas.gif laukiu naujokės foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 14 rugpjūčio 2009 - 19:25