Boružėle 78, tai -2 skirtingos orchidėjos. tavo- tikrai cambria http://www.orchidejo...hp?id=38&sid=84 - čia pasiskaitysi apie jas
( košmaras , kas su ta SM daros- neįmanoma prisijungt, tik per mozilla)

QUOTE(Šilingė @ 2009 08 13, 19:06)
Bent jau Schultz orchidėjinės trąšos yra būtent žydėjimui skirtos - fosforinės
Panašiai kaip Bloom Booster'is 

Tokiomis ir trešiu

QUOTE(boruzele78 @ 2009 08 13, 19:50)
aciu uz atsakyma ,na savo kaime( VOK) kiek vaiksciojau vien PH matai as gyvenu maziukam miesteli
tokios kaip IKEA toli ir didelis miestas ir tolokai siandien PENY uzmaciau tai viena jau griebiau
manau ja priziureti kaip PH
nors zeme visai kitokia 

As pbuse savo laiko vok.praleidziu beveik, bet irgi maziukam mietelyje, kaime faktiskai, tai irgi vargas,iki Ikea pavaziuoti reikia pusvalanduka beveik... Ai, dar tinklas vien geliu - Orange blumen, ar kazkaip, tai ten normalus dvistiebiai phal., kaip vilniuj ermitaze po 17lt, tai cia po 9.9 eur, kosmaras kazkoks...
As siltnami. kur pasakojau pirma, aplankiau

O siandien jie gauna siunta raibuoliu nerealiu, 200vnt., sake, rugseji tures zydeti, tai pirmadieni varysiu ten...

...Cia ne man vienai be sansu prisijungimas paskutiniu metu?

QUOTE(boruzele78 @ 2009 08 13, 22:09)
na iskilo klausimas del rusies
parasyta CAMBRIA kiek ziurineju tokios nerandu tik CIMBIDIUMS ar cia ta pati rusis 

cambria yra hibridas, apie jas yra orchidejos .lt puslapy parasyta, o cimbydium visai kitaip net atrodo

ar matet maximose vel PH akcija 14,99

Labuka
As pasigirsiu savo naujoke
Man spalva buvo tokia nematyta

Tokia gelsvai rozine
Papildyta:
O kita irgi ziedeliu prileido
Pirkau tokia

Snd ji pas mane tokia

Tokia gelsvai rozine

Papildyta:
O kita irgi ziedeliu prileido
Pirkau tokia

Snd ji pas mane tokia

QUOTE(Kokere @ 2009 08 14, 13:21)
Labuka

grazi gelyte, i persikine kazkiek panasi

Jei kas vilniuje pamatys kur tamsiai bordine, beveik juoda, parasykit prasau

sveikos, isigyjau ir as siandien akcijine orchideja.pati pirmoji mano namuose. ziuriu i ja ir noriu dar. noreciau parsisiust is to www sitoj temelej pamineto, ten tiek graziu tra, bet siuntima si LT braangus 39.90 euru, jei susimestumem keliese pigiau butu, nebanadet siustis? kazin neatsius aplaaaaaauzytu

QUOTE(naujute @ 2009 08 14, 15:07)
Aciukas

Penktoji ji pas mane- toli grazu iki jusu augintiniu kiekio

merginos gražių gėliukų pagaliau parodėt

pabirže,kaip tas dendrobiukas?? mano lyg bandė vieną ''pypuką'' išstenėt,bet vėl koma

o aš jau parodos laukiu

vėliau įmesiu fotkes-pražydo pora falikiukų

Vilnietės,gal kuri gėlynus tikrinot? aš truputį nesveikuoju,tai po darbuko,tik minimaliai į turgelį nosį kyštelėjau

QUOTE(jolla42 @ 2009 08 14, 19:42)

merginos gražių gėliukų pagaliau parodėt

pabirže,kaip tas dendrobiukas?? mano lyg bandė vieną ''pypuką'' išstenėt,bet vėl koma

o aš jau parodos laukiu

vėliau įmesiu fotkes-pražydo pora falikiukų

Vilnietės,gal kuri gėlynus tikrinot? aš truputį nesveikuoju,tai po darbuko,tik minimaliai į turgelį nosį kyštelėjau

mano kuo puikiausiai auga, 2 jau nemaži augliukai, kiti auga labai lėtai, gal vėliau įdėsiu foto, vaikus palikau močiutei- varau akcijinių pamedžiot