Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 08 11, 20:22)
klause del Vokietijos  mirksiukas.gif

o aš ne apie tai, ji rašė pas mus- už tai ir paklausiau kur g.gif biggrin.gif ( nemanau, kad Vokietijoj gali būti tik phalenopsiai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 11 rugpjūčio 2009 - 20:33
QUOTE(pabirze @ 2009 08 11, 21:32)
o aš ne apie tai, ji rašė pas mus- už tai ir paklausiau kur g.gif  biggrin.gif ( nemanau, kad Vokietijoj gali būti tik phalenopsiai)

Pas vokiečius galima labai neblogomis kainomis apsipirkti, rūšinių augalų irgi. Kaip galvojat, kodėl daromi užsakymai iš vokiečių internetu doh.gif Va ir SM Tarasca laikas nuo laiko daro užsakymus iš Roellke - gi vokiečiai...
Atsakyti

Vokietijoje buna Ikea tikrai ivairesniu, l.graziu cambriu, raudonu, visokiu.
o siaip tai as aptikau tokias parduotuveles geliu, kurios turi ir ivairiu orchiu. Tai jie pasideje lange reklama tiekeju. Tai as tiesiai tuo adresu ir nuvariau, o ten siltanamiai ir jie viska parduoda, kainos gal kokiu euru pigiau nei parduotuvese. Best esme ne kainose, vis tiek brangu., palygint su musu ermitazo kainomis, o pasirinkime - pakvaisti galima, mane i tuos siltnamius ileido, tai ten ant lysviu vazonu orchideju simtai sustatyti, vandu, oncidiumu palubes pilnos, ir zydinciu, ir nezydinciu... Tai vat ten as savo paphioped.maudeae vinicolor nusipirkau uz 19 euru, ir paphioped.pinoccio uz 18 euru, berods. trauksiu sia savaite, gal net ryt vel ta kryptim ax.gif Maciau, buvo phal. amboinensis, toks rusvai druzuotas, kainos nepamenu, bet ten visi jie 15-20 euru. blink.gif
Zodziu, veisliniai apsimoka cia pirkti, o paprasti phal,- ne.
Nuorasas nuo etiketes:
67346 Speyerer Orchideenzucht
Fa.Nothhelfer - Meisterbetr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katilius: 11 rugpjūčio 2009 - 21:37
QUOTE(Katilius @ 2009 08 11, 22:36)
Vokietijoje buna Ikea tikrai ivairesniu, l.graziu cambriu, raudonu, visokiu.
o siaip tai as aptikau tokias parduotuveles geliu, kurios turi ir ivairiu orchiu. Tai jie  pasideje lange reklama tiekeju. Tai as tiesiai tuo adresu ir nuvariau, o ten siltanamiai ir jie viska parduoda, kainos gal kokiu euru pigiau nei parduotuvese. Best esme ne kainose, vis tiek brangu., palygint su musu ermitazo kainomis, o pasirinkime - pakvaisti galima, mane i tuos siltnamius ileido, tai ten ant lysviu vazonu orchideju simtai sustatyti, vandu, oncidiumu palubes pilnos, ir zydinciu, ir nezydinciu... Tai vat ten as savo paphioped.maudeae vinicolor nusipirkau uz 19 euru, ir paphioped.pinoccio uz 18 euru, berods. trauksiu sia savaite, gal net ryt vel ta kryptim  ax.gif Maciau, buvo phal. amboinensis, toks rusvai druzuotas, kainos nepamenu, bet ten visi jie 15-20 euru. blink.gif
Zodziu, veisliniai apsimoka cia pirkti, o paprasti phal,- ne.
Nuorasas nuo etiketes:
67346 Speyerer Orchideenzucht
Fa.Nothhelfer - Meisterbetr

Katiliau, ieškok dar kitų šiltnamių schmoll.gif Rasi pigiau, tadu galėsi tiekėja čia mums dirbti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 08 11, 22:40)
Katiliau, ieškok dar kitų šiltnamių  schmoll.gif  Rasi pigiau, tadu galėsi tiekėja čia mums dirbti  tongue.gif

As tai mielai, betgi kad neaptinku g.gif
As tai parodos pedagoginiam laukiu, kaip suprantu, ten ir pirkti, ne tik ziureti, galima bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katilius: 11 rugpjūčio 2009 - 21:48
čia maniškės, dar labai noriu kitos spalvos blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image

Cia visoms Miltoniu myletojoms, is vokisko siltnamio, kaina virsutines, maciau, nepilni 8 eurai, apatines 35 eurai 4u.gif

O as imsiu ir paphiopedilum uzsisakysiu, ten kiek suprantu, online prekyba...
http://www.shop.schw...hideenzucht.de/
As stai nuo sito alpstu:
user posted image
Ar sakot, neverta? As kazkaip lietuvoj neaptinku tokiu... Tik pinocio is paphiopedilumu..

O cia katleju myletojoms:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katilius: 11 rugpjūčio 2009 - 22:17
Ar sakot, neverta? As kazkaip lietuvoj neaptinku tokiu... Tik pinocio is paphiopedilumu..

4u.gif - už tokių grožių parodymą, o pirkti tikrai verta wub.gif Pasidairyk orchidėja.lt - panaši į taviškę - 49lt. Paphiopedilum niveum (ta pati?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 11 rugpjūčio 2009 - 22:33
Mano nusiziuretoji tai kazkokia Paph. niveum Ang Thong
14.95 EUR, tai kaina tokia pati ir iseina, 51lt. Bet labai ji man zavi, baltute-taskuote blush2.gif As tokiu raibuoliu Vilniuje niekada dar nemaciau prekyboje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katilius: 11 rugpjūčio 2009 - 22:42
jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif siuo metu turiu keturias orchidejas, myliu visas, bet man pati graziausia taskuota wub.gif visdar niekaip nepavyksta sukelti graziai nuotraukyciu, tad mestelsiu nuoroda http://public.fotki....ne/1/orchidjos/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 08 12, 13:10)
jungiuosi ir as prie jusu  4u.gif  siuo metu turiu keturias orchidejas, myliu visas, bet man pati graziausia taskuota  wub.gif  visdar niekaip nepavyksta sukelti graziai nuotraukyciu, tad mestelsiu nuoroda http://public.fotki....ne/1/orchidjos/  mirksiukas.gif

Nors ir nedaug,bet gausiai zydincios-labai grazu wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, sakykit tas ugliukas tai nauja saknis ar ugliukas? blush2.gif

user posted image
Atsakyti