o savaitgali maciau geltona miniuka, beros simre kazkada labai ieskojo, bet tikraji miniuka, ne midiuka, net su dviem ziedstiebiais, taip gundziausi prigriebti, bet susilaikiau, uztenka man jau miniuku, noriu Juodos
sveikos visos, as nenukoviau per savaitgali nieko naujo, ieskau tos "praziopsotos" juodos orches, tik deja neberandu niekur
o savaitgali maciau geltona miniuka, beros simre kazkada labai ieskojo, bet tikraji miniuka, ne midiuka, net su dviem ziedstiebiais, taip gundziausi prigriebti, bet susilaikiau, uztenka man jau miniuku, noriu Juodos
O kazkada ju buvo nors vezimu vezk. Tada isigijau 'Black Jack', nors 'Elegant Deborah' man grazesne.
Tina, perziurejau foto. jau tookiu grozybiu turi,kad net seile varva 
QUOTE(Renita456 @ 2009 08 18, 10:53)
Merginos o akropolio maxse ar daug yra gelyciu gal jau neverta visai vaziuot
Vakar buvo daug, ypač daug baltų, bet ir skaisčiai violetinių bei kitokių nemažai. Kai kurių gražių phalaenopsių viršutinės šaknelės nekokios, bet šiaip, manau, pataisoma...
QUOTE(oike @ 2009 08 18, 07:42)
Labas rytas, na jeigu dar ir as nepavelavau ir zinoma jeigu bus keikiukas, tai rezervuoju
skolinga neliksiu 
Liko pats mažiausias, tik su dviem šaknytėm. Gali tekti ir pavasario sulaukti, kol užaugs. Tai net nežinau ar tiek lauksit.
QUOTE(Ramaškė @ 2009 08 18, 18:25)
Liko pats mažiausias, tik su dviem šaknytėm. Gali tekti ir pavasario sulaukti, kol užaugs. Tai net nežinau ar tiek lauksit.
lauksiu, o kas belieka
rezervuoju tuomet
QUOTE(Tina* @ 2009 08 18, 00:15)
O manes nieks nesugundo pardese, jau senai negundo.
Čia tipo save nuteikinėji
o aš šiandien maxėj va kokį paroviau
QUOTE(Avocetė @ 2009 08 18, 19:47)
kad nieko nerodo