Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Avocete thumbup.gif nerealus phaleonopsiukas retai toks matomas, nors pas kažkurią ar kažkurias iš mergaičių mačiau ax.gif Evutex irgi gražuolis phaleonospiukas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 18 rugpjūčio 2009 - 19:31
sokejuke, ir as rinkausi ar prikti balta, ar toki kaip Avocetes. bet kadangi jau sau buvau pazadejus prikti didziaziedi balta, zalia arba melyna,tai teko pazado laikytis smile.gif
Atsakyti
aciuks.gif

aš turiu dvi baltas tai norėjau kitokios wub.gif

galėčiau vieną baltą išmainyti ax.gif
Atsakyti
evutex, dieviškai gražios man tos didžiažiedės baltosios, aš po savo pirmosios, beja lavonėlio po kurio susirgau, ir pirkau didžiažiedę baltą ir žalsvą 4u.gif Kažkodėl man tos baltos gražu smile.gif
O gėlytės kaip ir katytė stikrai matyt meilę jaučia ax.gif pfu pfu pfu dar visia neseniai auginu, bet aju beveik visos ir nužydėjusios ir ne leidžia lapelius šakneles kaip išprotėjusios įdėisu kada foto, matyt nėra pas mane labai blogai, nors ir saulė prikaitina ir labai drėgna nėra...
Atsakyti
sokejuke, beje, labai grazi tavo katyte. kazkaip ir as tokios pacios uzsimaniau,net vyriskiui rodziau. o orchidejom uzsikreciau nuo tada, kai tevai mokslu baigimo proga pirmaja padovanojo. smile.gif iki tol buvo grazios geles, bet bijojau as ju.

aisku,antra pavyko sekmingai supudyti, bet kitos gyvena ir lapelius-sakneles leidzia.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 18, 13:13)
O kazkada ju buvo nors vezimu vezk. Tada isigijau 'Black Jack', nors 'Elegant Deborah' man grazesne.

O sakykit, "Elegant Deborah" pirkot irgi kokiam nors prekybcentry, ar siuntėtės iš užusienių ?
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 08 18, 16:34)
Tina, perziurejau foto. jau tookiu grozybiu turi,kad net seile varva smile.gif

aciuks.gif

QUOTE(*saulėgrąža* @ 2009 08 19, 00:21)
O sakykit, "Elegant Deborah" pirkot irgi kokiam nors prekybcentry, ar siuntėtės iš užusienių ?

Maximoj, Pramonės pr., Kaune, per nukainavima. Mokėjau tikrai nedaug, iš užsienio būtų kur kas brangiau.
Atsakyti
Sveikos, lankiausi čia laaabai seniai 4u.gif Neperku naujų gėlyčių, tai ir neturiu ką parodyti.

Bet pasigirti turiu kuo ax.gif Visos orchytės kaip pašėlusios augina šaknis ir naujus lapukus, auga tiesiog valandom. Visos peržydėjo ir stovėjo kaip apmirusios, bet dabar padėtis pasikeitė smile.gif

Pažiūrėjau kokių grožių kitos randat wub.gif Aš kažkaip parduotuvėse nieko tokio, kas labai patrauktų akį neužmatau. Labai patiko "juoda" orchidėja, tačiau tokios gyvai neteko pamatyti. O jei pamatyčiau, manau iš karto pirkčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(s!ma @ 2009 08 19, 14:00)
Sveikos, lankiausi čia laaabai seniai  4u.gif  Neperku naujų gėlyčių, tai ir neturiu ką parodyti.

Bet pasigirti turiu kuo  ax.gif  Visos orchytės kaip pašėlusios augina šaknis ir naujus lapukus, auga tiesiog valandom. Visos peržydėjo ir stovėjo kaip apmirusios, bet dabar padėtis pasikeitė  smile.gif

Pažiūrėjau kokių grožių kitos randat  wub.gif  Aš kažkaip parduotuvėse nieko tokio, kas labai patrauktų akį neužmatau. Labai patiko "juoda" orchidėja, tačiau tokios gyvai neteko pamatyti. O jei pamatyčiau, manau iš karto pirkčiau  blush2.gif

ir maniskes nuzydeje po pavasariniu ziedu, bet gausiai pilasi saknytem ir lapeliais. idomu kada prades leisti ziedkocius? jie baige zydet pries pora menesiu?patresiu vis ir laukiu, patresiu ir laukiu.... smile.gif
Atsakyti
Ir as pasigirsiu naujom gelytem is ermitazo uz 12 lt:
user posted image

ir is maximos uz 18 lt. Norejau beveik juodos, bet buvo tik tamsiai violetine ir ta paskutine unsure.gif
user posted image
Kaip bebutu keista, labai geros saknytes, jokiu sudziuvusiu ar supuvusiu rolleyes.gif
Atsakyti
tokia pat tamsiai violetine ir as maciau siandien paskutine smile.gif o zaliuke-geltonuke labai grazi smile.gif
Atsakyti
Alincia, mielos gėlytės thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti