Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(jolla42 @ 2009 08 14, 20:50)
Nagi nagi  g.gif kurios dar medžioja??? prisipirksit gražuolių-mirsiu iš pavydo  ax.gif  lotuliukas.gif
su pabirže ''susifotkinsim''  thumbup.gif ,o įdomu,kaip uogienės broliukas dendrobiukas ir sesutė vandutė gyvena???  g.gif
mikuotukė irgi kažkur prapuolus  ax.gif ,o aš dovanoto dendrobio vaikučius taip gražiai paauginau....  wub.gif
ir iš viso visos kažkur išsibėgioją  unsure.gif

dingau doh.gif atostogavau be civilizacijos, grįžtu - supermamų forumas neveikia blink.gif g.gif galiausiai po kelių dienų žaibas nukirto internetą - pusė gyvenvietės be jo sėdėjo, o mano dar ir pc šiek tiek sudegė biggrin.gif tai tik šiandien laiminga prisijungiau wub.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 08 15, 23:49)
Griztu po 5 dieneliu ir atrandu jog sitoji ziedkoti isleidus, pumpurai jau dideli. Ir kaip galejau nepastebeti dar pries tai  doh.gif kazkas naujo mano orchideju auginime, nes nesisekdavo man su tokiomis. Butent sitos as nepersodinau isigijus, ir pasiteisino  bigsmile.gif

nu tu matai, žioplumas kartais geras dalykas, nes gi siurprizą tau gėlytė padarė bigsmile.gif aš irgi nepastebėjau ilgiausio naujo karvytės žiedstiebio biggrin.gif bet dabar jau prižiūriu, kad augtų tvarkingai ax.gif

QUOTE(Ramaškė @ 2009 08 17, 21:26)
Gal kas norėtų phalaenopsis equestris keikio?

QUOTE(Šilingė @ 2009 08 17, 21:28)
Rūšinis equestris? Vilniuje? Norėčiau.

ačiū, Šilinge, ačiū ačiū.....! ir tau gerai bus, ir aš būsiu išgelbėta nuo DAR vieno gyventojo (juk aš jau dalinti kvietkas turėčiau, o ne imti doh.gif )

Piemene, vidurinis falenopsis man visad gražus - berods fonda ir simre tokius turi wub.gif
Atsakyti
sveikutes,buvau atostogu isvykus..gryzus radau savo reanimuota geliuka prazydusi wub.gif

user posted image

o mazeikiu geliu parduotuvej nugriebiau zygopetalum...o kvepia wub.gif wub.gif tai kaip nepirksi blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 08 20, 13:55)
sveikutes,buvau atostogu isvykus..gryzus radau savo reanimuota geliuka prazydusi wub.gif

o mazeikiu geliu parduotuvej nugriebiau zygopetalum...o kvepia wub.gif  wub.gif tai kaip nepirksi blush2.gif

Na ir gražu thumbup.gif Smagu, kai taip pradžiugina, kai grįžti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Emila @ 2009 08 19, 23:06)

user posted image

Kaip aš norėčiau tokios stipriai taškuotos bigsmile.gif
Atsakyti
Piemene, dar stipriau taskuota maximoj snd maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 08 20, 14:11)
Piemene, dar stipriau taskuota maximoj snd maciau smile.gif

Reikia tikėtis, kad ir aš kada nors tokią užtiksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 08 20, 12:10)
Piemene, paskutinioji labai grazi.

o kas nori juodu phaleonopsiu (tiksliau lb tamsiai bordo), tai maciau pora savanoriu pr hypermaximoje kaune. 15 lt ir tikrai neblogai atrodo.

cia Kaune? as noriu, ebt jauciu nebespesiu verysad.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 20, 12:22)
dingau  doh.gif  atostogavau be civilizacijos, grįžtu - supermamų forumas neveikia  blink.gif  g.gif  galiausiai po kelių dienų žaibas nukirto internetą - pusė gyvenvietės be jo sėdėjo, o mano dar ir pc šiek tiek sudegė  biggrin.gif  tai tik šiandien laiminga prisijungiau  wub.gif 

oho, dar ir taip buna blink.gif
Atsakyti
Piemene ir Jalka super orchytės. thumbup.gif Man Piemenės ta persikinė labai gražutė 4u.gif O Jalkos zygopetalum wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 20, 12:22)
nu tu matai, žioplumas kartais geras dalykas, nes gi siurprizą tau gėlytė padarė  bigsmile.gif

aha, tikrai kad smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 08 20, 11:10)
Piemene, paskutinioji labai grazi.

o kas nori juodu phaleonopsiu (tiksliau lb tamsiai bordo), tai maciau pora savanoriu pr hypermaximoje kaune. 15 lt ir tikrai neblogai atrodo.

Man irgi paskutinioji labai labai wub.gif Bet ir visos labai grazios ir pabodusios baltos labai super angel.gif
O jau kaip noriu tamsiai bordo, tik vilniuje unsure.gif
Atsakyti
vat parodysiu ir aš savo naujokes Vanda, deja, tik jau nebežydi

user posted image

o žydėjo taip nuotrauka pasiskolinta

user posted image

irį dar man senelis padovanojo jubiliejaus proga tik ji kokia keista vieni žiedai labai šviesūs kt. labai tamsūs

user posted image

Atsakyti
Gražina25, bet jau senelio padovanotoji kokia graži, liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 08 20, 21:16)
Gražina25, bet jau senelio padovanotoji kokia graži, liux thumbup.gif

senelis pasistengė lotuliukas.gif ir dar kai pagalvoji, kad jam 85metai g.gif
Atsakyti