Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Smigė @ 2009 07 15, 19:02)
O jau žalios gražumas  swoon.gif Aš irgi labai noriu, noriu žalios, bet pas mus provincijoje nė su žiburiu nerasi  schmoll.gif

jei kada mano žaliasis keikį išaugintų, negailėčiau mirksiukas.gif biggrin.gif

ką dabar daryti su aleksotu... važiuoti į žvalgybą ar ne.... arba laukti rytojaus.... rytas už vakarą protingesnis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 15, 18:05)
jei kada mano žaliasis keikį išaugintų, negailėčiau  mirksiukas.gif  biggrin.gif

ką dabar daryti su aleksotu... važiuoti į žvalgybą ar ne.... arba laukti rytojaus.... rytas už vakarą protingesnis  doh.gif

o jau pasirinkimas koks...matyt. šviežutėlės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 15, 19:09)
o jau pasirinkimas koks...matyt. šviežutėlės  rolleyes.gif
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
ką daryt, ką daryt..... unsure.gif doh.gif negalima, man, reiks dar kelias orches gi atiduot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 15, 18:05)
jei kada mano žaliasis keikį išaugintų, negailėčiau  mirksiukas.gif  biggrin.gif

ką dabar daryti su aleksotu... važiuoti į žvalgybą ar ne.... arba laukti rytojaus.... rytas už vakarą protingesnis  doh.gif

Tu auksas mikuotuke kumščius laikysiu už tavo žaliukę, kad tik apsivaikuotų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 15, 18:37)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
ką daryt, ką daryt.....  unsure.gif  doh.gif  negalima, man, reiks dar kelias orches gi atiduot  schmoll.gif

Aš tą žalią paimčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 15, 18:37)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
ką daryt, ką daryt.....  unsure.gif  doh.gif  negalima, man, reiks dar kelias orches gi atiduot  schmoll.gif

ir dar tos kažkokios VIP... ir dendrobiai... wub.gif
Atsakyti
Mano naujokė wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 15 liepos 2009 - 19:36
QUOTE(Gaurė @ 2009 07 15, 20:22)
Mano naujokė  wub.gif 

user posted image

grazuole wub.gif prasom placiau kur,kiek mokejot,kokios liko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 07 15, 20:31)
grazuole  wub.gif  prasom placiau kur,kiek mokejot,kokios liko  blush2.gif

Pirkau šeštadienį Vaidrenoje. Mokėjau 48 Lt. Dar buvo purkštuvėlis mažas prikabintas. Ir naujas auginukas auga. Palikau dvi - viena tokia pat, kita bordo. Norėjau bordo, bet šita geriausios kokybės buvo thumbup.gif Beje, ji su vardu - V. Manuvade x Brighton
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 07 15, 20:40)
Pirkau šeštadienį  Vaidrenoje. Mokėjau 48 Lt. Dar buvo purkštuvėlis mažas prikabintas. Ir naujas auginukas auga. Palikau dvi - viena tokia pat, kita bordo. Norėjau bordo, bet šita geriausios kokybės buvo  thumbup.gif  Beje, ji su vardu  - V. Manuvade x Brighton

cia kokiam mieste blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 07 15, 20:46)
cia kokiam mieste  blush2.gif

Oi, Kaune blush2.gif Prie Vilijampolės tilto. Nuo pilies už tilto iš karto į kairę. Truputį pavažiavus, dešinėje sandėliai. Taip giliau truputuką. Pirmoje žinutėje yra nuoroda. Ten man visai patinka. Žiemą labai gražių cymbidiumų mačiau thumbup.gif
Atsakyti
O varge varge ir vėl Kaunas ir kaina gera... Na jei sodriai žalią cimbidį pamatytumėt griebkit pasimt atvažiuosiu..Jie nepamiršit, bet aš priminsiu dar biggrin.gif
Gal žiemą ir pasiprekint kada išeis atvažiuot, jei 6ieniais nors kiek dirba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 15 liepos 2009 - 20:55
QUOTE(Gaurė @ 2009 07 15, 20:54)
Oi, Kaune  blush2.gif  Prie Vilijampolės tilto. Nuo pilies už tilto iš karto į kairę. Truputį pavažiavus, dešinėje sandėliai. Taip giliau truputuką. Pirmoje žinutėje yra nuoroda. Ten man visai patinka. Žiemą labai gražių cymbidiumų mačiau  thumbup.gif

gal matei phaliku bordo buvo??? reik man tokio, bet niekaip neatkapstau kazkaip niekur g.gif
Atsakyti