Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(naujute @ 2009 07 14, 20:16)
as tuputeli OT bet man reikia citrinos arba apelsinuko kur vazoniuose tokie dekoratyviniai auga, kazin butu bazese tokiu? gal kuri netycia matete? kokios kainos?  g.gif

Bent jau "Tik Gėlėse" prie onkologinio tokių mačius ne kartą ir ne du. Dydžiai irgi patys įvairiausi.
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 07 14, 20:56)
rasiux000-kur tiksliau?,nes lyg ir dvi tokiu pav. vilniuj... nors dar nebuvau  blush2.gif

S.Dariaus ir S.Girėno g. 107 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2009 07 14, 23:20)
S.Dariaus ir S.Girėno g. 107  mirksiukas.gif

aciuks.gif dėkoju,bent jau ateičiai adresiukas...dabar niekaip nenuvažiuosiu,nes krikštynos ant nosies ax.gif ,gal netyčia neišpirks iki kitos savaitės g.gif

gal kuri metalo gatvėj buvot patikrint? įdomu kaip ten blush2.gif
Atsakyti
Jolla42, na katlėja vat tik prieš dieną pora nužydėjo, ir nežinau kol kas jokių pokyčių žiūrėsiu ką darys toliau ax.gif
Atsakyti
Pas mane vakar prazydo tokia user posted image labai ji man grazi wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 07 15, 09:32)
Pas mane vakar prazydo tokia user posted image labai ji man grazi  wub.gif

As irgi tokia turejau wub.gif Tik vagsiuke numiro pas mane verysad.gif Labai grazi spalvyte orchidejos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Cia nuotrauka is neto, saviske veliau parodysiu. Bet tokia pat.
Atsakyti
Demonstruoju savo vakaryksti grobi ax.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2009 07 14, 23:59)
aciuks.gif dėkoju,bent jau ateičiai adresiukas...dabar niekaip nenuvažiuosiu,nes krikštynos ant nosies  ax.gif ,gal netyčia neišpirks iki kitos savaitės  g.gif

gal kuri metalo gatvėj buvot patikrint? įdomu kaip ten  blush2.gif

Niekada nebuvau Metalo g., ten visiems parduoda, ar tik urmui? Koks tiksliai adreselis? Reikia aplankyti... mirksiukas.gif

Beje, ant Kaune bazeje pries kelis men. uz 5 lt pirkto nezydincio Dendrobium siryt aptikau kazkoki cypciuka besikalanti, na, toki spuoga zalia koto apacioje biggrin.gif Kazi kas bus? Vaikas? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katilius: 15 liepos 2009 - 09:37
Katiliau, fainutis pinokis, tik gaila, jau nebematau kitų pumpuriukų kol kas, o gal nesimato tiesiog blink.gif thumbup.gif Aš kai pirkau ilgai neapsisprendžiau ar tokią kaip Tavo ar tą kaip pasiemiau imt spalvytę, abiejų norėjau ax.gif
Atsakyti
[quote=Katilius,2009 07 15, 11:33]
Demonstruoju savo vakaryksti grobi ax.gif
Labai gražus tavo vakarykštis grobis smile.gif žalioji orchidėja,labai graži spalva smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 07 15, 09:33)
Demonstruoju savo vakaryksti grobi  ax.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
Niekada nebuvau Metalo g., ten visiems parduoda, ar tik urmui? Koks tiksliai adreselis? Reikia aplankyti... mirksiukas.gif

Kur tokį grožį nučiupai?
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 14, 18:42)
Tinginiuška  biggrin.gif  Na, aš irgi turbūt tingėčiau, nes jau nebe ta ligos stadija  lotuliukas.gif  ai...  mirksiukas.gif čia kada prie progos pažiūrėsi, nes manau, ji ten ilgokai bus (kaip paprastai kad būna gėlių parduotuvėse)  ax.gif

Jai apie Žvėryna kalba eina,galima tiksliau sužinot kur randas ta parduotuvėlė blush2.gif
Atsakyti