Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

Ir ilgai toks košmaras tesiasi fear.gif Dabar savijauta tai šlyksti cry.gif

gal galit pasakyti kas tas atpo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rinna: 29 liepos 2009 - 15:28
QUOTE(rinna @ 2009 07 28, 17:11)
Sveikos merginos, aš naujokėlė, dar tik virškinu gautą info  blink.gif po pirmos išgertos tiroksino tabletės savijauta nekokia, galva sunki ir gerklėj kažkoks spaudimas  schmoll.gif pagalvojus gerau jaučiausi jų net nepradėjus gerti. Ar ir jums kas nors panašiai buvo? Mano tth dar nėra toks jau aukštas 3,2, bet t4 net normos nesiekia tik 11. taigi paskyrė gerti tiroksino.
p.s. kažkur pradžioje skaičiau , kad merginos vartoja KT, endo perspėjo, kad negalima, o gine kiek supratau skiria. ir kas teisus  g.gif

labukas. na aš irgi pradėjau gerti tiroxina, bet man tai svijauta nepasikeitė g.gif bet juk ir geriu mažą dozę - puse tabletėlės kasdien. tai čia 25 mg tikriausiai g.gif
Visiškai jokio pasikeitimo, tarsi ir negerčiau...

Dėl KT tai klausiai savo endokrinologės, sako gali naudoti drasiai g.gif tai nežinia kur teisybė ax.gif
Atsakyti
Atpo tai antikunai kurie naikina sdkydliauke , kuo ju daugiau tuo blogiau , gresia hipotiroze..... tai rodo skydliaukes uzdegima.... mano tth dabar 6,90 geriu 50mg , plaukai kaip slenka doh.gif verysad.gif pastebejau kad mano skydliauke vasara durniuoja , ji geriausiai veikia saltu metu laiku , tada ji suaktyveja geriau savinasi tiroksina , o vasara bludyja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 07 30, 14:04)
Atpo tai antikunai kurie naikina sdkydliauke , kuo ju daugiau tuo blogiau , gresia hipotiroze..... tai rodo skydliaukes uzdegima.... mano tth dabar 6,90 geriu 50mg , plaukai kaip slenka  doh.gif  verysad.gif  pastebejau kad mano skydliauke vasara durniuoja , ji geriausiai veikia saltu metu laiku , tada ji suaktyveja geriau savinasi tiroksina , o vasara bludyja  doh.gif

Bijau, kad i mano tyrimai bus nekokie...Vakar sirdis pradejo bludyt...Vakare, kad uzejo plakti, derbulys imti doh.gif Kaip senais "gerais"laikais cool.gif
O plaukai, tai jau sakiau, siaubas...Sestadieni vaziuosiu dilgeliauti ir skalausiu cool.gif Mamai mano po keliu operaciju, organizmas matyt nusilpes buvo, tai plaukais kuokstais krito...Skalavo kantriai dilgeliu nuoviru, tikrai susitvarke ax.gif
Atsakyti
sveikos, merginos smile.gif blogi mano tyrimai.. pas daktarus kol papuoli, tai ir kojas pakratyt gali.. sedziu namuose ir galvoju, kodel mano tth taip sokineja.. o gali but, kad tth priklauso nuo ciklo dienos? g.gif
Atsakyti
sveikutes ax.gif ilgai nesilankiau sitam puslapely.Noriu paklaust ar kas geriat tiroksino 150 ir kaip jus jauciates.Puse metu sia doze geriu ir daktare prognazavo kad visa gyvenima reikes tiek gerti.Taip suprantu kad ji man niekad ir neatsistatys.Ar kurios jauciat akyse karsty kai uzsimerket,as jau kalna daktaru perejau ir pasirodo del visu negalavimu kalta skydliauke.
Atsakyti
Erika , tai del saules matyt , nes man ir taip pat... buvo viskas jau super , pasideginau sauleje ir nu ka 6.90 vel..................sad.gif o kiek tau ?
Atsakyti
man nuo 3,89 soko iki 12,30.

Papildyta:
kai suzinojau, pasiskambinau i kmuk, dakt pasake, kad neturi laiko, vietos priimt nera, pasidint doze... kazanav nebuvo, pas seimos tik pries savaite papuoliau, tai pasiule eit galva persisviest. parase siuntima pas kita endo, tai dabar laukiu kito penktad, tikiuos gaut siuntima galvai persisviest. mano seimos dakt, turi itarimu, kad mano hipofizes liauka durniuoja.
bet sirdi kirba mintis pas kazanav varyt, gal jis ka protingo pasakytu? o cia tai stumdo vieni nuo kitu, laikas bega, sprendimo jokio.
Atsakyti
OHO... NU ZIAURU... prie ko cia ta galva....manau tau geriau nuvaryt pas koki tik gali nuvaryt endokrinologa ir toliau gerti 75mg.... o didint tai tipo didint iki 100mg ? juk cia jau ne juokai tiek sau pasididint...
Atsakyti
ir dar doh.gif susirasiau visus tyrimus, nu graziausiai viskas krito zemyn:
05.04 tth 7,65
05.18 5,25
06.01 3,89
06.26 12,30.
Kakokia nesamone.. unsure.gif
Papildyta:
ir as galvoju, kad ne juokai. uz tai nieko nedidinau. kaip geriau po 75, taip ir geriu.
Atsakyti
man ir taip pat nutiko....biski pasididinau ... ziuresiu kaip bus .... daktaram nerupi... as esu nusivylus ir nesuprantu sitokio gydymo nesekmingo ir be prieziurios , zmogui tth kinta per du men pakinta o jie sako ateik po pusmecio....
Atsakyti
tai jus pagalvokit, mano mamai joda sugirde, ir tipo tik po puses metu atvaziuot pasirodyt. dabar jos tth 45.
Atsakyti