[quote=knopsiukas,2009 10 23, 09:23]
http://www.homosanit...vimo_klystkelis
Sveikos, merginos
Na perskaičiau aš tą straipsnelį

Viena gydytoja, iš kurios pabėgau, sakė, kad ši druska neturi įtakos mano skydliaukės veiklai, bet ji sakė, kad ir pastot ji netrukdo. Tai gi, kiek tame tiesos-nežinau. Nežinau, kaip jūs, bet aš tą druską vartoju ne dėl jodo, o šiaip - man ji gražesnė

bet vakuoju daržoves su senąja druska be jodo, "kamenaja" rusiškai dar vadinama. Be to, juoduotą druską vis tiek naudoju neteisingai. Aš, pavyzdžiui, druską įberiu į puodą tik jį uždėjus ant viryklės. Žinant, koks jodas yra lakus (t.y. greitai garuoja), iki virimo pabaigos jo mano puode, manau, nelieka nė lašo-jis paprasčiausiai išgaruoja. Be to, druskos ir taip mažai kur beriu. Vos dėl skonio, kad maistas šienu visai nebūtų
Reikės naujos gyd paklaust, ką ji galvoja apie druską su jodu
Gero savaitgalio!
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2009 10 23, 16:48)
Man labiausiai gaila kad susirgau jauna , zinot jau 50 butu tai neberupetu man , o dabar kai prisiklausau , kad daug metu tiroksino naudojimas suvaro ir sirdi ir kaulai/raumenys ima nykti tai baisu , bet gal tai netiesa
Nepergyvenk

Gydytoja sako, kad jei negertume tiroxino, tai sutrikusi skydliaukės veikla mus greičiau suėstų iš vidaus

Širdis,kepenys... aš kažkaip apie tai mažiau galvoju.. nuo visokių stresų ta širdelė irgi daug kenčia. Tik kartais susimąstau, būtų man kokių 50, kai susirgčiau, kad jau tie vaikeliai neberūpėtų susilaukt.. Vis kažkaip vienu širdagraužiu mažiau būtų