Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

blink.gif Va va...Ir pas mane joduota druska... doh.gif
O tai sakot, jei jau pradėjau gerti po 75, tai mažint jau nebeišeis? g.gif

Dabar atsimenu aš irgi buvo toks atvejis, kad mano tyrimai buvo virš 6...bet aš kaip gėriau taip gėriau po 50 ir nenuvykau pas endokrinologą...O kai po gerų metų apsilankaiu, tai ir tth buvo normoj ax.gif
Atsakyti
As tai nemesiu lauk druskos , negaliu be druskos , galiu ismesti cukru , man jo nereik , bet as druskaede lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As ir noreciau mazint , visada as uzsinoriu mazint kai pagereja , nes zinot kai buna gerai tai galvoji ai kam man ji gerti gi man gerai , tokia saviapgaule rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,jau antras menuo kai geriu 50mg,kita savaite eisiu kraujo tyrimus priduoti tai rezultatai bus dar uz savaites,bet savijauta thumbup.gif neatsimenu kada tiek energijos turejau ,tiesiog einu kai uzsukta negaliu sustot biggrin.gif visas namas blizga,visi spuogai dingo nuo veido,o pries tai nebuvo kur pirsto uzdeti kad spuogo nebutu,cia musu mergaitem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Kokios nuostabios naujienos smile.gif buvo ir man taip pamenu , jauciu jau senokai sirgau , nes kai tiroksina geriant pasijutau kaip uzsukta tada tartum atradau kitokia save thumbup.gif
Atsakyti
O man reikia visko: ir cukraus, ir druskos. Nors abar uždraudė valgyti sūrii, bet aš visada valgiau taip normaliai: viskas turi būti normos ribose. Nemėgstu kas labai sūru ar kas labai saldu. Reikia tik skoniui palaikyti.
Žiūriu temukė baigiasi bigsmile.gif Kažko greitai prikalbėjot bigsmile.gif , aš tai tik stebėtoja. Kas kuriam naują ax.gif
Atsakyti
As irgi druska "megstu", turejau galvoj joduota smile.gif
Atsakyti
Man labiausiai gaila kad susirgau jauna , zinot jau 50 butu tai neberupetu man , o dabar kai prisiklausau , kad daug metu tiroksino naudojimas suvaro ir sirdi ir kaulai/raumenys ima nykti tai baisu , bet gal tai netiesa doh.gif
Atsakyti
[quote=knopsiukas,2009 10 23, 09:23]
http://www.homosanit...vimo_klystkelis
Sveikos, merginos 4u.gif
Na perskaičiau aš tą straipsnelį g.gif Viena gydytoja, iš kurios pabėgau, sakė, kad ši druska neturi įtakos mano skydliaukės veiklai, bet ji sakė, kad ir pastot ji netrukdo. Tai gi, kiek tame tiesos-nežinau. Nežinau, kaip jūs, bet aš tą druską vartoju ne dėl jodo, o šiaip - man ji gražesnė lotuliukas.gif bet vakuoju daržoves su senąja druska be jodo, "kamenaja" rusiškai dar vadinama. Be to, juoduotą druską vis tiek naudoju neteisingai. Aš, pavyzdžiui, druską įberiu į puodą tik jį uždėjus ant viryklės. Žinant, koks jodas yra lakus (t.y. greitai garuoja), iki virimo pabaigos jo mano puode, manau, nelieka nė lašo-jis paprasčiausiai išgaruoja. Be to, druskos ir taip mažai kur beriu. Vos dėl skonio, kad maistas šienu visai nebūtų rolleyes.gif
Reikės naujos gyd paklaust, ką ji galvoja apie druską su jodu g.gif
Gero savaitgalio!
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2009 10 23, 16:48)
Man labiausiai gaila kad susirgau jauna , zinot jau 50 butu tai neberupetu man , o dabar kai prisiklausau , kad daug metu tiroksino naudojimas suvaro ir sirdi ir kaulai/raumenys ima nykti tai baisu , bet gal tai netiesa doh.gif

Nepergyvenk 4u.gif Gydytoja sako, kad jei negertume tiroxino, tai sutrikusi skydliaukės veikla mus greičiau suėstų iš vidaus doh.gif Širdis,kepenys... aš kažkaip apie tai mažiau galvoju.. nuo visokių stresų ta širdelė irgi daug kenčia. Tik kartais susimąstau, būtų man kokių 50, kai susirgčiau, kad jau tie vaikeliai neberūpėtų susilaukt.. Vis kažkaip vienu širdagraužiu mažiau būtų ax.gif
Atsakyti
Tikra tiesa , nes gerdama jauciuosi daug geriau negu negerdama tada buciau su 7 tsh kai nebeatsikeliu is lovos ir sutrinka visi organai rodos , tada tikrai jauties serganti , o kai geri ir jauties gerai , tada reik tik dziaugtis smile.gif juk galetu pvz ir nebut tiroksino israsta , ka mes tada darytume biggrin.gif
Atsakyti
Gulėtume lovoj be pulso biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti