Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

QUOTE(lucero @ 2009 08 13, 12:08)
as visad buvau storuliuke nuo pat paauglystes o pradejus gert tiroxina perkudau valgau kiek noriu ir nestoreju,nebezinau kaip pastoret  lotuliukas.gif gal dar nuo nervu man visi kg nuleke biggrin.gif

tai tu tik dziaukis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saura @ 2009 08 13, 12:52)
tai tu tik dziaukis biggrin.gif  4u.gif

na dziaugiuos,bet sakau galetu jau sustot kristi,nes nenoriu tapt panasi i anoreksike lotuliukas.gif o seip slenka plaukai su 6 tsh,pastebejau kad nauji neauga ta prasme jokio ežiuko ,tai darysiu šiandien tą dilgėlių nuovirą 4u.gif yra plaukų augimas suletėjęs,visur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2009 08 11, 16:38)
O kaip su apetitu, t.y. maitinumus? Aisku nezinau, kaip man suveiks tiroxinas, bet mano manymu, tos kurios daug maz i apvaluma linkusios buvo, toms krenta, nes jos pripranta visa gyvenima ziuret ka valgo ir kiek valgo, nes kitaip pilnumas tik ryskeja biggrin.gif O tos, kurios buvo XS edrutes, tai net nepajaucia padidejusi apetita ir nestebi kokius kiekius suvartoja smile.gif ko pasekoje pastambeja  rolleyes.gif  Tai vat kaip manau.. idomu ar labai nenusipezu  g.gif  blush2.gif

Nesutinku... Visada buvau, na ne stora, bet "tvirta". Pradėjus gerti tiroksiną nei mitybos įpročiai nepasikeitė, nei svoris krito, kaip tik gal dar užkrito pora kg g.gif

QUOTE(lucero @ 2009 08 13, 11:08)
Mane tai neramina kad cukrus nuo 3 pakilo iki 5,36 ...norma dar,bet vistiek. Nu džiu žiūrek nenukusk kaip as biggrin.gif as visad buvau storuliuke nuo pat paauglystes o pradejus gert tiroxina perkudau valgau kiek noriu ir nestoreju,nebezinau kaip pastoret  lotuliukas.gif gal dar nuo nervu man visi kg nuleke biggrin.gif

Baltai pavydžiu, mano kg nei iš vietos, tiesa dabar turiu +9 doh.gif , na bet čia jau ne nuo tiroksino mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 08 13, 13:53)
dabar turiu +9 doh.gif , na bet čia jau ne nuo tiroksino mirksiukas.gif  biggrin.gif

O sakai , kad nepasikeite mitybos iprociai tongue.gif Tai is kur tie 9 plius? rolleyes.gif
Atsakyti
Nuo nestuke.gif nestuke.gif pagimdysi ir nukris wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 08 13, 14:33)
Nuo  nestuke.gif  nestuke.gif  pagimdysi ir nukris wink.gif

aa biggrin.gif jasna rolleyes.gif

Na o kaip mane paveiks tiroksinas svorio atzvilgiu, as butinai pranesiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 08 13, 12:08)
Mane tai neramina kad cukrus nuo 3 pakilo iki 5,36 ...norma dar,bet vistiek. Nu džiu žiūrek nenukusk kaip as biggrin.gif as visad buvau storuliuke nuo pat paauglystes o pradejus gert tiroxina perkudau valgau kiek noriu ir nestoreju,nebezinau kaip pastoret  lotuliukas.gif gal dar nuo nervu man visi kg nuleke biggrin.gif

Na, aš ir šiaip ne stora, bet labai jau knieti man tuos lašinius aplink pilvą nusimest. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2009 08 13, 13:26)
O sakai , kad nepasikeite mitybos iprociai tongue.gif Tai is kur tie 9 plius? rolleyes.gif

QUOTE(lucero @ 2009 08 13, 13:33)
Nuo  nestuke.gif  nestuke.gif  pagimdysi ir nukris wink.gif

Jau Lucero už mane atsakė biggrin.gif tikiuosi, kad nukris... Žinau daug istorijų, kai lieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 08 13, 16:02)
Jau Lucero už mane atsakė biggrin.gif  tikiuosi, kad nukris... Žinau daug istorijų, kai lieka doh.gif

nukris nukris, zinau dar daugiau kai ir nukrenta biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif as kaip matai turiu du berniukus, o svori pavyko islaikyt kaip iki abieju nestumu, tikiuos labai, kad nei hipo ir tiroksinas man jo neprides unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 08 13, 16:02)
Žinau daug istorijų, kai lieka doh.gif

pvz mano istorija tongue.gif Pastojau dar nespejus numest nereikalingu kilogramu, o nestumo metu priaugau 34 doh.gif Matomai jau tada sutrikusi medziagu apykaita buvo, o gal taip paveike mano organizma nestumas. Atrodo nekimsau, kaip karvova, tik ant saldaus labai trauke. Bandziau atsisakyti saldumynu, bet to pasekoje sukildavo agresija, kas seip man nebudinga. Tomis akimirkomis atrode bet kam i snuki uzvosciau, jei tik geriau pasidarytu biggrin.gif Bet veliau, nusprendziau kad neverta man taip kankintis, nes nestumas amzinai netruks (iki nestumo ir dabar, nesu paniska saldumynu megeja. Vartoju juos saikingai ir nekasdieniskai cool.gif ) Tai va, tesent kilogramu tema, man po gimdymo nukrito tik 10kg, po to per pirma menesi dar 5kg ir tada - stop. Sustojo svoris, taip kaip sieninis laikrodukas - rodydavo vis ta pati skaiciu, kad ir ka as bedaryciau - iskrovas, kaloriju ribojimas iki minimumo, mesos net atsisakiau, bet viskas veltui verysad.gif Del sios priezasties ir del menesiniu (jos taip ir neatsirado po gimdymo, nors maitinau praktiskai 2 menesius) as ir kreipiausi i ginekologus bei endokrinologus, kad nustatytu kame saknys. Ir laimei greit viska issiaiskinom smile.gif Del to man taip rupi ar tiroksino pagalba man pavyks isjudinti suletejusia medziagu apykaita ir nusistovejusi svori (dideli) rolleyes.gif
Atsakyti
Manau tau pavyks isjudint 4u.gif tiesiog patikek kad tau nekrenta del tiroxino trukumo o dabar tu jį geri ir tau nukris,saviitaiga ir padeda 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kaip jum su plaukų neaugimu ir slinkimu? verysad.gif
Atsakyti