QUOTE(popuri @ 2009 08 13, 16:02)
Žinau daug istorijų, kai lieka
pvz mano istorija

Pastojau dar nespejus numest nereikalingu kilogramu, o nestumo metu priaugau 34

Matomai jau tada sutrikusi medziagu apykaita buvo, o gal taip paveike mano organizma nestumas. Atrodo nekimsau, kaip karvova, tik ant saldaus labai trauke. Bandziau atsisakyti saldumynu, bet to pasekoje sukildavo agresija, kas seip man nebudinga. Tomis akimirkomis atrode bet kam i snuki uzvosciau, jei tik geriau pasidarytu

Bet veliau, nusprendziau kad neverta man taip kankintis, nes nestumas amzinai netruks (iki nestumo ir dabar, nesu paniska saldumynu megeja. Vartoju juos saikingai ir nekasdieniskai

) Tai va, tesent kilogramu tema, man po gimdymo nukrito tik 10kg, po to per pirma menesi dar 5kg ir tada - stop. Sustojo svoris, taip kaip sieninis laikrodukas - rodydavo vis ta pati skaiciu, kad ir ka as bedaryciau - iskrovas, kaloriju ribojimas iki minimumo, mesos net atsisakiau, bet viskas veltui

Del sios priezasties ir del menesiniu (jos taip ir neatsirado po gimdymo, nors maitinau praktiskai 2 menesius) as ir kreipiausi i ginekologus bei endokrinologus, kad nustatytu kame saknys. Ir laimei greit viska issiaiskinom

Del to man taip rupi ar tiroksino pagalba man pavyks isjudinti suletejusia medziagu apykaita ir nusistovejusi svori (dideli)