QUOTE(rusiuke @ 2009 08 18, 12:38)

Merginos, o kur man dingo mėnesinės, aš jau panikuoju
Negi nuo ATPO gali, ar nuo tiroxino?
Nežinau ką daryti, gal eiti pas daktare. visą gyvenima buvo reguliarios
Gali būti ir nuo skydliaukės. Na kol aš negeriau tiroksino, mano ir į lankas buvo išvažiavusios. Net nežinodavau net kada susirgsiu, nebūdavo mėn ir pusantro , o kartais vėl atsirasdavo po 2 sav. o tai velniškai nervindavo

. Tiroksiną dar geriu tik 3 savaitė, tai matysiu kaip ten su jomis. Gal viskas susitvarkys, tikiuosi.
Rusiuke gali būti , kad patiri stresą, o joms tai nepatinka.
Papildyta:
QUOTE(saura @ 2009 08 17, 15:49)
as geriu tiroksina 17dienu, tuoj didinsiu iki 100, nepajutau kad butu apetitas pasikeites, o spuogeliu tai yra, bet man jie ir taip kartais atsiranda, tai nesieju to su vaistu
dėl spuogelių ankščiau neturėjau problemų, pradėjau gerti tirosiną ir atsirado. Tai ir peršasi mintis, kad nuo jų.
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2009 08 17, 15:16)
Tiesiog sudedis dilgėles į vandenį ir užvirini. Negailėk dilgėlių

O tada išplauni galvą ir perskalauji tuom nuoviru...
Šiandien kirpėja sakė, kad yra kažkokių kapsulių (droge, eurokose) su placenta . Kainuoja apie 3 Lt, bet sakė labai veiksmingos

Reiks išbandyti, nes tokio slinkimo dar gyvenime nėra buvę
Labukas
Aš ryt einu tyrimų, o kitą pirmad. pas daktarę
Esu girdėjusi iš gydytojo kosmetologo, kad su placenta preparatų stengtis kaip galima kuo vėliau pradėti naudoti, jei pradedi naudoti jaunystėje, vėliau jie jau bus per silpni ir neefektingi. Yra neblogi vitaminai "pantogar" vaistinėse nuo plaukų slinkimo. Reikia jos vartoti apie 4-5 mėn, ir kaina jų nemaža. Pažystama pasiūlė kažkokį preparatą nuo plaukų slinkimo, kažkur iš kirpyklos. Pati naudojo ir sakė efektingi ir rezultatai akivaizdus. Kai turėsiu parašysiu daugiau apie tai.