QUOTE(Agnuze1 @ 2009 09 11, 20:15)
Sveikos,
Gal as cia nelabai i tema, bet noriu paklausti, gal kuri esate susidure su tokia situacija: man itaria hipotiroze, skydliaukes nepakankamuma. Laukiuosi antro vaikucio dar tik 7 sav. Vakar buvau pas savo seimos gydytoja, siuncia pas endokrinologus i ligonine (gyvenu ne Lietuvoje). Uzsimine kad teks vartoti hormonus. Tyrimu rezultatu nepamenu, tik sake, kad vienas nedaug nukrypes nuo normos, o kitas rodiklis (aiskino, tai rodo, kaip smegenu centrai siuncia impulsus i skydliauke kad gamintu hormonus) gana aukstas. Eisiu kita savaite. Labai jaudinuosi del vaikucio.... Prisiskaiciau visokiu straipsniu ir atsiliepimu sia tema, tai gasdina vaisiaus apsigimimais, neisnesiojimu, prieslaikiniu gimdymu, psichiniais atsilikimais ir tt.
Esu baisioje sumaistyje.... Be to dar paskaiciau, kad svarbu hormonus sureguliuoti iki 12 sav., o man juk jau 7!!!!!!
Buciau ir nezinojusi, kad kazkas su manimi negerai, bet pasirodo cia Anglijoje visoms nesciosioms daro kraujo tyrimus, o kartu ir hormonus skydliaukes pasiziuri. Siaip jauciuosi neblogai, isskyrus mieguistuma. Bet ir su pirmaja taip buvo, todel tikrai nesinervinau.
Patarkit kas turi kokiu ziniu ar patirties....
Pirmiausia - nusiramink ir nepanikuok. Viskas bus gerai

As pastojau su nekokiais rezultatais, pas normalu endokrinologa pasirodziau tik 12 savaiciu kazkur. Jis tada paskyre didesne doze ir nuramino, kad viskas bus gerai. Taip ir yra - auginu sveika pasiutele

As dar savo noru ir i genetikos centra vaziavau, nes bijojau, kad geriu hormonus, bet kai pasakiau genetikei del ko as kreipiausia, tai ji kazkaip ramiai sureagavo, atceit irgi, nieko cia baisaus tas tiroksinas, svarbu tinkama doze. O nestumo metu itin svarbu juos gerti
Saugok save ir nepergyvenk. Aisku, pasirodyk endokr. ir sek save