Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

ACIU 4u.gif
Butinai leksiu kuo skubiau privaciai i Kauna. Ryt daro skydliaukes echo, tik galvoju gal dar pasidaryt dar kokius skydliaukes tyrimus, kad iskart nusivest pas daktara?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif esu jusu likimo sese,jei taip butu galima pasakyt ax.gif geriu L-Thyroxina 125mg.... unsure.gif man kazkaip paciai neramu, kodel vis man didina doze,paskutinius tris men dar geriau 100mg.....ir dar butu klausimukas - is kur jus zinote kraujo tyrimu rezultatus,jums duoda gydytojas,jus jo prasote, kad duotu g.gif as tai nezinau ,kokie mano tyrimu rezultatai rolleyes.gif o ir nelabai gaudausi tuose skaiciukuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 09 10, 21:49)
sveikutes  4u.gif esu jusu likimo sese,jei taip butu galima pasakyt  ax.gif geriu L-Thyroxina 125mg.... unsure.gif man kazkaip paciai neramu, kodel  vis man didina doze,paskutinius tris men dar geriau 100mg.....ir dar butu klausimukas - is kur jus zinote kraujo tyrimu rezultatus,jums duoda gydytojas,jus jo prasote, kad duotu  g.gif as tai nezinau ,kokie mano tyrimu rezultatai  rolleyes.gif o ir nelabai gaudausi tuose skaiciukuose  ax.gif

ogo. 125 blink.gif
as tai pati reikalauju pazet tyrimu rezultatu, nes kai kurie gyd apsiriboja min atsakymais ("normalu", "galetu but geriau", ect), jei ne as su savo klausimais tai taip ir buciau nesuzinojus savo tiroidito blink.gif sakes, ane?
o skaiciukus, ju reiksmes gali lengvai susizinoti internete...galu gale gyd turi pasakyt 4u.gif
Lucero, nu tiesiog thumbup.gif
mazu siandie pasidarysiu tyrimus, ale tik po 15 val galesiu, kazi ar dirbs traku g g.gif
Atsakyti
Lexusia,mergyt bigsmile.gif

didziausi sveikinimai gimtadienio proga
user posted image

svarbiausia, linkiu sveikatytes, o visa kita yra pasiekiama 4u.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos,

Gal as cia nelabai i tema, bet noriu paklausti, gal kuri esate susidure su tokia situacija: man itaria hipotiroze, skydliaukes nepakankamuma. Laukiuosi antro vaikucio dar tik 7 sav. Vakar buvau pas savo seimos gydytoja, siuncia pas endokrinologus i ligonine (gyvenu ne Lietuvoje). Uzsimine kad teks vartoti hormonus. Tyrimu rezultatu nepamenu, tik sake, kad vienas nedaug nukrypes nuo normos, o kitas rodiklis (aiskino, tai rodo, kaip smegenu centrai siuncia impulsus i skydliauke kad gamintu hormonus) gana aukstas. Eisiu kita savaite. Labai jaudinuosi del vaikucio.... Prisiskaiciau visokiu straipsniu ir atsiliepimu sia tema, tai gasdina vaisiaus apsigimimais, neisnesiojimu, prieslaikiniu gimdymu, psichiniais atsilikimais ir tt. g.gif
Esu baisioje sumaistyje.... Be to dar paskaiciau, kad svarbu hormonus sureguliuoti iki 12 sav., o man juk jau 7!!!!!! verysad.gif
Buciau ir nezinojusi, kad kazkas su manimi negerai, bet pasirodo cia Anglijoje visoms nesciosioms daro kraujo tyrimus, o kartu ir hormonus skydliaukes pasiziuri. Siaip jauciuosi neblogai, isskyrus mieguistuma. Bet ir su pirmaja taip buvo, todel tikrai nesinervinau.
Patarkit kas turi kokiu ziniu ar patirties.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnuze1 @ 2009 09 11, 20:15)
Sveikos,

Gal as cia nelabai i tema, bet noriu paklausti, gal kuri esate susidure su tokia situacija: man itaria hipotiroze, skydliaukes nepakankamuma. Laukiuosi antro vaikucio dar tik 7 sav. Vakar buvau pas savo seimos gydytoja, siuncia pas endokrinologus i ligonine (gyvenu ne Lietuvoje). Uzsimine kad teks vartoti hormonus. Tyrimu rezultatu nepamenu, tik sake, kad vienas nedaug nukrypes nuo normos, o kitas rodiklis (aiskino, tai rodo, kaip smegenu centrai siuncia impulsus i skydliauke kad gamintu hormonus) gana aukstas. Eisiu kita savaite. Labai jaudinuosi del vaikucio.... Prisiskaiciau visokiu straipsniu ir atsiliepimu sia tema, tai gasdina vaisiaus apsigimimais, neisnesiojimu, prieslaikiniu gimdymu, psichiniais atsilikimais ir tt.  g.gif
Esu baisioje sumaistyje.... Be to dar paskaiciau, kad svarbu hormonus sureguliuoti iki 12 sav., o man juk jau 7!!!!!!  verysad.gif
Buciau ir nezinojusi, kad kazkas su manimi negerai, bet pasirodo cia Anglijoje visoms nesciosioms daro kraujo tyrimus, o kartu ir hormonus skydliaukes pasiziuri. Siaip jauciuosi neblogai, isskyrus mieguistuma. Bet ir su pirmaja taip buvo, todel tikrai nesinervinau.
Patarkit kas turi kokiu ziniu ar patirties....  4u.gif

Na as apie savo rezultatus suzinojau dar pries nestuke.gif , bet kai pastojau jie nebuvo idealus... Kol kas lyg viskas gerai, kaip bus kai pagimdysiu nezinau, bet gydytojai ramina, kad turetu buti viskas gerai 4u.gif Svarbiausia nesinervuok, nes taip tik pabloginsi situacija, hipotiroze dideja ir nuo streso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnuze1 @ 2009 09 11, 20:15)
Sveikos,

Gal as cia nelabai i tema, bet noriu paklausti, gal kuri esate susidure su tokia situacija: man itaria hipotiroze, skydliaukes nepakankamuma. Laukiuosi antro vaikucio dar tik 7 sav. Vakar buvau pas savo seimos gydytoja, siuncia pas endokrinologus i ligonine (gyvenu ne Lietuvoje). Uzsimine kad teks vartoti hormonus. Tyrimu rezultatu nepamenu, tik sake, kad vienas nedaug nukrypes nuo normos, o kitas rodiklis (aiskino, tai rodo, kaip smegenu centrai siuncia impulsus i skydliauke kad gamintu hormonus) gana aukstas. Eisiu kita savaite. Labai jaudinuosi del vaikucio.... Prisiskaiciau visokiu straipsniu ir atsiliepimu sia tema, tai gasdina vaisiaus apsigimimais, neisnesiojimu, prieslaikiniu gimdymu, psichiniais atsilikimais ir tt.  g.gif
Esu baisioje sumaistyje.... Be to dar paskaiciau, kad svarbu hormonus sureguliuoti iki 12 sav., o man juk jau 7!!!!!!  verysad.gif
Patarkit kas turi kokiu ziniu ar patirties....  4u.gif

Pirmiausia - nusiramink ir nepanikuok. Viskas bus gerai mirksiukas.gif As pastojau su nekokiais rezultatais, pas normalu endokrinologa pasirodziau tik 12 savaiciu kazkur. Jis tada paskyre didesne doze ir nuramino, kad viskas bus gerai. Taip ir yra - auginu sveika pasiutele wub.gif As dar savo noru ir i genetikos centra vaziavau, nes bijojau, kad geriu hormonus, bet kai pasakiau genetikei del ko as kreipiausia, tai ji kazkaip ramiai sureagavo, atceit irgi, nieko cia baisaus tas tiroksinas, svarbu tinkama doze. O nestumo metu itin svarbu juos gerti mirksiukas.gif
Saugok save ir nepergyvenk. Aisku, pasirodyk endokr. ir sek save mirksiukas.gif
Atsakyti
Didelis aciu Jums merginos 4u.gif

Net akyse prasviesejo, kai pasiskaiciau ka man atrasete ax.gif Dabar kuo greiciau laukiu susitikimo su endokrinologu, tikiuosi viskas bus gerai. Dziaugiuosi, kad esu ne viena, nes kai isgirdau ta diagnoze, tai net plaukai pasisiause ant galvos g.gif

Atsakyti
Sveikos:) Kaip laikotės? Aš jau grįžau iš Kauno, buvau pas gyd. Marinskienę. Labai patiko dakt. thumbup.gif Viską paaiškino, dabar paėmė visus tth, prolaktiną ir t.t. ir dabar reikės nuvažiuot 3-5 ciklo dieną, laukia dar 5 tyrimai. Pirma įvertins esamą būklę, sakė, gal būt reikės pagert vaistukų, kad ft3 subalansuot, tada pas vietinius ginekologus ir sakė, viskas bus gerai. Dar praeidama pro šalį pasakė, kad "nupirksim tau leliuką" ax.gif Tikiu, kad viskas bus ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 09 14, 14:32)
Sveikos:) Kaip laikotės? Aš jau grįžau iš Kauno, buvau pas gyd. Marinskienę. Labai patiko dakt. thumbup.gif  Viską paaiškino, dabar paėmė visus tth, prolaktiną ir t.t. ir dabar reikės nuvažiuot 3-5 ciklo dieną, laukia dar 5 tyrimai. Pirma įvertins esamą būklę, sakė, gal būt reikės pagert vaistukų, kad  ft3 subalansuot, tada pas vietinius ginekologus ir sakė, viskas bus gerai. Dar praeidama pro šalį pasakė, kad "nupirksim tau leliuką" ax.gif Tikiu, kad viskas bus  ok.gif

Puikios žinios thumbup.gif Kaip smagu, kai daktarai, tai paglosto širdį wub.gif Tada nusiramini ir svarbiausia imi tikėti, lad viskas bus gerai thumbup.gif O tai juk laaaabai svarbu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 09 14, 14:32)
Sveikos:) Kaip laikotės? Aš jau grįžau iš Kauno, buvau pas gyd. Marinskienę. Labai patiko dakt. thumbup.gif  Viską paaiškino, dabar paėmė visus tth, prolaktiną ir t.t. ir dabar reikės nuvažiuot 3-5 ciklo dieną, laukia dar 5 tyrimai. Pirma įvertins esamą būklę, sakė, gal būt reikės pagert vaistukų, kad  ft3 subalansuot, tada pas vietinius ginekologus ir sakė, viskas bus gerai. Dar praeidama pro šalį pasakė, kad "nupirksim tau leliuką" ax.gif Tikiu, kad viskas bus  ok.gif

thumbup.gif labai smagu, kai gali tikėti ir pasitikėti. Viskas bus gerai! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
sakykite kokios ft3 normos. pas mane ft3-5,19. kažin ar normalu? ir kas gali būti jei jis padidėjęs ar pamažėjęs?
primenu, kad atpo-343, ft4-20,30, tth-2,51...
pakonsultuokite ax.gif
Atsakyti