[quote=kristukss,2009 10 16, 23:38]
La,esu naujoke sitoje srytije kas tas atpo tyrimas?Nes as cia viska darausi uk visus tyrimus tai cia visai kitokie pavadinimai as bandau issiaiskinti viska bet dar daug ko nesuprantu

o del tu tableciu tai jau man patvirtino kad visam gyvenimui .O jauciuosi dabar truputi geriau nezinau kas man padeda ar tabletes ar kad zinau kas darosi su manim.O pozymei pas mane buvo (nezinau ar cia visi bus susieja su sita liga)prasidejo gausus pazastu prakaitavimas,labai sausi plaukai,oda nuspuogavusi(po odineis spuogais),nedarbingumas,kuno mases augimas(nors sportuoju ir ziuriu ka valgau)ir nuotaiku kaita (daznai nusivylusi)ir nezinau ar cia tik man ar ir jum bet man svaiksta galva.Deku kad priimat i savo bureli
[/quote]
Labukas Samand1s,as irgi darausi tyrimus UK.As taip pat buvau papuolus pas toky daktara kuris nieko labai apie liga nekalbedavo tik darydavo yvairius kraujo tyrimus,(galvojau kad be kraujo liksiu per tuos tyrimus

.Pagrindas del ko dariausi kraujo tyrimus tai del plauku slinkimo po to svorio augimas,nuotaikos kaita.Po tyrimu ir paaskejo kad mano skydliauke sukvailiojo,dirbti nebenori.Man daktarai taip pat prognazavo l-tiroksina 150 visam laikui,noriu tiket kad jie apsiriko
samand1s koky tiroksina tu geri ar Angliska ar Vokiska is Lietuvos perki?
As Anglisko negalejau gerti po menesio ju vartojimo man taip negerai pradejo darytis kad galvojau isprotesiu,pasireiske salutinis poveikis.Perskaicius siu vaistu salutiny poveiky ir is tu visu surasytu tik vieno dalyko nebuvo,problemos su sirdimi.Mano pazystama farmacininke patare pakeisti y Vokiska tiroksina.Dabar l-tiroksina siunciuosi is Lt dziaugiuosi kad bent situos vaistus gerti galiu

.tik keista man kad tokie patys vaistai pagaminti skirtingose salyse taip skirtingai gali veikti organizma
[/quote]
LA.as geriu angliska ,net nezinojau kad dar ir kitokiu yra.O kokie tau salutinei pozymei buvo?Nes as perskaiciau irgi apie salutinius poveikius tai sako kad gali buti smaugimo jausmas ,(man taip ir yra)bet as dar tik apie3.5 savaites tenaudoju,tai sakiau dar pagersiu kol kiti kraujo tyrimai pareis jeigu nepradings tai kreipsiuosi vel pas gp.