va butent, sestadieni isejom i baliu, uzsidejau VS liemenele,krutine tikrai graziai suformavo, seksy tarpelis, kaip paveiksliukuose, ir taip prastai jauciausi.... visu draugiu vyru zvilgsniai i krutine... drauges ir nuziurejo, sako-grazu, bet matau, jog nepatenkintos, o tie vyrai, kaip buliai kokie, visa vakara komplimentai komentarai, nu nejauku kazkaip...
Sweikutes, Mano nuomone yra tiesiai per viduriuka. jeigu turi grazia krutine ir tau labai patogu be liemeneles, tai prasom del manes galit vaiskciot (cia ne apie jus) Bet as asmeniskai tai neiseiciau i gatve be liemeneles
mano nuomone taip pat per viduriuka jei pas panele grazi krutine ir jai patogu, tai kodel gi ne. taciau kai uzsideda po permatoma maikute ir vos nerekia paziurekit,as be liemeneles!!tuomet jau matosi merginai truksta demesio. o asmeniskai as tai LABAI retai be jos iseinu i gatve. o namie beveik visada liemeneles guli spintos stalciuj
na zinokit maciau as dama, apie 45-50 m apvali. ejo su vyru, jis su kostiumu, ji su ilga juoda suknele. suknele persimate. kelnaites-vadinamos palapines. ir be liemeneles, speneliai persivsiete. krutines dydydis koks d-f. na baisu buvo ziuret. zinokit nes maniskis, sako ojetau kaip baisu. zodziu reikia kazkaip save matyti veidrodyje man rodos.
man grazu moteris be liemeneles tik isimtinais atvejais, t.y. krutine turi tikrai buti grazi.. viena karta sporto klubo rubinej uzmaciau mergina, uzsimete suknele ant nuogo kuno ir ismove.. atrode klasiskai (krutine silikonine, del to be priekaistu atrode) bet kaip jau pradeda damos virs 50 be "papinyku" lakstyt po mietsa, tai
o man tai visiškai nepatogu... atrodo, jog kažko trūksta net ir miegot įsikinkius galiu nesišlykščiu "paponešių" nepropaguojančiomis, tačiau visai neestetiškai atrodo, kai krutinė syruokliuoja auštyn/žemyn arba bukos viršūnės žiūri į kairę arba dešinę, kaip dvi špygos..
Nezinau...kaip mada....bet grazi liemenele,moters tikrai negadina O,patogu,ar ne,tai jau cia kitas klausimas Kokia grazi,bebutu krutine,man visgi su liemenele graziau Kiekvienas,rubas zmogu puosia....
Negalėčiau, kad ir kaip noriu. Pati esu lieknutė, bet turi didelę krūtinę, kuri be liemenėlės mane į priekį verčia ir kratytųsi visa, jei be jos vaikščiočiau