Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja mada - moterys be liemenėlių

QUOTE(burbanti @ 2009 08 30, 19:12)
Jus pastebejote kiek is ju su naturaliomis krutinemis? biggrin.gif As pastebejau...

Atsiprašau, bet aš nesu ekspertė krūtų ax.gif

Kai kurias palaidinukes iš VS aš turiu ir atrodau panašiai kaip pavaizduota, ypač, jei yra palaidinukės su push up sistema. Labai gražiai suformuoja krūtinę ir be liemenėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
Ta ir as sutinku,reikia pasirinkti ruba kuris visgi prilaikytu krutine,o ne tabaltabal.esu tokiu vaizdeliu macius,nelabai estetisku ax.gif
Atsakyti
as negaliu i viesuma iseiti be liemeneles, labai nesmagiai jauciuos blush2.gif o va namie tai megstu ja nusimesti, nes as labai jautri, tai jos man trina, nemalonios, arba daznai namie nesioju sportinio tipo, tokio lengvo audinio su lykra kuris graziai aptempia ir prilaiko krutine, kad netabaluotu blush2.gif ir dar nekenciu liemeneliu su paminkstinimais doh.gif aisku kartais nesmagu kad per plona audini speneliai paburke matosi(nors mano vyrui labai patinka) blush2.gif bet jau geriau nei susti paminkstinimuose biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad būtų gražu, turi būti gražios krūtys ir drabužiai, po kuriais tai normaliai atrodytų ... Iš namų be liemenėlės neičiau. schmoll.gif O namuose, tai menkas skirtumas ... Kartais ir visai nuoga pavaikštau ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2009 08 30, 21:16)
Atsiprašau, bet aš nesu ekspertė krūtų  ax.gif 

Kai kurias palaidinukes iš VS aš turiu ir atrodau panašiai kaip pavaizduota, ypač, jei yra palaidinukės su push up sistema. Labai gražiai suformuoja krūtinę ir be liemenėlių  mirksiukas.gif

Nereikia buti eksperte ,kad skirtum naturalia krutine nuo silikoninesx doh.gif
O del "push up"-matote,madam,cia ir yra visa paslaptis -savotiška liemenėlė,kuri prilaiko krutine.
O is tikro,juokas ima ,kai,kad ir maza krutine,aukstakulniai ir...zingsniuoja per Laisves Aleja ..maskatuoja zemyn aukstyn krutines biggrin.gif biggrin.gif Jau geriau uzsideti liemenele ,tada krutine banguoja,bet ne maskatuoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Skirtumas,manau sutiksite,diiiidziulis.
Papildyta:
QUOTE(Adaja @ 2009 08 30, 23:45)
aisku kartais nesmagu kad per plona audini speneliai paburke matos

biggrin.gif o ko cia gedytis to ,ka pati gamta dave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 08 31, 07:22)
biggrin.gif  o ko cia gedytis to ,ka pati gamta dave  biggrin.gif

nu nesigediju, bet nesmagu kai po to pasaliniu akys nukreiptos i tavo spenelius tongue.gif aisku dzin, bet siais laikais tiek iskrypeliu jog nesinoretu atrkreipti ju demesio tokiu budu ax.gif
Atsakyti
va butent, sestadieni isejom i baliu, uzsidejau VS liemenele,krutine tikrai graziai suformavo, seksy tarpelis, kaip paveiksliukuose, ir taip prastai jauciausi.... visu draugiu vyru zvilgsniai i krutine... drauges ir nuziurejo, sako-grazu, bet matau, jog nepatenkintos, o tie vyrai, kaip buliai kokie, visa vakara komplimentai komentarai, nu nejauku kazkaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 31 rugpjūčio 2009 - 11:53
Tikrai,vyrai ypac padare grameli,elgiasi kaip patinai,o ju pateles savo pavyda nukreipia i krutines savininke siuo tveju,o ne i savo branguji,kuris nuo pavadzio bando nutrukt,esu baliuose ne krt tai patyrus g.gif
Atsakyti
Moteriskas pavydas...o jei pavydi ,reiskiasi-liuks atrodai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 08 31, 09:22)
Nereikia buti eksperte ,kad skirtum naturalia krutine nuo silikoninesx  doh.gif

Aš ko gero šioje srityje gera analfabetė ax.gif Tenka tai pripažinti. Neskiriu, ypač po drabužiais schmoll.gif Ir iš vis nelabai apžiūrinėju detaliai žmones, tik bendrą vaizdą: gražu/negražu.
QUOTE(burbanti @ 2009 08 31, 09:22)
O del "push up"-matote,madam,cia ir yra visa paslaptis -savotiška liemenėlė,kuri prilaiko krutine.
O is tikro,juokas ima ,kai,kad ir maza krutine,aukstakulniai ir...zingsniuoja per Laisves Aleja ..maskatuoja zemyn aukstyn krutines  biggrin.gif  biggrin.gif  Jau geriau uzsideti liemenele ,tada krutine banguoja,bet ne maskatuoja  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Skirtumas,manau sutiksite,diiiidziulis.

Laisvės Alėjoje nebuvau jau daug metų, tai nežinau kaip ten viskas pasikeitė. Bet kai gyvenau Kaune, tai šio "podiumo" merginos netabalavo krūtinėmis ... seksualiai apsirengusių visuomet buvo daug, bet ar tabalavo, tai kažkaip į mano atmintį neįsirėžė. Vėl ko gero kaltas mano nepastabumas hihihi.gif

Teks pasilikti kiekvienai prie savo nuomonės mirksiukas.gif Tai kas tau vulgaru, man ne 4u.gif
Atsakyti
jei jau mergina be liemenėlės, tai manau neturėtų to matytis, nes jei įsirėžę speneliai, tai man jau kažkaip lyg ir nepadoriai lyg ir vaikiškai atrodo blink.gif
Atsakyti
Visąlaik yra išmičių manau, taigi negaliu teigt,kad labai negražu rolleyes.gif jei graži krūtinė, tinkama apranga, taip sakaknt viskas laiku ir vietoj tai kodėl gi ne rolleyes.gif vieniem tai tinka,kitiem ne smile.gif
Atsakyti