Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja mada - moterys be liemenėlių

QUOTE(GinCherry @ 2009 07 13, 23:03)
Beje, ne viena paminejo speneliu dydi, tai kokia itaka tai turi?  g.gif Juk kaip suprantu kalbama apie nepermatomus rubus, tai koks skirtumas speneliai mazi ar dideli?  g.gif

Tai kad styro taip, kad pakaba gali an ju kabint, jei dideli. Tokiem reikalam ir pakelimui be liemeneles yra "krutines pleistras" ("boob tape") - ir reikalas issprestas. Kartais zvaigdzdziu nuotraukose matosi nuo blico, kad liemeneles nera, tik persisviecia didelis X, kur speneliai uzklijuoti. Net stai mieloji Pamela apsiklijavus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
bandau įsivaizduoti aš savo D nutįsusius doh.gif Labai baltai pavydžiu merginoms/moterims, kurios gali sau leisti vaikščioti be liemenėlės, ne tik dienos metu, ar prie vakarinės suknelės, bet ir būti be liemenėlės su naktinukais verysad.gif Kiek turiu grožių (naktinukų) negaliu vilkėti, nes krūtys ir kaušeliai ...ai nesinori net kalbėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2009 07 13, 21:23)
Kokius raiščius? Ar papai dar ir raiščiais prilaikomi? unsure.gif  Tada išeitų, kad papą galima pasitempt mastau.gif Būtų nemalonu gauti tokią traumą biggrin.gif

QUOTE(sunsetheat @ 2009 07 13, 22:15)
Kiek zinau, tai krutis prilaiko tam tikras audinys, kuris, jei moteris nedevi liemeneles, pastoviai dirba. Ir veliau, ypac turint didesne krutine, jei ilgai nedevima liemenele, audinys nusilpsta, nebe taip gerai prilaiko krutis ir sios nukara  rolleyes.gif

Sunsetheat jau atsake i klausima.Zodziu didesnei krutinei nesveika be liemeneles daznai vaiksciot,o sportuot isvis geriausia su specialia prilaikancia liemenele.

QUOTE(Bittersweet @ 2009 07 14, 07:09)
beje neseniai buvau sesers diplomu teikimuose, kur tokiu prisiziurejau...nugara sukneles atvira ir matos cielas visas juodas liemenukas. arba pastebejau, kad dauguma uzsivaro tas permatomas petneseles, kas yra klaiku, nes visvien matos ir atrodo pobaisiai.

Kra rolleyes.gif upu tos plastikines sleikute,gi dabar be problemu galima issigyt be jokiu petneseliu
QUOTE(ecka @ 2009 07 14, 13:28)
bandau įsivaizduoti aš savo D nutįsusius doh.gif  Labai baltai pavydžiu merginoms/moterims, kurios gali sau leisti vaikščioti be liemenėlės, ne tik dienos metu, ar prie vakarinės suknelės, bet ir būti be liemenėlės su naktinukais verysad.gif  Kiek turiu grožių (naktinukų) negaliu vilkėti, nes krūtys ir kaušeliai ...ai nesinori net kalbėti verysad.gif

Kodle kai D tai butinai nutyse?Mano D nenutyse ir nepavydziu as visai mazom krutinem schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 07 14, 14:22)

Kodle kai D tai butinai nutyse?Mano D nenutyse ir nepavydziu as visai mazom krutinem schmoll.gif

Manau posto autore neturejo omeny kad visos D nutyse. Cia jau kaip kuriai. As tai asmeniskai nedrysciau iseiti i viesuma be liemeneles schmoll.gif . Nemegstu kai ten viskas tabaluoja biggrin.gif o ir liemeneles renkuosi tokias tvirtesnes, kad viska stabiliai laikytu. Namuose irgi be liemeneles nevaikstau.
Atsakyti
tinkamoje vietoje ir graziai atrodant as visada UZ smile.gif

svarbu kad butu ne vulgaru ir issaukianciai.
Atsakyti
As tai kokio taip superinio grozio nematau,kai eina be liemenuko,bet zinau viena,kad patogumas tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 07 14, 14:12)
Tai kad styro taip, kad pakaba gali an ju kabint, jei dideli.

Ash manau spenelio dydis neturi jokios itakos, koks jis bus sukietejes biggrin.gif Yra ne tik pleistrai, pleistrai dazniausiai klijuojami tam, kad ruba prilaikyt, kad nenuslistu, o, kad nesimatytu sukietejusiu speneliu yra ish gelio padaryti tik speneliams skirti "kauseliai" maziukai, juos galima devet ir nesiojant liemenele be pakietinimu smile.gif Bet matau sukietujusiuose speneliuose kazka negrazaus mato tik moterys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 07 14, 20:18)
Ash manau spenelio dydis neturi jokios itakos, koks jis bus sukietejes biggrin.gif Yra ne tik pleistrai, pleistrai dazniausiai klijuojami tam, kad ruba prilaikyt, kad nenuslistu, o, kad nesimatytu sukietejusiu speneliu yra ish gelio padaryti tik speneliams skirti "kauseliai" maziukai, juos galima devet ir nesiojant liemenele be pakietinimu smile.gif Bet matau sukietujusiuose speneliuose kazka negrazaus mato tik moterys biggrin.gif

man sukieteje spieneliai yra labai grazu ir seksualu blush2.gif blush2.gif visada sportuoju tik su sportinem liemenelem ir man labai grazu ant saves kad tie spenukai ciut ciut matyti biggrin.gif nu groziuosi veidrodyje savimi tada biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu sygytai, man irgi nice. Megztu vaikscioti be lemeneles, pavojingiau tik po parduotuve, nes kokiame pieno produktu skyriuje vyrai ypac pastebi nuo salcio sustyrusius spenelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 07 14, 20:35)
Pritariu sygytai, man irgi nice. Megztu vaikscioti be lemeneles, pavojingiau tik po parduotuve, nes kokiame pieno produktu skyriuje vyrai ypac pastebi nuo salcio sustyrusius spenelius  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vasarą dažniausiai nedėviu liemenėlės ir visai nesuku galvos kas ką galvoja ... Man taip patogu. Būtų nepatogu, kitaip daryčiau. O ar tai nauja mada, tai manęs irgi nedomina.
Atsakyti

Sygyta, kaip keista biggrin.gif Nes kiek susiduriau tai dazniausiai moterim tas buna negrazu, na, o vyrams...

Man paciai grazu, tik nesmagiai jauciuosi, kad zvilgsnius traukia nereikiamus biggrin.gif
Atsakyti