Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja mada - moterys be liemenėlių

QUOTE(GinCherry @ 2009 07 15, 12:39)
na manau, kad ne, nesi niekad macius liemeneliu, kuriu kauselis yra trikampes formos?

man ten labiau i ovala panasu, uztat ir suabejojau, ar tai liemenele ax.gif Arba jei ir liemenele, tai va tokia-
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 15 liepos 2009 - 11:57
Man ten į ovalą nepanašu, labiau į kažką tokio smile.gif :
user posted image
Atsakyti
As su savo A dydziu niekaip neisdrisciau eiti be liemeneles doh.gif
I visuomene stengiuosi eiti tik su liemenele, ir butinai su pakietinimu ar push up...
O siaip jei tureciau B ar didesnio dyzio krutine, tai gal ir surizikuociau pvz atostogu metu kokiam kurorte...
Atsakyti
vasara retai deviu, ypac kai karsta, mano dydis tarp B ir C, bet stangri krutine (daug metu sportavau), tik truputeli trikdo issisove speneliai doh.gif

pati nieko pries neturiu, jei estetiskai atrodo, kodel gi ne. tik negrazu man kai maikyte persisviecia, tada jau vulgaru schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 15 liepos 2009 - 20:12
nesu nei už, nei prieš. Pati į viešumą be liemenėlės nelįsčiau, nebent turėčiau puikią krūtinę ir mokėčiau susiderinti, jog tas nuogumas nekristų į akis ir kad neatrodytų vulgariai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 07 14, 23:29)
Man atrodo, čia yra liemenėlė. O gal ir ne, bet turėjau tokią liemenėlę, su kuria vaizdas buvo lygiai toks. Kaušeliai ploni ir besiūliai, atrodo, kad liemenėlės nėr, bet iš tiesų krūtinė pakelta ir paformuota. Pamačiau šitą fotkę ir pasidarė gaila, kad maniškė atgyveno ir teko išmest verysad.gif

O man pro cia nera liemenelis g.gif maikute su sleikutem dar po apacia aptempta,as ir kartais taip uzsidedu,tai vaizdas panasus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 07 15, 09:54)
Nors dabar pagalvojau gal visgi ziauriai ji atrodo su ispustom krutim

geriau ispustom, nei visai kai atrodo be ju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 16, 10:50)
geriau ispustom, nei visai kai atrodo be ju  lotuliukas.gif

niekad gyvenime nesegejau push up'u ir neketinu to daryt, negrazu balionai ypac ant smulkios figuros.
Atsakyti

nu kurgi ne.. juokingai atrodo ir tiek

pritariu avetrai kad geriau mažesnė krūtinė,tegu kažkokia nesamonė
Atsakyti
man gražu kai graži krūtinė, pati namuose būnu be,
negražu kai būna l.maža krūtinė, kaip kažkuri jau dėjo kaip pvz. kate moss (beje kažkada pajūrį mačiau maždaug tokio dydžio krūtine moterytę kuri ėjo su plonyte linine bliuzele na ir kaip čia pasakius, vaidzialis nikoks buvo, ne matėsi daugiau negu norėtūsi biggrin.gif ) ir kai didelė, tai gal netgi dar negražiau
Atsakyti

Tos ispustos atrodo poklaikiai
Atsakyti
Negrazu toms,kurios neturi ka parodyt. O man labai grazu,syki maciau mergina be liemeneles, su baltu,nertu megztuku,atrode labai graziai thumbup.gif ir nevulgariai,nors papukai nemazi.
Atsakyti