As su savo A dydziu niekaip neisdrisciau eiti be liemeneles I visuomene stengiuosi eiti tik su liemenele, ir butinai su pakietinimu ar push up... O siaip jei tureciau B ar didesnio dyzio krutine, tai gal ir surizikuociau pvz atostogu metu kokiam kurorte...
nesu nei už, nei prieš. Pati į viešumą be liemenėlės nelįsčiau, nebent turėčiau puikią krūtinę ir mokėčiau susiderinti, jog tas nuogumas nekristų į akis ir kad neatrodytų vulgariai
Man atrodo, čia yra liemenėlė. O gal ir ne, bet turėjau tokią liemenėlę, su kuria vaizdas buvo lygiai toks. Kaušeliai ploni ir besiūliai, atrodo, kad liemenėlės nėr, bet iš tiesų krūtinė pakelta ir paformuota. Pamačiau šitą fotkę ir pasidarė gaila, kad maniškė atgyveno ir teko išmest
man gražu kai graži krūtinė, pati namuose būnu be, negražu kai būna l.maža krūtinė, kaip kažkuri jau dėjo kaip pvz. kate moss (beje kažkada pajūrį mačiau maždaug tokio dydžio krūtine moterytę kuri ėjo su plonyte linine bliuzele na ir kaip čia pasakius, vaidzialis nikoks buvo, ne matėsi daugiau negu norėtūsi ) ir kai didelė, tai gal netgi dar negražiau
Negrazu toms,kurios neturi ka parodyt. O man labai grazu,syki maciau mergina be liemeneles, su baltu,nertu megztuku,atrode labai graziai ir nevulgariai,nors papukai nemazi.