taip as ir darau,,sumalu tokia skania piure kaip krema nem kaip skaniai
mano sunelis maziukas jas labai valge
o jei tik kas saldu valgo
nors vakar buvo pasiektas rekordas mazoji suvalge darzovienes su mesa net keturis saukstukus
gal jau prades valgyt,siandien verdu kalakuteina pabandyt,gal patiks
QUOTE(ausriuke @ 2006 08 09, 01:05)
taip as ir darau,,sumalu tokia skania piure kaip krema nem kaip skaniai
mano sunelis maziukas jas labai valge
o jei tik kas saldu valgo
nors vakar buvo pasiektas rekordas mazoji suvalge darzovienes su mesa net keturis saukstukus
gal jau prades valgyt,siandien verdu kalakuteina pabandyt,gal patiks 
zinok pas mane ta pati problema, dar kai neturejo metuku lygtais normaliai valge, o nuo metu tai vikas kas saldu ir ligi siol tas pats, atrodo nieko taip spicialiai saldziai neduodavau, bet net nezinau kaip cia atsitiko. Jei taip darai kosytes tai gal daryk ir toliau gal prades daugiau valgyt
jo kas liecia vaisius tai irgi kas tik saldu
tai tyreles perku tik saldesnes ir dar imaisau banano ,banana tai dievina
bet kur tik ieina slyvu ar kokiu rukstesniu uogu tai nea
netinka susiraukia kaip citrina
o tai labai gerai, kad bananus megsta
man atrodo bananuose irgi nemazai gelezies yra jei neklystu, ir jie labai maistingi daug kaloriju.
QUOTE(Tutė @ 2006 07 21, 22:40)
Laiminga tu mama!Taip ir toliau.Aš su maže kankinuosi
QUOTE(Sandriuks @ 2006 08 10, 01:37)
Laiminga tu mama!Taip ir toliau.Aš su maže kankinuosi
savaitė,kaip apart jogurto ir mišinio nieko daugiau.Viskas pareina atgal į mane,po kiekvieno valgymo maudomės

varksiukes
Ji neatpila ,o viską spjauna ant manęs
Tai va jogurtas,mišinys,visokie džiuvėsiukai,sausainiukai mūsų meniu.Na vienas kitas šauktelis košės,bet čia jaunetyčia.Tikiuosi greit pasitaisysim..........
QUOTE(Sandriuks @ 2006 08 10, 23:38)
Ji neatpila ,o viską spjauna ant manęs
Tai va jogurtas,mišinys,visokie džiuvėsiukai,sausainiukai mūsų meniu.Na vienas kitas šauktelis košės,bet čia jaunetyčia.Tikiuosi greit pasitaisysim..........

tai tikrai nekas
o mano klecka net MP atsisako valgyti kal budrauja, tik apsnudes valgo
6men. svoris tik 7 kg`. pavalges kelis saukstus tireles visai puse dienos gali pieno negerti. Ar kam taip buvo?
QUOTE(Daria @ 2006 08 24, 09:21)
o mano klecka net MP atsisako valgyti kal budrauja, tik apsnudes valgo
6men. svoris tik 7 kg`. pavalges kelis saukstus tireles visai puse dienos gali pieno negerti. Ar kam taip buvo?
Manau, kad daug kam buvo. Ir dar blogiau buvo
Ir dabar prastai labai valgome, bet kazkokiu budu augame
oi mamytes ir as noriu paverkt
mano buvo tokia gera mergaite perdauk niekada nesverem buvom prie vidutiniu o po paskutinio skiepo labai susipykom su maistu tai jau mienuo kaip nieko rimpto negaliu ikist Ryt turim eit pas gydytoja tai bijosiu det ant svarstykliu padet manau ne tai kad nieko nepriaugo bet dar kad nebutu ir nukritus
O isbandziau visokiu baeriu net kosele su svirkstu pradejau maitint, nes maniau kad saukstukas jei nebedraugas. Bet mano sekme tesesi lygiai viena maitinima ir viska suprato kad svirkstas nezaisliukas ir kad kai tik ji isikisa ji i burnyte ema ir kosyte isbega Tai va daba nebezinau ka daryt tikiuosi kad kazkada gris laikai kai buvom pradeja valgyt viskas kas tik matoma
O isbandziau visokiu baeriu net kosele su svirkstu pradejau maitint, nes maniau kad saukstukas jei nebedraugas. Bet mano sekme tesesi lygiai viena maitinima ir viska suprato kad svirkstas nezaisliukas ir kad kai tik ji isikisa ji i burnyte ema ir kosyte isbega Tai va daba nebezinau ka daryt tikiuosi kad kazkada gris laikai kai buvom pradeja valgyt viskas kas tik matoma
dar viena mama prisijungia prie nevalgiuku..... mum jau 2.5 o sveriam vos 11.5 kg. Kaskoks kosmaras 2 men valge vien bulves, po to 2 men kinder pingvinus ir taip toliau....jau ir gelezi gerti pradejom nes gydytoja po tyrimu kraujo patare. tai dabar tik mesa valgom ir burokeliu.... dieve, jokiu uogu jokiu vaisiu neikisi. Isverdi desrele ir valgo viena. (negalvokit puse gal suvalgo),kaskaip pas mus viskas po viena produkta eina. bet kaskaip i ugi tai auga...... toks kudena
. tai va visu nevalgiuku mamos kraujo tyrimus pasidarykit kad ant dusios lengviau butu.