Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgiukai

QUOTE(citriuke @ 2006 12 15, 17:07)
man taip pat aktuali si beda ir nezinau ka daryti manasis mazasis nieko kito tik pieno misini ir tik 3 kartus po 180 isgeria ir viskas jokio kito papildomo maisto neima anksciau eme nors kakziek dabar ne ir kiek vargstu -NE!!!jau ir per prievarta kisu ir taip dieve kiek asaru pralieta esu net sudavus ne karta jokiu pasikeitimu  doh.gif  verysad.gif

norejau paklausti o kie vaikiukui laiko? gal jan dantukai dygsta?nes man su mano vyresniu suneliu buvo labai daug problemu kol neisdygo dantukai o po to viskas susitvarke valgyti pradejo normaliai.
Atsakyti
jam 11 su puse o del dntuku tai lyg ir neauga jau turiu 8 dantis
Atsakyti
4u.gif mes irgi prisidedam prie nevalgiuku
valgom tik MP ir kartais kokius 3 šaukštelius tyreles buna ikisu per prievarta, o mums jau 9 menesiai.
Kažkoks siaubas g.gif nezinau ka daryti, gal ir man reiks daktarės paprašyti kažkokių lašelių nuo vidurių, kur apetita skatina ax.gif
Atsakyti
As irgi turiu nevalgiuka, ir svoris mums del to nevalgymo manau letai auga. Nors pirmais menesiais svoris normaliai augo ir valge zmogutis normaliai, bet kai pradejau ivedineti misinuka, paskui papildoma maista, taip valgymas pradejo judeti mazejimo linkme sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasa S @ 2006 12 29, 18:02)
4u.gif  mes irgi prisidedam prie nevalgiuku
valgom tik MP ir kartais kokius 3 šaukštelius tyreles buna ikisu per prievarta, o mums jau 9 menesiai.
Kažkoks siaubas  g.gif  nezinau ka daryti, gal ir man reiks daktarės paprašyti kažkokių lašelių nuo vidurių, kur apetita skatina ax.gif

Mes gerem laselius, kol kas nepadejo g.gif
Atsakyti
Mamos, sos, patarkit!
Vaikas 2,5 men., taip gerai valges, kad net gaudavau barti nuo gydytoju( 1 men. suvalgydavo 150 ml. sesis kartus i para!), dabar nustojo valgyti.
Labai anksti pradejo kaltis dantys( pirmam sunui isdygo 3 men.). Gal tai priezastis? I para vos ne vos suvalgo 600 ml. Tesiasi jau antra savaite. Du kart kvieciau gydytoja. Prirase visokiu raminanciu zvakuciu, tepalu dantenom. Viskas.
Siandien is viso ramus, net zvakuciu nekisau. Nuo vakar pietu labai miega. Bet prabudes sypsosi, o uz pusvalandzio vel nori miego. Nakti ir paryciais mieganciam suvalgdinau po 100!( cia daug, nes valgo ir 60 ml.). Pats net neprabudo maitintis , kaip paprastai.
Siandien nuo ryto ( jau 17 val.) suvalge tik 170 ml. ( vina karta 90ml, ir kita karta 80ml.) Du maitinimus praleido. Tik prikisu buteliuka, verkia, net neapziojes.
Rekti jegu dar turi, bet rekia tik todel, kad nori miego. Anksciau, buvo ne is miegaliu dienos metu.
Gal kam panasiai buvo?
Ar man jau nerimauti labai?
Atsakyti
Mano maziukui ir lygiai tas pats skautau ir atrodo kad apie save
Atsakyti
sveikos mamytes,

Mano mergytei2,3men jei ji nevalgi kada,tai duodu obuoliuka,obuolis pakelia apetita.galima obuolio puse ir pieno pvz stikline ir per miksteri suplakti,labai geria maniske,galima ir su bananu-pieno.sotu.ar citrinos kur ispausti pvz ant mesyte keptos,irgi pakelia apetita.cia is mano praktikos thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
manau maniske ir gi prie nevalgiuju verysad.gif
noriu pradeti misineliu primaitinti, o paskui nebemaitinti savo pieneliu bet kad kokias dudas paleidzia kai pamato buteliuka verysad.gif tai taip ir dar vis maitinu svao pieneliu ir matau kad ji neprivalgo, koseliu nevalgo, gerai kad dar tyreles valgo, bet ir tai ilgas ziadimas blink.gif
reikia ir rekia man ji, bet miega tai gerai diena gal po 3 kartus, po kokias 2 arba 3 val. manau gal perdaug nes ji tik pabunda pabuna pora val ir vel miegoti g.gif g.gif g.gif
dabar tai visa diena zyzia rekia rekia, net man baisu kas jai yra, vakar tai 7 val uzmigdziau,nes buvo nebeimanoma,jau net visa galva pradejo skaudeti nuo jos verkimo, manau kad ji neprivalgo ir tokia pikta pasidariusi g.gif g.gif
Atsakyti
Zmones pasakykite, ka daryti.
Maniskis nevalgiukas nuo pat kudikystes. KAd valgytu, ipratome ziureti multfilmus, zaisti. Tai kai zaidziam, valgom. Mums dabar jau virs 2 metu, bet kaip ji dabar ismokyti, kad valgytu pats? Nes jis kaip buvo, taip ir liko nevalgus. Jeigu paciam reiketu valgyti, tai gal prarytu 2 kasnius ir viskas. Noreciau vesti i darzeli, bet darzelyje tokie vaikai jau turi moketi valgyti patys.
Bandant valgyti be zaidimu ir televizoriaus be sansu. Nevalgo. Nupratinti neiseina niekaip.
Atsakyti
Sveikos mamytės,
O mano vaikutis (dabar jam 4 mėnesiai) buvo labai valgus. Valgo tik MP. Po gydytojos išrašytų geležies preparatų buvo visiškai praradęs apetitą. Bet kai metėm tą geležį, viskas atsistatė. Nors per pastarąjį mėnesį tik +200 gr priaugo verysad.gif (o būdavo po 1 kg). Apetitas jau buvo atsitatęs, o dabar vėl pradėjo nelabai valgyti.. Pieno apstu, net fontanuoja, o jis vos pusę krūties išvalgi ir žaidžia ir taip kas 3-4-5 valandas. Irzlumo nepadaugėjo. Tiesiog nenori valgyti.. Gal kam taip buvo? Patarkit kaip padidinti apetitą?.. Papildomai maitinti tikrai nenoriu nors iki pusės metų, nes pieno daug..
Atsakyti
niekuom paguosti negaliu, maniske nuo pat gimimo nevalgiukas, ir iki siol 2,8,.,m. vos vos ka nors ikisu..ir sveriam tik 12 kg
Atsakyti
Sveikutes.
Maniskiui sia savaite bus 6 men. papildoma maista pradejom valgyti pries menesi. Is pradziu pirkau "Hipo" darzovines tyrelias, dvi savaites valge, kol nepasiuliau ponaiciui bulviu su moliugu, ir stai gerosioms emocijoms atejo galas. Vel bandziau gryzti prie tu paciu kuriu jis neatsisake, bet mano pastangos buvo bergzdzios. Tada bandziau virti pati. Ir aisku "pirmas blynas" buvo prisviles - mazasis kosyte isveme doh.gif . Antroji pavyko geriau vaikas jos neatsisake clap_1.gif . Taigi ties ta ir apsistojau, bet ne ilgam, po biski vaikinas pradejo valgydamas oziuotis, taigi pradejau bevalgant su juo zaisti, nors kiek zinau vaikams per prievarta geriau nekisti, bet ir sios mano pastangos po kiek laiko prilygo nuliui sad.gif . Tada pakeiciau kosiu sudeti, pradejau duoti vaisiu tyreles, paprastu sausainiuku, kad jam skonis butu kitoks, bet kaip lupos suciauptos, taip suciauptos, nors pro kurnors kitur kisk. Is stai prie viso to "gero" paciai teks gultis i ligonine tyrimams, o mano vaikinas kai nuo gimimo ciunke tik krutine, tai dabar pabandyk ji ismokyti gerti is buteliuko. BE SANSU!!!!!!!! Rekia nors tu ka. Jau nebeismanau ka ir daryti. Gal turit patarimu bent jau kaip prie buteliuko pripratinti?
Atsakyti