QUOTE(jofkita99 @ 2009 10 16, 12:56)
Sveikos mamos,suneliui nustatyta hipospadija,operuosimes spalio 21 diena pas Gilvyda Verkauska,pas ji lankemes dar Kaune,kai jis ten dirbo.Superinis daktaras,labai svelnus,malonus ir kiek internete ieskojau apie ji info,tai tik geriausi atsiliepimai.

gal kuri is mamyciu galite atsakyt kiek trunka si operacija?kiek laiko pries operacija negalima vaikuciui valgyti?skaiciau kad kazkokia lyg tabletele duoda pries operacija,?
Man kaip aiskino del operacijos trukmes, tai sake viskas priklauso nuo hipospadijos laipsnio. Mazdaug apie valanda sake uztruks, o jei kas nors sudetingiau gali ir ilgiau.
QUOTE(eva.b @ 2009 10 16, 14:59)
lauritaz manes uzklause apie skyriu ir personala, tai nusprendziau savo ispudzius parasyt temoj, tik kad gulejom mes vos viena para, tai tokie ir tie musu ispudziai..apie personala kaip ir nieko labai daug pasakyt negaliu, susiraukusiu nepasitaike.. kadangi palatose rozeciu nera tai sesutes savo kambary man telefona pakrove.. virtuvele labai graziai irengta, as ten eidavau pienuko pasildyt..pasiseke mums, kad pagulde i dviviete palata, o dar ir kaimynus ta pacia diena israse, tai ta vienintele nakti karaliavom vieni dvivietej palatoj..ar vienuciu yra nezinau, bet tikrai yra keturvieciu ir regis net sesiavieciu palatu..mamoms tikrai valgyt neduoda..geras zaidimu kambarys, tik erzino, kad viena sesute ten palaike pedantiska tvarka, taip nejaukiai jauciaus kai mano vaikas vis koki zaisla istraukdavo is lentynos, o ji is padilbu ziuredavo, kad tik tas zaislas vel atsidurtu toje pacioje vietoje, tai pagalvojau "koks po galais cia zaidimu kambarys? greiciau muziejus"

tiesa, toje puseje kur uzrasyta urologinis sk. buvo vesiau (nakti), o vaikams duotas uzsiklojimui tik dekutis, tai savo karalaiti pasiemiau pas save po kaldra nes po tuo dekuciu salo, nors as ji buvau dvilinku uzklojus
na lyg ir viskas
sekmes jums lapkricio 3d.
na maniskiui leido paskutini karta 3 val nakties dar konors duot, tai as sugirdziau pienuko, o paskui jau nei gert nei valgyt, o tyrima dare tik kokia 9:30
sekmes ir jum
Aciukas
Tai reikia gal savo koki adijaliuka atsivezti
QUOTE(eva.b @ 2009 10 16, 20:24)
nugirdau kaip sesute vienai mamai aiskino, kad anksciau maitino mamas, kuriu vaikai iki 1 metuku, o dabar isvis mamu nemaitina, rysium su taupymu
tai taip iseina kad reik 10 d. uzsivezt arba yra kavine 2 aukste arba kazkur netoli yra prekybos centras
Bet kaip iseiti i ta kavine, jeigu tavo vaikas po operacijos, negi paliksi viena
Papildyta:
QUOTE(rumba @ 2009 10 17, 21:40)
Yra ten saldytuvas, galima atsivezti maisto

O jus ilgam gulates? Siaip kavine antram aukste nebrangi ir maistas skanus

Nors man maisto nuo sunelio atlikdavo

Nesuvalydavo jis visos porcijos

Sekmes
Mums bent sake teks guleti apie 10 dienu.