Įkraunama...
Įkraunama...

Santariškių urologinis skyrius

QUOTE(lauritaz @ 2009 10 02, 18:00)
Sveikos

ir mes turim hipospadija, kuria reikia operuoti.

Turim galimybe operuotis pas Griciu arba pas Biliu.

Kokie atsiliepimai, kuri geriau gydytoja pasirinkti?

Aciu uz info.  4u.gif

Gricių.
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 08 01, 21:14)
Dabar urologai operuoja kiekviena diena.

Labas,

mano vaiką operavo vasarą, tai paguldė 1-dienį, o 2-dienį išoperavo.
Ir visos operacijos vykdavo 2,3,4 dieniais. Čia kur Puzinas darė, nes jo pacientų savaitgaliais nė vienas daktaras nepravizituodavo... Jei kas nutikdavo, tai seselės skambindavo Puzinui... O per ilgąjį savauitagalį, buvo išpuolę 3 dienos, tai Puzinas pats atvažiavo perrišti visų savo pacientų (ačiū jam labai).
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 10 04, 08:08)

Kodel? Gal argumentu butu galima blush2.gif

Ir dar klausimelis, niekaip neapsisprendziu siulo daryti lapkriti arba jau pavasari, kaip manot kada geriau rudeni ar pavasari?

Ir dar klausimelis ax.gif toms kurios jau gulejo, o ten yra atskira lova mamai, ar vienoj guli? O kaip su dusais reikalai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauritaz: 04 spalio 2009 - 13:34
QUOTE(lauritaz @ 2009 10 04, 14:33)

Ir dar klausimelis, niekaip neapsisprendziu siulo daryti lapkriti arba jau pavasari, kaip manot kada geriau rudeni ar pavasari?

Ir dar klausimelis  ax.gif toms kurios jau gulejo, o ten yra atskira lova mamai, ar vienoj guli? O kaip su dusais reikalai?  4u.gif

Čia gal patars kas gulėjo šaltais orais, o tai mum išpuolė karštos vasaros dienos, tai palatoj buvo labai karšta ir tvanku, nereikėjo nei užklotėlių. Neaišku kaip ten šaltu oru ar nešalta būna palatose?
Dėl lovos tai priklauso kiek vaikui metų, bet nors maniškiui buvo jau virš trijų - mum taip papuolė, kad buvo vaikiška lovytė su "grotomis", tai aš kaip ir turėjau vaikui lovą. Tik tiek kad man buvo per sunku jį kilnoti į ten ir atgal, tai todėl guldžiau jį normalioje lovoje, o ana prastovėjo ir tiek. O toj pačioj palatoj buvo 7 metų berniukas, tai jau gavo tik vieną lovą...
O kas tie dusai tokie?

Atsakyti
QUOTE(drucke @ 2009 10 04, 18:46)
Čia gal patars kas gulėjo šaltais orais, o tai mum išpuolė karštos vasaros dienos, tai palatoj buvo labai karšta ir tvanku, nereikėjo nei užklotėlių. Neaišku kaip ten šaltu oru ar nešalta būna palatose?
Dėl lovos tai priklauso kiek vaikui metų, bet nors maniškiui buvo jau virš trijų - mum taip papuolė, kad buvo vaikiška lovytė su "grotomis", tai aš kaip ir turėjau vaikui lovą. Tik tiek kad man buvo per sunku jį kilnoti į ten ir atgal, tai todėl guldžiau jį normalioje lovoje, o ana prastovėjo ir tiek.  O toj pačioj palatoj buvo 7 metų berniukas, tai jau gavo tik vieną lovą...
O kas tie dusai tokie?

Mums du metai.

O dusai, tai tie kuriuose maudytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauritaz @ 2009 10 04, 14:33)
Kodel? Gal argumentu butu galima  blush2.gif

Ir dar klausimelis  ax.gif toms kurios jau gulejo, o ten yra atskira lova mamai, ar vienoj guli? O kaip su dusais reikalai?  4u.gif

Mano argumentai neitin daug ka jums pasakytu,tiesiog jei trumpai,tai Bilius-gerai,bet Gricius dar geriau[be to ,asistentas ,didele tikimybe,butu Bilius arba Puzinas,nes po viena nieks tokiu operaciju nedaro mirksiukas.gif ]P.s. jei operuotis rudeni,tai tik kai sildyma ijungs. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 10 05, 20:06)
Mano argumentai neitin daug ka jums pasakytu,tiesiog jei trumpai,tai Bilius-gerai,bet Gricius dar geriau[be to ,asistentas ,didele tikimybe,butu Bilius arba Puzinas,nes po viena nieks tokiu operaciju nedaro mirksiukas.gif ]P.s. jei operuotis rudeni,tai tik kai sildyma ijungs. rolleyes.gif

Operacija jau paskirta lapkricio 3 d. manau, kad iki tol jau tikrai sildis smile.gif thumbup.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
O Gricius dar operuoja? Jau pries metus laiko, dar net daugiau, dalyvaudavo tik sudetingose operacijose ir padedavo kitiems gydytojams g.gif
Bilius irgi geras gyd wub.gif thumbup.gif Ir Puzinas thumbup.gif wub.gif Ir Gricius wub.gif thumbup.gif Visi labai geri gyd wub.gif wub.gif
Dar tiesa yra kazkoks naujas gyd, bet apie ji nieko nzn, tik maciau ax.gif

Ziema palatose silta.Mamai lova skiriama,kol vaikui nera 3 metu. NUo 3 metuku atskiros lovos neskiria. Maitinimas mamai skiriamas ,kol vaikui nera metuku. Nuo vienu metuku, mamai maisto neskiria 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rumba: 06 spalio 2009 - 14:46

Mus operavo Bilius, bet mūsų problema buvo kita, labai puikus gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(lauritaz @ 2009 10 04, 19:27)
Mums du metai.

O dusai, tai tie kuriuose maudytis  biggrin.gif

Yra patalpa su dušais, ten du dušai, be kabinų.
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2009 10 06, 15:39)
O Gricius dar operuoja? Jau pries metus laiko, dar net daugiau, dalyvaudavo tik sudetingose operacijose ir padedavo kitiems gydytojams g.gif
Bilius irgi geras gyd wub.gif  thumbup.gif Ir Puzinas thumbup.gif  wub.gif Ir Gricius wub.gif  thumbup.gif Visi labai  geri gyd wub.gif  wub.gif
Dar tiesa yra kazkoks naujas gyd, bet apie ji nieko nzn, tik maciau ax.gif

Ziema palatose silta.Mamai lova skiriama,kol vaikui nera 3 metu. NUo 3 metuku atskiros lovos neskiria. Maitinimas mamai skiriamas ,kol vaikui nera metuku. Nuo vienu metuku, mamai maisto neskiria 4u.gif

tas naujas tai tikriausiai Verkauskas, kuris ir gydo mano suneli, anksciau jis dirbo Kauno klinikose.. Kolkas apie si gyd nieko negaliu pasakyt, mums tik rytoj atliks pirmaja rimtesne procedura t.y. cistoskopija (beje apie sia nerandu jokios info, gal kas susidures, butu idomu isgirs atsiliepimus), bet is pirmo ispudzio gyd labai malonus..teko viena karta konsultuotis ir pas Griciu taip pat paliko gera ispudi..

o problemos mano berniuko tokios: kai mazyliui buvo 4 men (dabar jam 1m.3men) ir netikejai jam sukarsciavus, Kauno klinikose nustate pielonefrita, atlike tyrimus atrado, kad turi viena apsigimusi inkstuka, t.y. inkstas su kazkokiu dariniu, i si blogaji inksta yra 4-5 laipsnio refliuksas, o i kita inkstuka 3 laipsnio..prasidejo nuolatinis situacijos sekimas ir vaistuku gerimas.. gydytojai nuteike, kad reiks salinti ta darini
atlikus paskutiniji tyrima urograma paaiskejo, kad kazkas ir su pusle negerai, t.y ji labai didele ir pilnai neissislapina..taigi ryt suzinosim kokiu dar turim negerumu ir kas musu laukia toliau
o tuo paciu galesiu ir kazka daugiau parasyti apie gyd. Verkauska
Atsakyti
QUOTE(eva.b @ 2009 10 11, 13:27)
atlikus paskutiniji tyrima urograma paaiskejo, kad kazkas ir su pusle negerai, t.y ji labai didele ir pilnai neissislapina..taigi ryt suzinosim kokiu dar turim negerumu ir kas musu laukia toliau
o tuo paciu galesiu ir kazka daugiau parasyti apie gyd. Verkauska

Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti