Įkraunama...
Įkraunama...

Santariškių urologinis skyrius

QUOTE(Reginok @ 2010 05 16, 19:28)
Palatose nera arbatinuku, nes rozeciu nera, yra kriaukle. Yra virtuve su mikrobangu krosn., arbatinuku, virykle. Televizorius tame paciame aukste esanciame chirurgijos skyriuje.
Klauskite kas dar domina 4u.gif , gulejome pries metus, tikiuosi pataisys mane mamytes jeigu kas pasikeite g.gif .

Mes neseniai buvom pas gydytoja vizitui, tai maciau ir urologiniam skyriuj televizoriu kolidoriuje.

Mes tikiuosi jau pagaliau po visu atidejimu gulsimes kita savaite.
Atsakyti
QUOTE(lauritaz @ 2010 05 18, 16:12)
Mes neseniai buvom pas gydytoja vizitui, tai maciau ir urologiniam skyriuj televizoriu kolidoriuje.

Mes tikiuosi jau pagaliau po visu atidejimu gulsimes kita savaite.

Mes taip pat kitą savaitę gulamės. Mėnesio pradžioj vyrutis truputį pasirguliavo, kraujo tyrimas dar tai rodo, bet gydytojas sakė, kad operuos. Aš, kai buvom, mačiau šaldytuvą koridoriuje prie seselių "posto". Jei nėra rozečių palatose, tai kur telefoną pasikraut?

O kaip palatose? Ar lovos plačios? Ponulis mėgsta naktį skersai atsigult, baisu, kad neiškristų. Be to, naktį dar MP atsigeria. Svajuko dramblionė būtų susistumt lovas blush2.gif
Atsakyti
Yra televizorius, tik tiek,kad jis rodo tiktai LNK. Na, bet vis kazka paziuret imanoma kai vaikai ramiai pasedi.

GiedrėM, lovos tokio platumo,kad jei pasiseks ir lova bus prie sienos galima tilpt dviese su vaiku (nu aisku jei mazas). maniskis pagrinde su manim miegodavo tai tilpom (1m9men). Maziem tai siaip lovytes yra ir sustumt ju neiseitu niekaip- vienos aukstos,o kitos zemesnes nei suaugusiu lovos. telefonus,kompus visi krauna koridoriuj. bent telefonus tai palieka ir krauna, bet bent mes tai vistiek ratukais vaiksciodavom ,kad ilgam nepalikt. nu maza kas wink.gif
Atsakyti
o daug skyriuj vaikuciu? unsure.gif Ar yra gulinciu teveliu su vaikuciais???? g.gif
Atsakyti
Siaip ner daug labai. bent koridoriuj. kaikurie po operaciju , tai neiseina i koridoriu. Yra ir mamyciu su vaikais-tiek su mazesniais , tiek su didesniais. Kitaip tariant su kuo pasneket atsiranda , taigi ner liudna. Ir siaip personalas malonus,zaidimu kambarys yra,tai ner taip baisu su mazais vaikais. Dar ir siaip vaikai savais zaislais pasidalina kai zaidimu kambarys uzdarytas-vis kazkoks uzsiemimas.
Atsakyti
QUOTE(pegase @ 2010 05 21, 15:26)
GiedrėM, lovos tokio platumo,kad jei pasiseks ir lova bus prie sienos galima tilpt dviese su vaiku (nu aisku jei mazas). maniskis pagrinde su manim miegodavo tai tilpom (1m9men). Maziem tai siaip lovytes yra ir sustumt ju neiseitu niekaip- vienos aukstos,o kitos zemesnes nei suaugusiu lovos. telefonus,kompus visi krauna koridoriuj. bent telefonus tai palieka ir krauna, bet bent mes tai vistiek ratukais vaiksciodavom ,kad ilgam nepalikt. nu maza kas wink.gif

Mano pipiras tokio pat amžiaus. Jūs po operacijos abu kartu gulėjot? Mane kažkaip tas kateteris neramina, ar mums užteks vietos su juo. Be to, pas mane jau šioks toks pilvas yra.

lauritaz, kurią dieną jums paskirta operacija?
Atsakyti
O mano vyrukas guli skyriuj, jau po operacijos unsure.gif tai ziuriu daug pasiekeitimu visokiausiu, lyginant su tuo, kas buvo pries metus laiko rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,mes rasom is "ten" tai kaip ir minejo rozetes koridoriui,sldytyvas yra.Dekui vienam is teveliu pareguliavo antena dabar ir tv3 rodo ir lrt tik kazko sendien snypste smile.gif dar kazkoks rodo per katra teletabius rodo tai ir svente vaikams smile.gif
mes su dukryte kartu miegam,seip telpam miegam prie sienos.
Atsakyti
KEnguryte, ar ne kaimynai??? bigsmile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Ka mano chebra veikia??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2010 05 23, 16:20)

lauritaz, kurią dieną jums paskirta operacija?

Mums ketvirtadieni.
Bet kraujo tyrimo vienas rodiklis prastokas, bet gyd itaria, kad nuo rekimo, kai krauja eme. Tai ryt bandysim pakartot tik is pirsto, jau tikiuosi, kad bus geras ir galesim pagaliau padaryti. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rumba @ 2010 05 23, 18:08)
O mano vyrukas guli skyriuj, jau po operacijos unsure.gif  tai ziuriu daug pasiekeitimu visokiausiu, lyginant su tuo, kas buvo pries metus laiko rolleyes.gif

QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 05 23, 18:08)
sveikos,mes rasom is "ten" tai kaip ir minejo rozetes koridoriui,sldytyvas yra.Dekui vienam is teveliu pareguliavo antena dabar ir tv3 rodo ir lrt tik kazko sendien snypste smile.gif dar kazkoks rodo per katra teletabius rodo tai ir svente vaikams smile.gif
mes su dukryte kartu miegam,seip telpam miegam prie sienos.

O kaip vaikuciai jauciasi?
Atsakyti
QUOTE(lauritaz @ 2010 05 24, 10:19)
Mums ketvirtadieni.
Bet kraujo tyrimo vienas rodiklis prastokas, bet gyd itaria, kad nuo rekimo, kai krauja eme. Tai ryt bandysim pakartot tik is pirsto, jau tikiuosi, kad bus geras ir  galesim pagaliau padaryti.  unsure.gif
Papildyta:
O kaip vaikuciai jauciasi?

Mums trečiadienį. Klausiu, ar ne tą pačią dieną. Norėtųsi, kad kuo anksčiau išoperuotų: ir vaikas mažiau alkanas bus, ir gydytojas ilgiau po operacijos bus pasiekiamas. Bet, kiek žinau, kelios operacinės yra remontuojamos, tai negali tiksliai žinot, kada operuos, nes visada gali kažkam prireikt extra operacijos.

O koks tai rodiklis? g.gif Gydytoja tikrai pasižiūrėjo į vaikų normas? Pas mus tai kardiograma kaip gerai pasportavusio ir pulsas didelis. Kažin, ar kraujo ląstelinė sudėtis labai keičiasi nuo streso imant kraują. Visi vaikai rėkia, nesiduoda. Jei vis dar bus neaišku, paskambinkit gydytojui ir pasakykit tą rezultatą.
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2010 05 24, 14:27)
O koks tai rodiklis? g.gif  Gydytoja tikrai pasižiūrėjo į vaikų normas? Pas mus tai kardiograma kaip gerai pasportavusio ir pulsas didelis. Kažin, ar kraujo ląstelinė sudėtis labai keičiasi nuo streso imant kraują. Visi vaikai rėkia, nesiduoda. Jei vis dar bus neaišku, paskambinkit gydytojui ir pasakykit tą rezultatą.

Padideje leukocitai.
Ir operacija jau eilini karta nukelta ph34r.gif frusty.gif frusty.gif
Gydytoja sake, kad gali pasikeisti truputi kraujo sudetis nuo didelio verkimo. Bet siandien paemem is pirsto, praktiskai neverke ir vis vien tie nelemti leukocitai padideje. O atrodo sveikas kaip pipiras, tai kur dabar ieskot priezasties doh.gif
Atsakyti