mes grizom ana savaite su suneliu, gulejome urologiniam skyriuje. Naujenos tokios: dabar jis 4-me aukste, o 5-me remontas. Viso 6 palatos, is kuriu 1-4 urologinis sk, 5 ir 6 - chirurgijos. Reikaluj esant, kai daug zmoniu, susitaria ir paguldo ir i 5 arba 6. Pirma palata vienviete, kitos 4-5vietes. Mes pragulejome virs dveju savaiciu, tai ivairiai budavo, pora dienu palatoje buvo 5 vaikai ir visi su mamom, paskui beveik savaite tik dviese su suneliu buvom. Dabar neguldo pvz maitinanciu mamu ir paaugliu i viena palata, pagal galimybes, aisku, nes 5-m aukste buvo 9 palatos, o cia 4.
Sis skyrius yra svieziai suremontuotas

labai viskas grazu - wc, dusas, nauji baldai (tiesa lovos senos), palatos be priekaistu, visur migtukai skubiam personalo iskvietimui. Palatoje yra rozete, naudotis negalima, bet as turejau arbatinuka. Telefona ir kompa irgi patogiau palatoje pasikraut. Kadangi skyrius vienos dienos stacionaras, nebuvo nei saldytuvo, nei mikrobanges, bet sesutes viska parupino
Del gydymo - be priekaistu, musu gydytojas Puzinas, man patiko, bet svarbiausia, kad patiko mano vaikui, nebijojo jo visiskai.
Del prieziuros irgi viskas gerai. Personalas labai demesingas, aisku yra minusiuku, pvz vienos sesutes sugeba nakti prie minimus sviesos nepazadinus vaiko suleisti vaistus, o kitos ijungia pilna iliuminacija ir migdyk vaikus isnaujo, bet smulkmenos cia

Su sanitarem draugavom, tai keite pataline gan daznai man ir vaikui. Aisku jei atvaziuosite su mintim visus
pastroint - niekas aplink jus nesokines