Įkraunama...
Įkraunama...

Santariškių urologinis skyrius

Sveiki,
na, mes taip pat jau gryzom po operacijos. Viskas praejo sklandziai, patekom pas Biliu, kaip ir norejom, tikrai puikus gydytojas thumbup.gif Maziukui tik po narkozes buvo bloga, bet pamiegojus viskas susitvarke blink.gif Kadangi po operacijos pats slapinosi, tai sekancia diena jau gryzom namucio. Dabar tik kankinancios proceduros namie ir taip 10 dienu doh.gif Siaip viskas tame skyriuje gerai, jei kam kils klausimu rasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2007 02 01, 00:53)
...r už nemažus pinigus  verysad.gif  verysad.gif  mirksiukas.gif
ir santariškėse nesiūlo primygtinai operuotis mažam  schmoll.gif , tiesiog buvę tokių atvejų, kai vaikui augant, neoperuotas pimpiukas pradeda riestis savotiškai ir t.t. Aišku, tai nuo ligos sudėtingumo priklauso..
nu gaila, kad taip nutiko  verysad.gif  verysad.gif , bet pvz. Puzinas paklaustas papasakojo viską ir tikrai negąsdino  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif , apie blogiausias galimybes net nepasakojo, kol primygtinai nepaprašiau, kaip tik sakė labai paprastai: "darbo daug, bet sutvarkysim"  smile.gif , aišku mamoms tai visada baisu dėl savo pypliukų  verysad.gif  verysad.gif 
su mumis kartu viena berniuką operavo antrą kartą, tai jam pagrinde tą dabar ir darė, kad pagrąžino išorę  ax.gif  ax.gif , aišku, plastikos chirurgai geriau būtų, bet kainuoja kiek... Manau, jei reiks, tai pypliukui tik paaugusiam gerokai daryčiau, kai jau labiau matysis, kas ir kaip  smile.gif  smile.gif

Labux,

mano mažiui numatyta hipospadijos operacija birželio pabaigoje...
Jau dabar baisiai bijau, kaip ten reiks viską iškesti, o dar kaip pavyks irgi neaišku. Mes buvome pas Puziną privačioj klinikoje konsultacijoje, tai ta konsultacina ir truko tik tiek kad iš karto mum išrašė siuntimą opercijai...O info tai jau labai skūpiai davė, reikėjo po žodelį traukti. Nu tikriausiai tas daktaras nemėgzta daug klausimų...
O kaip ten buna po operacijos ar ten labai negražiai atrodo tie pimpukai? Kaip supratau, ligoninėje, jei nebus komplikacijų, tai reiks būt 10 dienų...
O tai ar per tas 10 dienų jau užgyja ten viskas? Kiek laiko praeina kol visiškai sugyja?
O dėl prof. Vitkaus, tai mes kažkada buvom konsultacijoje pas jį, tai sakė jis daro tokias operacijas, bet vaikams kad būtų reik 5-6 metai... O kai paklausiau Puzino apie tai, ar daro su plastikos chirurgu kartu, tai sakė kad su Vitkum vieną kartą operavo, bet daugiau jau Vitkus pats nebenorėjo... Tai dabar daro vienas...
Be to sakė, kad plastikos chirurgai išgražina viską, nupjausto likusę odelę, kad butų gražu, ojei nepavyksta operacija ir reik kartoti, tai paskui nebėr odelės, kurią galėtų panaudoti...
Atsakyti
QUOTE(drucke @ 2009 04 25, 17:16)
Labux,
mano mažiui numatyta hipospadijos operacija birželio pabaigoje...

Sveiki! Puzinas operavo du mano sunus su hipospadija, tai kad pakliuvot tikrai i geras rankas thumbup.gif ! Del grozio Puzinas teisus: mano maziuka operavo pries 2 metus, gyjo gerai ,o kai isleido namo po savaites issiro siule, kai nuvaziavom tesiai i ligonine daktaras pasake kad pimpukas labai plonas ir mesytes buvo mazai del to nepadare iskarto apipjaustimo, tai per sekancia operacija ir panaudos ta odele ir uzdes ant skyles. Pres du menesius iskentejom ta antra operacija, pimpukas kas diena grazeja ir kai buvome po menesio konsultacijoje pas Puzina sake kad augdamas pimpukas issitemps ir viskas bus dar geriau, bet galima ir pagrazinima padaryti po kokiu 2-3 metu, ne problema. Po operacijos pimpukas buna uzbintuotas ir istatytas vamzdelis kad siusiukus rinkti i maiseli. Tai man buvo sunkiausiai stebeti visa nakti ta slangeli kad vaikas neisrautu, nes sukiojasi per miegus ir gali uzkabinti ta maisa doh.gif . Jeigu nedaro odos persadinimo visai normaliai atrodo pimpukai, gausiai tepa bepantenu ir neprilimpa bintas, neturetu skaudeti perrisant, tik vaiku akys labiau bijo verysad.gif ! Kazkur po 7-8 dienu istraukia vamzdelius ir jau nuo vaiko priklauso kad neissigastu ir sisiotu, siek tiek grauzia jiems. Su mumis gulejo mama is Druskininku tai jos vaikas apie savaite normaliai nesisojo, o tik kai jau kenteti negalejo vare net i kelnes. Jeigu sisiojate ir viskas gerai gali isleisti nors sekancia diena. Nepergyvenkite, viskas bus gerai, sveikatos jums 4u.gif !
Atsakyti
[quote=Reginok,2009 05 01, 17:07]
Sveiki! Puzinas operavo du mano sunus su hipospadija, tai kad pakliuvot tikrai i geras rankas thumbup.gif !

O gal galit parašyti, kaip ten su ta guldymo tvarka...
Su tuo siuntimu kur parašė Puzinas reik atvykti į registratūrą? Ar reik dar kur nors registruotis?
Atsakyti

Su tuo siuntimu kur parašė Puzinas reik atvykti į registratūrą? Ar reik dar kur nors registruotis?
[/quote]
iskarto i registratura apie 11val,vaziuokit 4u.gif
Atsakyti
[quote=egi,2009 05 31, 16:09]
[/quote]
iskarto i registratura apie 11val,vaziuokit 4u.gif
[/quote]

Aciu jums už info.
O kaip dėl nedarbingumo? Ar išrašo vaikų daktarė iš poliklinikos dieną prieš? Mano vaiko daktarė, tai pasakė man , kad ateitumėm dieną prieš išsirašyti nedarbingumą...
Kažkaip aš įsivaizdavau, kad jį išrašo ligoninėje, kai paguldo...
Ir dar gal kas žino ar yra toj vaikų ligoninėje mokamos kokios nors palatos, nu kaip dabar visur jau daro, kad gali išsipirkti, kad vieni palatoje būtumėm...
Mano mažiui vėl prasideda atopinis dermatitas, tai bijau kad ir asma nepaūmėtų...
Galvoju, kad jei atskiroj palatoj būtų, tai gal vis kažkaip sugebėtau tų dulkių erkučių pamažint... (maniškis alergiškas būtent dulkių erkutėms)
Atsakyti
QUOTE(drucke @ 2009 06 14, 21:43)
O kaip dėl nedarbingumo? Ar išrašo vaikų daktarė iš poliklinikos dieną prieš? Mano vaiko daktarė, tai pasakė man , kad ateitumėm dieną prieš išsirašyti nedarbingumą...
Kažkaip aš įsivaizdavau, kad jį išrašo ligoninėje, kai paguldo...
Ir dar gal kas žino ar yra toj vaikų ligoninėje mokamos kokios nors palatos, nu kaip dabar visur jau daro, kad gali išsipirkti, kad vieni palatoje būtumėm...
Mano mažiui vėl prasideda atopinis dermatitas, tai bijau kad ir asma nepaūmėtų...
Galvoju, kad jei atskiroj palatoj būtų, tai gal vis kažkaip sugebėtau tų dulkių erkučių pamažint... (maniškis alergiškas būtent dulkių erkutėms)

Nera mokomu palatu, perpildytas urologijos skyrius, nes sujunge su chirurgijos ir 2 palatas jiems atidave, vaika nespejo israsyti kai koridoriuje jau jo lovos kitas ligoniukas laukia. Del nedarbingumo nezinau, nes man nereikejo, anksciau isduodavo ligonineje.
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2009 06 16, 00:54)
Nera mokomu palatu, perpildytas urologijos skyrius, nes sujunge su chirurgijos ir 2 palatas jiems atidave, vaika nespejo israsyti kai koridoriuje jau  jo lovos kitas ligoniukas laukia. Del nedarbingumo nezinau, nes man nereikejo, anksciau isduodavo ligonineje.

Tai reiškia reikia džiaugtis, kad iš vis lovą gausim....
Atsakyti
QUOTE(drucke @ 2009 06 16, 18:34)
Tai reiškia reikia džiaugtis, kad iš vis lovą gausim....

Sveiki,tik nepamirskit,jei vartojat kokius nors vaistus nuo astmos,butinai pasiimkit su savim i ligonine,labai svarbu,kad pries planine operacija nepaumetu letines ligos...
Atsakyti
Sveikos mamytes

Norejau paklausti, gal kas paskutiniu metu gulejot urologiniam? Kaip ten su tvarka? KAda gyd daro operacijas? Ar kaip anksciau 2-dieniais, 4-dieniais.Ar kas nors keitesi?
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2009 07 28, 14:13)
Sveikos mamytes

Norejau paklausti, gal kas paskutiniu metu gulejot urologiniam? Kaip ten su tvarka? KAda gyd daro operacijas? Ar kaip anksciau 2-dieniais, 4-dieniais.Ar kas nors keitesi?

Dabar urologai operuoja kiekviena diena.
Atsakyti
Sveikos

ir mes turim hipospadija, kuria reikia operuoti.

Turim galimybe operuotis pas Griciu arba pas Biliu.

Kokie atsiliepimai, kuri geriau gydytoja pasirinkti?

Aciu uz info. 4u.gif
Atsakyti