Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis turi būti ištikimas?

QUOTE(niutytee @ 2012 05 29, 09:13)
O jus jam istikima? smile.gif

Greičiausiai taip smile.gif teisėtasis tokiu atveju-nesiskaito biggrin.gif
Atsakyti
aš saviškiui nebuvau ištikima, bet stengiuosi ir stengsiuos, kad tai daugiau nepasikartotų, nes man pačiai dėl to nesmagu. Tačiau norėčiau tikėti, kad jis man ištikimas 4u.gif (gal ir kvaila, bet..)
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 08 30, 00:00)
aš saviškiui nebuvau ištikima, bet stengiuosi ir stengsiuos, kad tai daugiau nepasikartotų, nes man pačiai dėl to nesmagu. Tačiau norėčiau tikėti, kad jis man ištikimas 4u.gif  (gal ir kvaila, bet..)

matomai mėgsti vyrus, kad net meilužžiui neištikima būni tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(husmor @ 2012 05 26, 17:51)
Reiktu neperzengt ribos,kai meiluzis tampa mylimuoju. Va tada jau kapiec  biggrin.gif
sena vyra palikt gaila,ypac jei naujas nieko gero nesiulo...
Svarbiausia nesumaisyt sekso su meile  smile.gif

Būtent, nes jeigu tik seksas tai kokia kalba gali būti apie ištikimybę....
Atsakyti
Tarp savoku 'meiluziai' ir 'istikimybe' lygybes zenklui vietos nera bigsmile.gif
Atsakyti
savininkiskumas nesvetimas niekam biggrin.gif net ir meiluziai nori tureti kazka tik "savo" ..zmogiska.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 09 05, 09:43)
savininkiskumas nesvetimas niekam  biggrin.gif net ir meiluziai nori tureti kazka tik "savo" ..zmogiska.

O taip drinks_cheers.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ č012 09 05, 08:43)
savininkiskumas nesvetimas niekam  biggrin.gif net ir meiluziai nori tureti kazka tik "savo" ..zmogiska.

pamenu, kai manasis iškėlė realią pavydo sceną, kai viso labo kavos išvažiavau gerti su kažkuo...buvo paskelbtos man skyrybos, nes, matai, jis (nors ir pats puikiai suvokdamas, kad neturi teisės) negali tiesiog ramiai laukti, kol "jo mergytė" susiras kažką arba kavos gėrimas pasibaigs kažkuo ne tuo, kuo turėtų...
Savininkiški net ir meilužiai pasirodo. Nors mane tas jo pavydas šiek tiek pralinksmino- pagalvojau, gal ne visai dzin aš jam esu... ax.gif Todėl dabar geriu kavą be jo žinios (labai retai, bet.. blush2.gif ), nes suprantu, kad man reikia judėti į priekį...o ne laukti, kol jis sugalvos (arba ne), ką nori toliau veikti su savo gyvenimu...
Atsakyti
QUOTE(beglyte @ 2012 09 09, 16:55)
pamenu, kai manasis iškėlė realią pavydo sceną, kai viso labo kavos išvažiavau gerti su kažkuo...buvo paskelbtos man skyrybos, nes, matai, jis (nors ir pats puikiai suvokdamas, kad neturi teisės) negali tiesiog ramiai laukti, kol "jo mergytė" susiras kažką arba kavos gėrimas pasibaigs kažkuo ne tuo, kuo turėtų...
Savininkiški net ir meilužiai pasirodo. Nors mane tas jo pavydas šiek tiek pralinksmino- pagalvojau, gal ne visai dzin aš jam esu... ax.gif  Todėl dabar geriu kavą be jo žinios (labai retai, bet.. blush2.gif ), nes suprantu, kad man reikia judėti į priekį...o ne laukti, kol jis sugalvos (arba ne), ką nori toliau veikti su savo gyvenimu...

Jam galvoti nereikia, jis savo gyvenima susitvarkes gerai, net per daug gerai. O, ka jus darot su SAVO gyvenimu? g.gif
Nemoralizuoju, jei ka, gaila, kad savo jaunyste svaistot, taip neatsakingai. Gyvenimas tai ne juodrastis, antra karta neperasysit. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 09 09, 18:38)
Gyvenimas tai ne juodrastis, antra karta neperasysit. 

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 09 05, 09:43)

Ne visus meilužius vien tik papisiukas sieja, neretai tai būna daug šiltesni santykiai ir tikresni jausmai nei oficialioje šeimoje. Todėl natūralu, kad norima nors kažką, nors kažkiek turėti tikrai "savo".
Atsakyti
QUOTE(beglyte @ 2012 09 09, 15:55)
Savininkiški net ir meilužiai pasirodo. Nors mane tas jo pavydas šiek tiek pralinksmino- pagalvojau, gal ne visai dzin aš jam esu... ax.gif  Todėl dabar geriu kavą be jo žinios (labai retai, bet.. blush2.gif ), nes suprantu, kad man reikia judėti į priekį...o ne laukti, kol jis sugalvos (arba ne), ką nori toliau veikti su savo gyvenimu...

Dar graziau,jis ,kaip suprantu turi zmona?Tai kodel tu turi jam buti istikima?As su kitais ne tik kava gerciau,jei buciau tokioje situacijoje,kaip tu.
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 10, 20:41)
Dar graziau,jis ,kaip suprantu turi zmona?Tai kodel tu turi jam buti istikima?As su kitais ne tik kava gerciau,jei buciau tokioje situacijoje,kaip tu.

teko ne tik gerti 4u.gif ir manau, dar teks ax.gif
Atsakyti