Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis turi būti ištikimas?

QUOTE(Natela @ 2012 09 20, 21:24)
Na ne, zmona gi ne kalta biggrin.gif

Teisybes yr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natela @ 2012 09 20, 22:18)
o tu pabandyk mirksiukas.gif
o i tema, tai visgi meiluzis turi but istikimas ir taskas biggrin.gif su zmona retkarciais, karta i men. galima is bedos blush2.gif  biggrin.gif

Bliamba sužinočiau, kad vienas kartas per mėnesį yra pasekmė meilužės....matyt tikrai su keptuve laukčiau jau namie.... lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai vis skaitau skaitau ir nebesuprantu apie ką jūs, aš sakyčiau taip jei meilužis yra, tai žmona ne prie ko, ai mylisi kiek jam ten išeina su ja ir nori, bet va kad dar 10 meilužių jis neturėtų...o jos vis žmona žmona...žmona teisėta yra, ir joks negali būti negalima su žmona...
Atsakyti
o i tema, tai visgi meiluzis turi but istikimas ir taskas biggrin.gif su zmona retkarciais, karta i men. galima is bedos blush2.gif  biggrin.gif

Nieko sau. Kartą per mėnesį? tada meilužės totaliai neapsimoka turėti. Kasdien su meiluže nesusitiksi, nesigaus tiek paslėpti. O ir su žmona ni ni. Ta kas gaunas. Ne daugiau sekso, o daug mažiau? neeee. Meilužė turi būt priedas prie žmonos. biggrin.gif biggrin.gif O sakyt jei reikia kad tik ji vienintėlė.

QUOTE(*NEA* @ 2012 09 20, 22:31)
Bliamba sužinočiau, kad vienas kartas per mėnesį yra pasekmė meilužės....matyt tikrai su keptuve laukčiau jau namie.... lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai vis skaitau skaitau ir nebesuprantu apie ką jūs, aš sakyčiau taip jei meilužis yra, tai žmona ne prie ko, ai mylisi kiek jam ten išeina su ja ir nori, bet va kad dar 10 meilužių jis neturėtų...o jos vis žmona žmona...žmona teisėta yra, ir joks negali būti negalima su žmona...

net labai sutinku.
Atsakyti
QUOTE(*NEA* @ 2012 09 20, 22:31)

Sutinku ir as su tuo. Zmona ir meiluze - skirtingus statusus turincios moterys, tai va kad kiekvienam statuse po viena ir teturetu smile.gif
Atsakyti
Paziureciau, kaip sneketumet, jeigu visu cia tolerantiskuju vyrai po meiluze isitaisytu, ir...vistiek istikimi liktu , nes turetu abieju tik po viena biggrin.gif
Atsakyti
Šnekėčiau, lygiai taip pat, man svarbiausia, kad manęs neapgaudinėtų, o gyvenime šiaip visko būna, visokių situacijų, galų gale nei vienas žmogus niekam nepriklauso, juk kai veda tai jis nepatenka gi į vienutę....Niekada negali atmest ir to, kad gali susižavėti, įsimylėti ir pan...Visi mes tiesiog žmonės su savo aistrom, nuodemėm ir pan....
Atsakyti
QUOTE(*NEA* @ 2012 09 21, 16:07)
Šnekėčiau, lygiai taip pat, man svarbiausia, kad manęs neapgaudinėtų, o gyvenime šiaip visko būna, visokių situacijų, galų gale nei vienas žmogus niekam nepriklauso, juk kai veda tai jis nepatenka gi į vienutę....Niekada negali atmest ir to, kad gali susižavėti, įsimylėti ir pan...Visi mes tiesiog žmonės su savo aistrom, nuodemėm ir pan....

Kalbi taip todel,nes pati esi baisiai nuodeminga rolleyes.gif .
Papildyta:
QUOTE(Natela @ 2012 09 20, 21:47)
Aha blush2.gif
Gal i a/z paatvirausi, jei cia nedristi? mirksiukas.gif

Ot uzsimane biggrin.gif ,kas tu tokia,kad pultu tau rasyti i az ir viska pasakoti lotuliukas.gif .

Pasvajok ir praeis lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2012 09 21, 16:38)
Paziureciau, kaip sneketumet, jeigu visu cia tolerantiskuju vyrai po meiluze isitaisytu, ir...vistiek istikimi liktu , nes turetu abieju tik po viena  biggrin.gif

Sneketumem, kurios is musu vyro, grazesne meiluze. As manau, kad mano! lotuliukas.gif

*NEA* thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 21, 17:52)
Kalbi taip todel,nes pati esi baisiai nuodeminga  rolleyes.gif .

Na nesu aš nuodeminga, vyro niekada neišdaviau... schmoll.gif O mintys, pasvajojimai dar nieko nereiškia tongue.gif Tik tiesiog mąstau, ne savanaudiškai, nepasisavindama tik sau žmogaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *NEA*: 21 rugsėjo 2012 - 20:37
Meilužis ir yra meilužis. Jei jis jau meilužis, tai pati nesi kažkam ištikima... Kodėl tada turi būti taikomi dvigubi standartai? g.gif
Atsakyti
kiek jus bekalbetumete ir besvarstytumete- tik patys vyrai zino ar jiems reikalinga meiluze, ar tik pasnekove, o gal kelios, kurias sudejus gautu viename.._pazistu toki tipa ir suzinojau kad zmona- reikalnga savaitgaliais, o mieluzes darbadieniais pasiskirsto pagal nuotaika, jeigu reikia aistros- su viena, jeigu reikia paguodos- pas kita...tai ko ten nesuspeti- viskas imanoma. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aktija @ 2012 10 19, 22:15)
Meilužis ir yra meilužis. Jei jis jau meilužis, tai pati nesi kažkam ištikima... Kodėl tada turi būti taikomi dvigubi standartai? g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti