idealiausia kai vaiku ner, arba kai vaikai jau gyvena savo gyvenimus....
cia megsta kai kurios, kurios pazista mane is kitu postu....

QUOTE(given444 @ 2012 12 31, 14:43)
Na, as siek tiek irgi pazistu, bet man nekyla klausimas, kam meiluzis/draugas skirtas - mamai ar vaikams

QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 18:56)
Neseniai susiradau meiluzi, nors pries tai jokio neturejau ir buvau istikima vyrui.Taciau mane skaudina tai, kad jis turi dar ir kitu moteru, kuriu net neslepia.Nezinau, jauciuosi blogai, bet ir jo atsisakyti nenoriu.As tiesiog baisiai pavydziu ir mane tai zemina, bet negaliu nieko is jo reikalauti, nes ir pati turiu SB..AR taip ir buna tarp meiluziu?Patarkite, ar cia normalu? 

Čia jau per daug ,neisivaizduoju kaip reiktu su tokiu mylėtis ,fuiii

QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 19:56)
Neseniai susiradau meiluzi, nors pries tai jokio neturejau ir buvau istikima vyrui.Taciau mane skaudina tai, kad jis turi dar ir kitu moteru, kuriu net neslepia.Nezinau, jauciuosi blogai, bet ir jo atsisakyti nenoriu.As tiesiog baisiai pavydziu ir mane tai zemina, bet negaliu nieko is jo reikalauti, nes ir pati turiu SB..AR taip ir buna tarp meiluziu?Patarkite, ar cia normalu? 

Nu čia tai geras

ko cia juoktis?
na, ji tarkim turi tik viena teiseta vyreli, ir dar gal seksas retas - viena ar dusyk per men, o meiluzis gal turi septynias panas ir su jomis kas diena po viena. tai tikrai nelygybe.

na, ji tarkim turi tik viena teiseta vyreli, ir dar gal seksas retas - viena ar dusyk per men, o meiluzis gal turi septynias panas ir su jomis kas diena po viena. tai tikrai nelygybe.

QUOTE(given444 @ 2013 01 04, 00:20)
ko cia juoktis?

Na nesakyk-disbalansas ne kitaip

QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 17:56)

Kas yra "S B...A B"...ar tai vyrai,turintys ta pacia pavarde?
QUOTE(Slinky-malinky @ 2013 01 07, 22:31)
Kas yra "S B...A B"...ar tai vyrai,turintys ta pacia pavarde?
Dar yra Supermamos leksikono nezinanciu?

QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 19:56)

Aš jam griežtai pasakyčiau, kad prašom čia man apie jokias kitas moteris nepasakot, nes tas kelias valandas, kol esam kartu, noriu jaustis vienintelė. Apie savo vyrą irgi neplepėt reiktų, apskritai - ne to renkatės. O paskui, išėjęs, tegul turi ką tik nori

QUOTE(šviesi lapė @ 2013 01 25, 02:11)
Aš jam griežtai pasakyčiau, kad prašom čia man apie jokias kitas moteris nepasakot, nes tas kelias valandas, kol esam kartu, noriu jaustis vienintelė. Apie savo vyrą irgi neplepėt reiktų, apskritai - ne to renkatės. O paskui, išėjęs, tegul turi ką tik nori 

Mane asmeniškai irgi nervina jo kalbos apie kitas