Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis turi būti ištikimas?

idealiausia kai vaiku ner, arba kai vaikai jau gyvena savo gyvenimus....
Atsakyti
O prie ko cia vaikai isvis? Niekaip nesuprantu, kodel kas antram poste akcentuojamas tas "naujas dede" jiems. Pedofilija kvepia biggrin.gif
Atsakyti
cia megsta kai kurios, kurios pazista mane is kitu postu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 31, 14:43)
cia megsta kai kurios, kurios pazista mane is kitu postu.... biggrin.gif

Na, as siek tiek irgi pazistu, bet man nekyla klausimas, kam meiluzis/draugas skirtas - mamai ar vaikams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 18:56)
Neseniai susiradau meiluzi, nors pries tai jokio neturejau ir buvau istikima vyrui.Taciau mane skaudina tai, kad jis turi dar ir kitu moteru, kuriu net neslepia.Nezinau, jauciuosi blogai, bet ir jo atsisakyti nenoriu.As tiesiog baisiai pavydziu ir mane tai zemina, bet negaliu nieko is jo reikalauti, nes ir pati turiu SB..AR taip ir buna tarp  meiluziu?Patarkite, ar cia normalu? verysad.gif

Čia jau per daug ,neisivaizduoju kaip reiktu su tokiu mylėtis ,fuiii schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 19:56)
Neseniai susiradau meiluzi, nors pries tai jokio neturejau ir buvau istikima vyrui.Taciau mane skaudina tai, kad jis turi dar ir kitu moteru, kuriu net neslepia.Nezinau, jauciuosi blogai, bet ir jo atsisakyti nenoriu.As tiesiog baisiai pavydziu ir mane tai zemina, bet negaliu nieko is jo reikalauti, nes ir pati turiu SB..AR taip ir buna tarp  meiluziu?Patarkite, ar cia normalu? verysad.gif

Nu čia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
ko cia juoktis? biggrin.gif
na, ji tarkim turi tik viena teiseta vyreli, ir dar gal seksas retas - viena ar dusyk per men, o meiluzis gal turi septynias panas ir su jomis kas diena po viena. tai tikrai nelygybe. g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 04 sausio 2013 - 00:20
QUOTE(given444 @ 2013 01 04, 00:20)
ko cia juoktis?  biggrin.gif
na, ji tarkim turi tik viena teiseta vyreli, ir dar gal seksas retas - viena ar dusyk per men, o meiluzis gal turi septynias panas ir su jomis kas diena po viena.  tai tikrai nelygybe.  g.gif  ax.gif

Na nesakyk-disbalansas ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 17:56)

Kas yra "S B...A B"...ar tai vyrai,turintys ta pacia pavarde?
Atsakyti
QUOTE(Slinky-malinky @ 2013 01 07, 22:31)
Kas yra  "S B...A B"...ar tai vyrai,turintys ta pacia pavarde?

Dar yra Supermamos leksikono nezinanciu? biggrin.gif MB - mano brangiausia(s), SB - savo brangiausiaja(-ji),-ajai(-ajam) ir t.t. Visi trumpiniai skirti oficialiai antrai pusei cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pretale @ 2009 07 13, 19:56)

Aš jam griežtai pasakyčiau, kad prašom čia man apie jokias kitas moteris nepasakot, nes tas kelias valandas, kol esam kartu, noriu jaustis vienintelė. Apie savo vyrą irgi neplepėt reiktų, apskritai - ne to renkatės. O paskui, išėjęs, tegul turi ką tik nori brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2013 01 25, 02:11)
Aš jam griežtai pasakyčiau, kad prašom čia man apie jokias kitas moteris nepasakot, nes tas kelias valandas, kol esam kartu, noriu jaustis vienintelė. Apie savo vyrą irgi neplepėt reiktų, apskritai - ne to renkatės. O paskui, išėjęs, tegul turi ką tik nori brunette.gif

Mane asmeniškai irgi nervina jo kalbos apie kitas mastau.gif tiesa, dar nieko tarp mūsų nebuvo..tik bučiniai..bet..
Atsakyti