Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis turi būti ištikimas?

meiluzis turi buti isradingas ta laika,kuris jam skirtas..o istikimybe ir atsidavima biggrin.gif gali pasiulyti zmonai geriau ax.gif ....
istikimas meiluzis doh.gif lotuliukas.gif nu beveik kaip vanduo sausas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 07 15, 15:38)
istikimas meiluzis  doh.gif  lotuliukas.gif  nu beveik kaip vanduo sausas  biggrin.gif

Ar galima būtų susitarti kas šioje temoje vadinama meilužiu?
Žinau tokią porą - abu vieniši, abu augina vaikus (moteris išsiskyrusi, vyras našlys), gyvena skirtinguose miestuose. Susitinka kartą per mėnesį - seksui. Ar jie meilužiai?
Atsakyti
Žinau tokią porą - abu vieniši, abu augina vaikus (moteris išsiskyrusi, vyras našlys), gyvena skirtinguose miestuose. Susitinka kartą per mėnesį - seksui. Ar jie meilužiai?

Na, šioje temoje, tai meilužiai greičiausiai yra tie, kurie už šeimos. Bet jūsų atveju, manau, kad jie gali būti laikomi kaip meilužiai.
Juk meilužis/-ė nebūtinai turi būt iš kitos šeimos. Mano vyras man irgi galėtų būt puikus meilužis. Gal tik dauguma taip supranta, kad meilužis/-ė, tai jau būtinai svetimas/-a. Ot ir ne. Vyras ir moteris gali būt vienas kitam puikūs meilužiai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 15, 15:47)

Dėl meilužio sąvokos nereikia tartis. Sutuoktinio kitas ir nesantuokinis partneris, ir yra meilužis. O tamstos pavyzdys nurodo tiesiog sekso partnerius.
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 07 15, 15:38)
meiluzis turi buti isradingas

Kas yra nustatęs tuos išradingumo/neišradingumo kriterijus? Tamstos fantazijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laikinas: 15 liepos 2009 - 15:27
QUOTE(Laikinas @ 2009 07 15, 16:29)
Dėl meilužio sąvokos nereikia tartis. Sutuoktinio kitas ir nesantuokinis partneris, ir yra meilužis.

Dabar daug šeimų gyvena nesusituokę. Ar svarbi santuoka meilužio turėjimui?

Beje, mano minėta pora jaučia vienas kitam jausmus, tiesiog dėl vaikų jie dabar negali keltis į vieną miestą....

Kad nbūtų taip lengva, pridėsiu, kad ta pora į savo paseksavimus pasikviečia ir kitų asmenų...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 15, 14:47)
Susitinka kartą per mėnesį - seksui. Ar jie meilužiai?

ne. jie to pacio vargelio draugai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Laikinas @ 2009 07 15, 15:29)
Tamstos fantazijos?

jei mano meiluzis-mano ir fantazijos...ir kriterijai...neatitiko?? NEXT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 15, 16:41)
Dabar daug šeimų gyvena nesusituokę. Ar svarbi santuoka meilužio turėjimui?

Beje, mano minėta pora jaučia vienas kitam jausmus, tiesiog dėl vaikų jie dabar negali keltis į vieną miestą....

Kad nbūtų taip lengva, pridėsiu, kad ta pora į savo paseksavimus pasikviečia ir kitų asmenų...

Čia kam nebūtų lengva? Baikit fantazuot. Meilužis ir yra meilužis, nepriklausomai nuo Jūsų išsigalvojimų.
O į santuokos institutą apskritai nereikia žiūrėt tik formaliai. Ne vien teisiniais apibrėžimais gyvenimas grįstas.
Jeigu pora gyvena kartu, nors ir neturėdami formalių santuokos susitarimų, ir įsipareigojimų, tai tol, kol kartu gyvena ir naudojasi bendru turtu, jie ir yra šeima. Tad tokiu atveju atsiradus dar vienam, ar tebūnie ir keliems partneriams, visi pastarieji ir bus meilužiai. Ir nesvarbu ar atsiskleidę, ar laikomi paslaptyje. Hau.
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 07 15, 16:42)
jei mano meiluzis-mano ir fantazijos...ir kriterijai...neatitiko?? NEXT  biggrin.gif

Tai ir postringauk tik apie savuosius potyrius, o ne apibendrinimus daryk. Nes ne visi turi tiek fantazijos kaip tamysta... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 07 15, 15:55)

Tai ir postringauk tik apie savuosius potyrius, o ne apibendrinimus daryk. Nes ne visi turi tiek fantazijos kaip tamysta...  biggrin.gif

klausyk tu,nustok cia aiskinti kas ka turi kur ir kaip rasyt...aisku tau??
jei senatve kankina-mes nekalti ...
uzknisa is tiesu jau... biskuti is padebesiu nusileisk,teveli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 07 15, 16:55)
Jeigu pora gyvena kartu, nors ir neturėdami formalių santuokos susitarimų, ir įsipareigojimų, tai tol, kol kartu gyvena ir naudojasi bendru turtu, jie ir yra šeima.

Ar jūreiviai ir tolimųjų pervežimų vairuotojai turi šeimas? Jie nepatenka į jūsų apibrėžimą.
Papildyta:
Beje, į jūsų apibrėžimą pakliūna studentai bendrabutyje...
Atsakyti
blogas pozymis biggrin.gif taciau autore neturetu priekaistauti meiluziui. ieskok kito, gal laisvesni rasi, kvailesni, kuris kitu moteru netures biggrin.gif kitas vertus, ko tu sieki? ar tureti meiluzi for fun ar sieki, kad jis tave isimyletu, pamestu galva ir eitu del taves is proto? pirmu variantu tau turetu buti visiskai dzin, kiek moteru jis turi (juk ir pati jam neistikima), o dar gerai su juo leidi laika, antru atveju - uzvaldo pavydas.
Atsakyti
Meiluzis ir yra meiluzis. Tai man asocijuojas su neipareigojanciais santykiais be jokiu pavydu.
Atsakyti
Neisivaizduoju, jei tu neistikima savo meiluziui (su vyru), tai kokios istikimybers galima reikalauti is jo ( aisku, LABAI noretusi, kad jis tau istikimas butu biggrin.gif )
Atsakyti