Kalvinskas cezarius padarė IDEALIAI

po pirmojo CP rando praktiškai nebuvo, toks kaip nagu perbrėžta siūlelis visai papilvėje, gražus ir miniatiūrinis. antrąjį pjūvį darė toje pačioje vietoje, irgi juvelyriškai, siuvo ilgai, bet kruopščiai

gimda irgi jo dėka labai gražiai suitraukė (ko tik nedarė po operacijos, ir oksitociną lašino, ir smėlio maišus ant pilvo dėjo

tuom kart skaudėjo, bet kaip idealiai susitraukė

paskui ginekologė poliklinikoj apžiūrinėjo, sako nepasakyčiau niekada, kad dviejų vaikų mama, gimda kaip negimdžiusios

), galiu dabar mergaitę vaizduot

:

apskritai gydytojas spinduliuoja ramumu ir tiesiog nori nenori juo pasikliauji - aš labai ramiai jaučiausi važiuodama abiejų savo vaikučių "pirkti" į ligoninę - nes žinojau, kad į pačias geriausias rankas važiuoju

gydytojas nekėlė niekada bereikalingos panikos, visada viską darė ramiai ir pasitikinčiai, stengėsi įkvėpti pasitikėjimo savimi ir ramybės... niekada netikėjau, kad galima taip ramiai jaustis, važiuojant į tokį svarbų gyvenimo įvykį...pasirodo, galima

man tas psichologinis ir dvasinis komfortas, ta dvasios ramybė taip svarbu, tikiu kad tos emocijos galiausiai "susigeria" leliukui, todėl nerealiai džiaugiuosi, pasirinkusi šį gydytoją ir juo pasitikėjusi

kai pradėjau lauktis, dar svarsčiau, pas ką čia gimdyti (kažkaip mintis apie "ten" naršantį vyriškį nežavėjo iš pradžių

), tada mane suprotino pas Kalvinską gimdžiusi draugė, sakė NET NESVARSTYK

surizikavau, nuėjau pas jį vienai apžiūrai, ir nuo pačios pirmos akimirkos dingo visos dvejonės

nerealiai šiltas ir puikus žmogus... duok Dieve jo rankoms ir toliau tokio darbštumo ir sėkmės...