Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Tomulyte @ 2009 08 11, 09:49)
Vat kaip skirtingai viskas ax.gif Man nerealiai buvo nepatogu ant tos kėdės doh.gif Jinai gan žemoka,o mano pilvas be galo didelis buvo ir kojos rėmėsi į jį blush2.gif Žiauriai spaudė man.Ir kojos tirpo doh.gif Na siaubelis buvo blush2.gif

o as ant tos kedes isvis negalejau atsisesti - ziauriai skaudedavo, taip kad akyse temo .... ir ant kamuolio negalejau sestis... galejau tik vaikscioti kol epiduro negavau, tada pagulde blush2.gif
Atsakyti
apie įkainius niekas nenori kalbėti ax.gif Gal į AŽ tada kas nors? Man įdomu kaip ten išvis su ta II ligoninę, girdėjau, kad ten jeigu tariesi reikia mokėti į kasa, o tada kiek dar plius gydytojui? Gal kas papasakotumėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedroote @ 2009 08 11, 13:39)
apie įkainius niekas nenori kalbėti  ax.gif  Gal į AŽ tada kas nors? Man įdomu kaip ten išvis su ta II ligoninę, girdėjau, kad ten jeigu tariesi reikia mokėti į kasa, o tada kiek dar plius gydytojui? Gal kas papasakotumėt  4u.gif

Paklausk gydytojo tiesiai šviesiai.Pasakys kiek ir kada mokėti į kasą,kiek jis pats norėtų ir pan mirksiukas.gif Nebe tie laikai,kad kažką myktų biggrin.gif
Atsakyti

As tai i 2 ligonine sugryzti nebenoreciau schmoll.gif Gyditoja kuri dare cezari ir t.t. liuks,bet jau personalas po gimdymo... Galvojau i depresija pulsiu.
Man pienas atsirado tik po 4-5dienu,tai kai vaikas nuo priespienio nepavalge,zliumbe visa laika,vyras nuejo iki naujagimiu skyriaus paklausti ka daryti,tai ten pasale ''o ka,mes jam papa duosim?!''(siaip jie kas 3h turi misinuka duoti),tai po tokiu zodziu tokia nevykele pasijauciau kuri savo vaiko nesugeba pamaitinti verysad.gif Po 2 bemiegiu naktu buvau labai pazeidziama ir apsiverkiau po tokios ''pagalbos'',tai atejus sesele sugebejo pasakyti ''matyt perjauna pagimdei,jei verki dabar''... Aciu Dievui vyras salia buvo,nes is personalo jokios pagalbos nesulaukem,nors jautesi,kad vien del to ir nepadeda,mazdaug ''vyras salia,lai jis ir rupinasi''. Labiausiai nepatiko kai sesele grasino,kad vyra isvarys,nes kai ji atnese valgyti pas mus spintele buvo apkrauta vaiko daikciukais,gelem ir pan.,jei nebuvo kur lekstes pastatyti(manau kaip mes spintute apsatatysim - musu reikalas),neesme,kad buvo dar viena laisva spintele. Buvo pora kartu,kad spaudima pamirso pamatuoti,kai gyditojas apziurejo randa,pasake,kad sesele pertvarstys,bet spekit ar ji atejo? ''Geriausiai'' buvo kai po operacijos gulejau apsikraujavus,issisketus,su kateteriu slapimo puslej,judeti negalejau ir atejo kazkoks vaikinukas knyga siulyti unsure.gif man buvo taip nemalonu. Ligonines valdzia visai proto neturi,kad i toki skyriu ileidzia tokius. Juk norisi poilsio,o cia svetimi i tavo tarpkoji eina ir spokso... Zodziu kiek zmoniu,tiek nuomoniu,bet man ten labai nepatiko,labai nemalonus zmones. Gal viena palatos sesele ir naujagimiu skyriaus sesele fainos buvo,apie visas kitas neturiu zodziu.
Papildyta:
QUOTE(Giedroote @ 2009 08 11, 14:39)
apie įkainius niekas nenori kalbėti  ax.gif  Gal į AŽ tada kas nors? Man įdomu kaip ten išvis su ta II ligoninę, girdėjau, kad ten jeigu tariesi reikia mokėti į kasa, o tada kiek dar plius gydytojui? Gal kas papasakotumėt  4u.gif

Jei neklystu 600lt kainuoja ir puse sumos is ju gyditoju tenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nifer: 11 rugpjūčio 2009 - 12:56
QUOTE(Nifer @ 2009 08 11, 13:56)
As tai i 2 ligonine sugryzti nebenoreciau  schmoll.gif ...........................

Na matai kaip skirtingai visoms.Aš tai iki šiol pykstu ant seselių,kad be mano žinios kišo mažei buteliuką doh.gif O maisto dalintojos man irgi šlykščiai nepatiko ax.gif Vaikų seselės ne visos patiko ir ne visos maloniai ir normaliai elgėsi.Bet visa tai menkniekis ax.gif Man daug kas pasimiršo ax.gif
O dėl daiktų pardavinėjimo,tai gydytojai kiek įmanoma veja juos lauk,bet ne visada sukontroliuoja 4u.gif Mane pritrenkė,kad seselė ar tai slaugė,apie 23 val įlindo į palatą,nors šviesos išjungtos buvo, ir siūlė pirkti vilnones kojines vaikui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedroote @ 2009 08 11, 13:39)

pasiskaityk ankstesnius puslapius, ten tikrai mes kalbejomes apie ikainius i kasa moketi reikia jeigu tariesi su gydytoju virs 500 lt., o paskui kiek duosi tiek uzteks, juk nebetie laikai, kad belekiek duotum, as galvoju, kad kokiu 200 -300 lt.per akis
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2009 08 11, 14:20)
pasiskaityk ankstesnius puslapius, ten tikrai mes kalbejomes apie ikainius i kasa moketi reikia jeigu tariesi su gydytoju virs 500 lt., o paskui kiek duosi tiek uzteks, juk nebetie laikai, kad belekiek duotum, as galvoju, kad kokiu 200 -300 lt.per akis

Šitą temą seku nuo pirmo puslapio, konkrečiai niekas nekalba apie įkainius. O pažvelgus į jau uždarytą šios temos dalį, tai įkainiai nuo pernai metų stipriai skiriasi. Beto visi skirtingai rašo, vieni moka į kasą kiti ne. Aš prieš kelias savaites gulėjau II ligoninėj pataloginiam, ir girdėjau kaip seselės kalbėjo, kad priklauso nuo gydytojo, ar reikės mokėt į kasą. Tai ir įdomu pasidarė prie kokio gydytojo reikia prie kokio ne smile.gif
Nors aš jau beveik susitarus su viena gydytoja, tik nepaklausiau apie kainas. Turbūt reik imt ir tiesiai šviesiai paklaust... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedroote @ 2009 08 11, 16:53)
Šitą temą seku nuo pirmo puslapio, konkrečiai niekas nekalba apie įkainius. O pažvelgus į jau uždarytą šios temos dalį, tai įkainiai nuo pernai metų stipriai skiriasi. Beto visi skirtingai rašo, vieni moka į kasą kiti ne. Aš prieš kelias savaites gulėjau II ligoninėj pataloginiam, ir girdėjau kaip seselės kalbėjo, kad priklauso nuo gydytojo, ar reikės mokėt į kasą. Tai ir įdomu pasidarė prie kokio gydytojo reikia prie kokio ne  smile.gif
Nors aš jau beveik susitarus su viena gydytoja,  tik nepaklausiau apie kainas. Turbūt reik imt ir tiesiai šviesiai paklaust...  g.gif

Į kasą reikia mokėti tada,kai gydytoja atvažiuoja ne savo budėjimo metu 4u.gif Jeigu ji tuo metu dirba ir priiminėja gimdymus,tau mokėti į jokias kasas nereikia.Jeigu gydytoja dirba ginekologiniam,tvarka kitokia,bet jos nežinau blush2.gif
Atsakyti
Na as gimdziau vasario men. Ir tariausi su gydytoju bei akusere. bet gydytojas sirgo tai viska patikejo akuserei ir budinciai gydytojai. Siaip jei gydytojas ar akusere priima tavo gimdyma ne darbo metu i kasa reikia moketi: akuserei apie 200 litu, o gydytojui apie 600 litu.
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 08 12, 14:51)
Na as gimdziau vasario men. Ir tariausi su gydytoju bei akusere. bet gydytojas sirgo tai viska patikejo akuserei ir budinciai gydytojai. Siaip jei gydytojas ar akusere priima tavo gimdyma ne darbo metu i kasa reikia moketi: akuserei apie 200 litu, o gydytojui apie 600 litu.

tai jeigu sumoki i kasa 600lt, kiek mazdaug dar gydytojui papildomai duoti reiktu? Va kad ta gydytoja su kuria lyg ir tariausi yra akusere ginekologe, tai kaip suprantu ne gydytoja, i kasa bus 200lt?
Atsakyti
QUOTE(Giedroote @ 2009 08 12, 19:05)
tai jeigu sumoki i kasa 600lt, kiek mazdaug dar gydytojui papildomai duoti reiktu? Va kad ta gydytoja su kuria lyg ir tariausi yra akusere ginekologe, tai kaip suprantu ne gydytoja, i kasa bus 200lt?

Na cia dabar blink.gif doh.gif Gydytoja akusere ginekologe tai ir yra GYDYTOJA, ji priima gimdymus, daro CP. O akusere tai slaugytoja kuri baigusi specialius akuseriu kursus, ji neturi gydytojo vardo ax.gif Gal dar bus aiskiau rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės.Man iškilo toks klausimas.Paprastą darbo dieną gimdyklose dirba ne vienas gydytojas?Ar tik vienam budėjimas ir jis laksto per visas gimdyklas?o jei kokios 5-6 gimdyvės vienu metu? g.gif
Atsakyti