As tai i 2 ligonine sugryzti nebenoreciau

Gyditoja kuri dare cezari ir t.t. liuks,bet jau personalas po gimdymo... Galvojau i depresija pulsiu.
Man pienas atsirado tik po 4-5dienu,tai kai vaikas nuo priespienio nepavalge,zliumbe visa laika,vyras nuejo iki naujagimiu skyriaus paklausti ka daryti,tai ten pasale ''o ka,mes jam papa duosim?!''(siaip jie kas 3h turi misinuka duoti),tai po tokiu zodziu tokia nevykele pasijauciau kuri savo vaiko nesugeba pamaitinti

Po 2 bemiegiu naktu buvau labai pazeidziama ir apsiverkiau po tokios ''pagalbos'',tai atejus sesele sugebejo pasakyti ''matyt perjauna pagimdei,jei verki dabar''... Aciu Dievui vyras salia buvo,nes is personalo jokios pagalbos nesulaukem,nors jautesi,kad vien del to ir nepadeda,mazdaug ''vyras salia,lai jis ir rupinasi''. Labiausiai nepatiko kai sesele grasino,kad vyra isvarys,nes kai ji atnese valgyti pas mus spintele buvo apkrauta vaiko daikciukais,gelem ir pan.,jei nebuvo kur lekstes pastatyti(manau kaip mes spintute apsatatysim - musu reikalas),neesme,kad buvo dar viena laisva spintele. Buvo pora kartu,kad spaudima pamirso pamatuoti,kai gyditojas apziurejo randa,pasake,kad sesele pertvarstys,bet spekit ar ji atejo? ''Geriausiai'' buvo kai po operacijos gulejau apsikraujavus,issisketus,su kateteriu slapimo puslej,judeti negalejau ir atejo kazkoks vaikinukas knyga siulyti

man buvo taip nemalonu. Ligonines valdzia visai proto neturi,kad i toki skyriu ileidzia tokius. Juk norisi poilsio,o cia svetimi i tavo tarpkoji eina ir spokso... Zodziu kiek zmoniu,tiek nuomoniu,bet man ten labai nepatiko,labai nemalonus zmones. Gal viena palatos sesele ir naujagimiu skyriaus sesele fainos buvo,apie visas kitas neturiu zodziu.
Papildyta:
QUOTE(Giedroote @ 2009 08 11, 14:39)
apie įkainius niekas nenori kalbėti

Gal į AŽ tada kas nors? Man įdomu kaip ten išvis su ta II ligoninę, girdėjau, kad ten jeigu tariesi reikia mokėti į kasa, o tada kiek dar plius gydytojui? Gal kas papasakotumėt
Jei neklystu 600lt kainuoja ir puse sumos is ju gyditoju tenka