Įkraunama...
Įkraunama...

Svorio ir ūgio lentelės

QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 06, 19:35)
Kai mokiausi, kazkur skaiciau , kad 4 m. vaikas turi padvigubinti savo gimimo ugi, tai jei zemesnis tai ir bus zemo ugio, o jei padvigubino tai bus vidutinio, o jei aukstesnis tai bus aukstas... tai kiek tame tiesos bus matyt kai mano vaikai uzaugs...  smile.gif

maniskiui 3,9 metu.ugis 108cm sveria 16,5kg.biski kudutis verysad.gif .
gime 54 cm svere 3,950 kg. na manau kad mes atitinkam ugio normas tik svorio nelabai. verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 06, 21:35)
Kai mokiausi, kazkur skaiciau , kad 4 m. vaikas turi padvigubinti savo gimimo ugi, tai jei zemesnis tai ir bus zemo ugio, o jei padvigubino tai bus vidutinio, o jei aukstesnis tai bus aukstas...

Tai ką, mano abi bus strukumbukės? bigsmile.gif
Na, kad mažesnioji nebus aukšta, tai ir šiaip matosi (nors gimė 57 cm), bet vyresnėlė, šešiametė, tai dabar tįsta kaip ant mielių. Nepaisant to, kad gimė 56 cm, 4 metų buvo tik 106 g.gif
Atsakyti
QUOTE(renolda @ 2006 11 10, 13:09)
Neaišku net nuo ko priklauso vaiko ūgis ir svoris  g.gif , gal genetiškai perduodama, o ir kaulų stambumas padaro savo unsure.gif . Mūsų svoris - tas 15 kg laikosi jau antri metai ir  nesikeičia nė trupučio schmoll.gif . Aišku iš ūgio tai paaugo, o va svoris tai nejuda nė iš vietos. Mažylė ėmė ir pralenkė brolį 1,5 kg, o tarp jų amžiaus skirtumas 2 metai ir mėnuo .  mastau.gif

Mano penkiametis taipogi 107, o sveria 15.8 kg, o mažoji tai jaučiu irgi peraugs greitai brolį svoriu... nes jau dabar 10,5 kg, o jai tik 1,5 metų
Atsakyti
QUOTE(astu @ 2007 01 10, 10:38)
Mano penkiametis taipogi 107, o sveria 15.8 kg, o mažoji tai jaučiu irgi peraugs greitai brolį svoriu... nes jau dabar 10,5 kg, o jai tik 1,5 metų

Tai ko gero mūsų situacijos panašios. Šiuo metu pasvėriau abu savo vaikučius, ir ką? Ogi abu 18 kg. tik mažylės ūgis 0,99m, o dičkio nzn ax.gif
Atsakyti

Labutis

O maniskiui 3m ir 2men.Ugis-102cm.,o svoris- 18 kg. rolleyes.gif Tai siek tiek nustebau,paziurejusi i pirmame psl esancias lenteles. g.gif Nors atrodo visiskai normalus vaikas-nei per storas,nei per plonas.Tik gal aukstas,pagal savo amziu... rolleyes.gif Ir beje-jau dabar padvigubino savo ugi (nesulaukes keturiu)...
Atsakyti
QUOTE(Vytute @ 2007 01 11, 17:15)
Labutis

O maniskiui 3m ir 2men.Ugis-102cm.,o svoris- 18 kg. rolleyes.gif Tai siek tiek nustebau,paziurejusi i pirmame psl esancias lenteles. g.gif Nors atrodo visiskai normalus vaikas-nei per storas,nei per plonas.Tik gal aukstas,pagal savo amziu... rolleyes.gif Ir beje-jau dabar padvigubino savo ugi (nesulaukes keturiu)...

as visada maniau,kad auginu dziusniuka,nes atrodo lieknokai,o ir valgo mazai bigsmile.gif .bet pamacius lenteles 1 puslapyje labai apsidziaugiau mano sunelis tinka tiesiai i viduriuka thumbup.gif .jam beveik 5 metukai jo ugis 110cm o svoris apie 18kg....
Atsakyti
Na žvilgtelėjus į lentelę galiu pasakyt, kad ir mes beveik viduriuke, gal greit bus ir auksčiau blush2.gif , o mažylė pagal lentelę prie aukštaūgių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renolda @ 2007 01 11, 23:34)
Na žvilgtelėjus į lentelę galiu pasakyt, kad ir mes beveik viduriuke, gal greit bus ir auksčiau  blush2.gif , o mažylė pagal lentelę prie aukštaūgių  ax.gif

nors nezinau kiek tikslios tos lenteles,nes musu gydytoja sake,kad mano vaikas jau prie smulkesniu,o pagal sita lentele jis atitinka vidurine linija.... g.gif
Atsakyti
sveiki musu panelei dabar 4m ir 3men sveria 19.2 kg ugis 116cm, nors gime tik 3 kg... be to ir as ir vyras nesam auksti, o ji mat jau kaip stiebiasi ...
Atsakyti
Maniskei greit 9 metai. Ugis 1.30 cm, svoris 27kg.
O sunui 5 metai. Ugis 1.10cm, svoris 17kg.
Abu niekados nebuvo stambus, visados ejo siek tiek zemiau reikiamos linijos.
Abu budami 1 metumo svere 9.5 kg.
Atsakyti
QUOTE(astu @ 2007 01 10, 10:38)

Kad mums irgi tip nebutu! Nors mazoji dar kudikis, bet jau 3 men. sveria 7600 g, o sunui 6 metai, ugis 120 cm, sveria apie 19 kg. Atrodo toks liesas, man visi prikaisioja, kad as vaikui valgyt neduodu doh.gif Taciau pagal tas lenteles kaip ir normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2007 01 12, 12:56)
nors nezinau kiek tikslios tos lenteles,nes musu gydytoja sake,kad mano vaikas jau prie smulkesniu,o pagal sita lentele jis atitinka vidurine linija.... g.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat šių lentelių tikslumas kelia abejonių g.gif
Atsakyti