Įkraunama...
Įkraunama...

austrijetės

Rankdarbiu skiltyje yra kaip ikelti nuotraukas i rankdarbiu skireli thumbup.gif
Atsakyti
Nepykit,mergaitės,kad nuotraukėlių neįdedu,tiesiog dabar toks man laikas sunkus,kad nesinori visiškai nieko...... palaidojau savo mylimą vyrą verysad.gif
Atsakyti
va sitaip atrodo austriska romanete arba kitaip vadinama austrijiete.user posted image
o siuvasi is bet kokio uzuolaidinio audinio,kuris gerai krenta,kad sutraukus nebutu kaip stagaras.imamas visas audinio aukstis,pvz.3 metrai,o plotis-lango plotis padaugintas is 2.audinio sonus atlenkiame 5cm ir uzlyginame.paskui siuvame tokias juosteles su ziedukais,taip kad pasisleptu kirptinis krastas po juostele, kur atlenkeme.siuvame nuo apacios taip,kad pirmas ziedelis eitu prie pat krasto.paskui uzuolaidos ploti daliname is tokio skaiciaus,kad tarpai (vadinami blokai) gautusi nuo 70 iki90cm.atsizymeje,ka isdalinome per visa uzuolaidos ilgi siuvame vel tas juosteles su ziedeliais,kad irgi pirmas ziedelis butu prie krasto.virsuj prisiuvame specialia kibia juostele,skirta austrijeitems. ir montuojame mechanizma.

gal atrodo sudetinga,bet nera taip sunku kaip atrodo.

nuotraukoj imtas tik lango plotis,virsus nera patrauktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausruze: 08 spalio 2009 - 22:47
user posted image

mano blynas, galvoju gal tarpus ziedeliu mazesnius daryti, dabar yra 17cm, as dariau paprastai jos nesikilnos.
Atsakyti
Graziausiai austrijetes atrodo ant romanetes mechanizmo, tada jos tvarkingai ir graziai keliasi. Raukimas irgi labai slidus reikalas, jei rauksime 1:2 ar daugiau gali bangeles pasidaryti V formos. Cia labai priklauso dar koks audinys.
Austrisku romaneciu modeliu yra labai daug, bet principas vienas kad prisiuvamos vertikaliai juosteles, o tada daromos bangeles ar per visa auksti ar tik apacioje ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
austriete graziausiai atrodo ant romanetes mechanizmo, ant jo ir turi tviryintis ji (mechanizma virvelini galima susirinkti is daliu)
cia apie virsutine markizes dali
sirma siuvasi is dvigubai audinio, jaigu jusu mechanizmo ilgis 1.50 tada audinio reikes 3metrus, virsuje prisisiuva drapiravimo juostele, kai ji prisiuta suraukiame iki 1.50cm tada prisiuvame lipniaja dali prie surauktos uzuolaidos

cia apie sonine markizes dali
reikia taip pat kad audinis eitu dvigubai, ir siuvasi juosteles drapiravimo universali, kiek siuliu raukimui tiek juosteles mirksiukas.gif jai aukstis 1.50 tada audinio 3metrai
ir visa suraukiame iki reikiamo aukscio o tada belieka prisiuti kabliukus ir sudeti i mechanizma mirksiukas.gif
Papildyta:
AUSRUZE LABAI VISKA AISKIA PARASE g.gif
Atsakyti
bandau siųtis austrijetę, tik galvoju, kaip daryti su audinio apatine dalimi? g.gif
pas mane užuolaidos apačioje yra juostelė su svareliu... ar taip ir palikti, ar nukirpti ir palenkti kaip šonus? unsure.gif gal ką patartumėt siuvėjėlės? bigsmile.gif
Atsakyti
Labai noriu pasisiuti austrijetes tik niekaip nesuprantu kaip ta raukima padaryt. Prisiuvus juostele su ziedeliais raukimasjuk neatsiranda. Ar as kazko nesuprantu. Galkas gali paaiskinti. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(mildaj @ 2011 01 25, 23:29)
bandau siųtis austrijetę, tik galvoju, kaip daryti su audinio apatine dalimi? g.gif
pas mane užuolaidos apačioje yra juostelė su svareliu... ar taip ir palikti, ar nukirpti ir palenkti kaip šonus?  unsure.gif  gal ką patartumėt siuvėjėlės?  bigsmile.gif

Gal patarimas jau ir nebereikalingas,bet gal kam nors ir pravers. Buna kai palieka svareli ir sutraukus jis taip ir buna,bet man graziausia,kai nukerpamas svarelis,atlenkiama apacia 1 cm plocio siule ir paskui uzsiuvama juostele su karoliukais (tikriausiai zinot tokias),sutraukus labai graziai atrodo. cia paziurekit
http://www.gintarine.../romanetes.html

neki kai suversi virveles i ziedelius,sutrauksi,tuomet ir atsiras bangos. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Ausruze,2011 03 24, 00:08]
Buna kai palieka svareli ir sutraukus jis taip ir buna,bet man graziausia,kai nukerpamas svarelis,atlenkiama apacia 1 cm plocio siule ir paskui uzsiuvama juostele su karoliukais (tikriausiai zinot tokias),sutraukus labai graziai atrodo. cia paziurekit
http://www.gintarine.../romanetes.html

Ačiū, kad ir pavėluotai smile.gif juostelė su karoliukais tikrai labai gražu thumbup.gif aš pasisiuvau palikdama svarelį, bet gal kada dar patobulinsiu savo kūrinį rolleyes.gif
http://public.fotki....g-7424-jpg.html
Atsakyti
QUOTE(mildaj @ 2011 03 25, 00:39)
Ačiū, kad ir pavėluotai  smile.gif  juostelė su karoliukais tikrai labai gražu  thumbup.gif  aš pasisiuvau palikdama svarelį, bet gal kada dar patobulinsiu savo kūrinį  rolleyes.gif
http://public.fotki....g-7424-jpg.html

Labai gražiai gavosi. O tu kaip supratau ne ant spec. mechanizmo austrijiečių darei?

Jei nieko prieš įkeliu nuotrauką ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 27 kovo 2011 - 22:17
QUOTE(rimulia12 @ 2011 03 27, 23:17)
Labai gražiai gavosi. O tu kaip supratau ne ant spec. mechanizmo austrijiečių darei?

Ačiū blush2.gif man irgi visai patinka bigsmile.gif dariau ant mechanizmo, jis pas mane prie lango viršaus primontuotas smile.gif
Atsakyti