Įkraunama...
Įkraunama...

austrijetės

QUOTE(mildaj @ 2011 03 28, 22:31)
Ačiū  blush2.gif  man irgi visai patinka  bigsmile.gif  dariau ant mechanizmo, jis pas mane prie lango viršaus primontuotas  smile.gif

O tai pačios austrijietės su lipdukais tvirtinas?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2011 03 29, 21:18)
O tai pačios austrijietės su lipdukais tvirtinas?

yra tokia speciali juostelė, kuri siuvama prie austrijetės ir po to prilipina austrijetę prie mechanizmo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man rodos siu uzuolaidu siuvimo instrukcija su paveiksliukais rusu kalba siuvimas
Papildyta:
Dar vienas My Webpage
Papildyta:
dar vienas puslapiukas su nuotraukomis siuvimas
Papildyta:
ir dar vienas su schema siuvimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katcia: 15 lapkričio 2011 - 11:07
siuvimo schema
user posted image
rusiskai kas supranta
Пример:

L карниза – 3,0 м

3,0 + 0,06 (припуски) = 3,06 м

3,06 + 0,12 (припуск на боковую рюшь) = 3,18 м

h портьеры в готовом виде - 1,70 м

h - 1,70 x 2,0 (k сборки) = 3,40м

Нижний срез портьеры обрабатывают минимальной подгибкой

По верхнему срезу притачивается липучка.(лента велкро) Ответная часть (самоклеящ.велкро) крепится на карниз.

Papildyta:
stiliai austrijeciu
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katcia: 16 lapkričio 2011 - 21:33
Labai reikalinga konsultacija , esu pasiruosusi pasisiuti austrijietes , bet be mechanizmo ,deciau tiesiai ant karnyzo ,ar taip ymanoma ? Gal galetumete pakonsultuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2012 01 10, 17:36)
Labai reikalinga konsultacija , esu pasiruosusi pasisiuti austrijietes , bet be mechanizmo ,deciau tiesiai ant karnyzo ,ar taip ymanoma ? Gal galetumete pakonsultuoti?  ax.gif

manau ka nors sumastysit, kai labai norit viskas galima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 01 10, 20:39)
manau ka nors sumastysit, kai labai norit viskas galima wink.gif

Na visdelto noreciau patarimu is siuvusiu tokiu budu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2012 01 10, 18:55)
Na visdelto noreciau patarimu is siuvusiu tokiu budu  mirksiukas.gif

nu net nežinau g.gif manau įmanoma, bet reikia sukti galvą doh.gif Bet žinokit dabar pareklamuosiu, kad aš pirkau paprastą mechanizmą, valdomą virvele, o ne grandinėle, tai gavosi daug pigiau. Laurestoj pirkau Kadangi mano austrijietė kabo laiptinėj, jos praktiškai netraukinėju, tai labai gerai ir paprastas mechanizmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUKS @ 2009 08 19, 22:16)
gaila,bet nemoku nuotraukyčių įdėt  blush2.gif

NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMAS per http://www.imageshack.us/
pasirenkam pav dydi do not resize,uzkraunam ,kopijuojam 3 nuo galo eilute Forum Thumbnail,ir ikeliam i pacia zinute,ir istrinam upload with imageshack
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 sausio 2012 - 10:31
QUOTE(aksome @ 2012 01 10, 17:36)
Labai reikalinga konsultacija , esu pasiruosusi pasisiuti austrijietes , bet be mechanizmo ,deciau tiesiai ant karnyzo ,ar taip ymanoma ? Gal galetumete pakonsultuoti?  ax.gif

Tikrai imanoma. Pas mane taip padaryta tik as ne pati siuvau, uzsakiau pas siuveja. Bet uzuolaida be jokio mechanizmo - virsuj prisiuta juostele kaip ant eilines uzuolaidos, ten uz kilpuciu kabinau ant kabliuku. Karnizas pas mane paprastas buvo su begeliu, ant jo ir kabinau. Siuvimo esme nesikeicia - siuvasi virsuj juostele kuri suraukia siek tiek uzuolaida (ir uz jos kabinasi paskui) ir siuvasi vertikalios austrijieciu juosteles (paskui kabliukais sukabini specialiais ir surauki kiek nori).

Pas mane platus langas is triju daliu tai butu reikeje triju mechanizmu. Kilnot as jos nekilnoju todel uzsakiau pasiuti be mechanizmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 01 13, 09:29)
Tikrai imanoma. Pas mane taip padaryta tik as ne pati siuvau, uzsakiau pas siuveja. Bet uzuolaida be jokio mechanizmo - virsuj prisiuta juostele kaip ant eilines uzuolaidos, ten uz kilpuciu kabinau ant kabliuku. Karnizas pas mane paprastas buvo su begeliu, ant jo ir kabinau. Siuvimo esme nesikeicia - siuvasi virsuj juostele kuri suraukia siek tiek uzuolaida (ir uz jos kabinasi paskui) ir siuvasi vertikalios austrijieciu juosteles (paskui kabliukais sukabini specialiais ir surauki kiek nori).

Pas mane platus langas is triju daliu tai butu reikeje triju mechanizmu. Kilnot as jos nekilnoju todel uzsakiau pasiuti be mechanizmo  4u.gif

tai va būtent, tai ir nėra austrijietė jei nesikilnoja cool.gif O tiesiog butaforija..pasiūta užuolaida ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2012 01 13, 12:03)
tai va būtent, tai ir nėra austrijietė jei nesikilnoja  cool.gif O tiesiog butaforija..pasiūta užuolaida ir tiek.

nu cia dabar, jum butaforija o man grozis. Jei nori zmogus siut be mechanizmo tegu siuva. Pas mane nebuvo galimybiu apkabinet langa mechanizmais. Ir kas pasakys kad neaustrijiete, nebent is arti apziurejes, bet is lauko puses ta pati austrijiete. Ar austrijiete jau ne uzuolaida? gal kilimas? lotuliukas.gif
Atsakyti