
Aciu visoms uz atsakyma del pastilazo. Nors tik siandien perskaiciau kad juo negalima dengti tortu, tai vakar ir nebutu pavyke apdengti. Pasidariau pastilaza su naturaliu medum, isteisu malonus darbui daiktas. Bet nebuvo ka vakar juo dengti
nes torto kremas gavosi nesamone kokiak tai. Bandziau si karta sokoladini torta "Anna" kur nesenai dare Olesta. Biskvitas gavosi geras, bet su kremas nestingo. Palikau ji per nakti saldytuve ir tai vos vos apstinges, tai gerai kad turejau kremo milteliu tai i ji supiliau ir tada jau sustigo:) nes siandien po arbo turi sita tora nestis i svecius. O is pastilazo padriau keleta rozyciu

[quote=padima,2009 07 23, 11:34]
kaip ir kur gaut to turto?
info@kulinarai.lt
kaip ir kur gaut to turto?
info@kulinarai.lt
kaip keistai, o man viskas sustingo gerai, į uždaromą formą padariau, supilsčiau kremą ant biskvitų ir į šaldytuvą nakčiai, prieš tai dar kremas buvo pabuvęs šaldytuve ir viskas sustingo, labai skanus torčiukas
pas mane virtuvėje juodas miškas
trys sutepti, ganašas padarytas, einu plakti grietinėlių, ir jau kibsiu į dzibavimą
ačiū už patarimus

pas mane virtuvėje juodas miškas


ačiū už patarimus



Toks klausimas ar skystas saldiklis tai gliukoze? ar ne?
Secondsun- saunuole, labai mielas tortukas.
Olesta- as buvau issiliejus maza ale plokstele is balto sokolado ir ant ju uzdejau batukus. Atlaike, neistyzo.
Gitule, kiek uz persiuntima dazu mokejai? (is Sweet Graces)
Olesta- as buvau issiliejus maza ale plokstele is balto sokolado ir ant ju uzdejau batukus. Atlaike, neistyzo.
Gitule, kiek uz persiuntima dazu mokejai? (is Sweet Graces)
QUOTE(Liusii @ 2009 07 22, 20:33)
nu va lakstus issikepiau ale kaip pirma kart tai pirmuosius iskociojau gal per storai ir pagal forma nagalejau apipjauti nesiekia jos krastu
tai 5 lakstai gavosi geri o kiti 5 tokie kreivais sonais, patarkit mergaites kai sutepsiu kaip tuos sonus islyginti? gal su kremu uzspakliuoti iseis? cia bus sitas kreivas pirmasis naudojamas, savu rate
ale norisi kad atrodytu normaliai 



pirmiausia sutepk ir palaikyk kelias val,kai sumirks,lygiai apipjausi.
Turbut jau cia per velai ilindau

QUOTE(SAULYTE5 @ 2009 07 23, 09:27)
Toks klausimas ar skystas saldiklis tai gliukoze? ar ne?
Gliukoze kaip dirbtinis medus,tokios konsistencijos.
O as kazka netaip padariau su tuo pastiliazu,issiminke gerai,tik kai nulipdziau figureles(krepsinio komanda





Laba diena,
Ateinu su torciuku
Viduje "Juodasis miskas",dengtas sokoladine saldainiu mase,juostele ir gelyte irgi is saldainiu mases,ir aplipdytas pabarstukais

Ateinu su torciuku




QUOTE(eiwile @ 2009 07 23, 14:01)
Laba diena,
Ateinu su torciuku
Viduje "Juodasis miskas",dengtas sokoladine saldainiu mase,juostele ir gelyte irgi is saldainiu mases,ir aplipdytas pabarstukais


Ateinu su torciuku




o koks simpatiskas,o kaip ta sokoladien mase padaryt?
eiwile sauniai padirbejai
daividija oi, prisijuokiau is tos tavo krepsinio komandos
Tu jos neismesk, is pradziu mums parodyk, prasau

daividija oi, prisijuokiau is tos tavo krepsinio komandos


Kažkur buvo parašyta ką daryt kai Cipciuko gėlių masė trupa. Pasidariau ir jokio elastingumo, sutrupa

QUOTE(eiwile @ 2009 07 23, 14:01)
Laba diena,
Ateinu su torciuku
Viduje "Juodasis miskas",dengtas sokoladine saldainiu mase,juostele ir gelyte irgi is saldainiu mases,ir aplipdytas pabarstukais

Ateinu su torciuku



LABAI DAILU, miela miela, taip šilta šilta

QUOTE(padima @ 2009 07 23, 15:13)
o koks simpatiskas,o kaip ta sokoladien mase padaryt?
http://www.supermama...howtopic=378104 cia