Gal žinot kuri, kiek gydytoja E. už gimdymą ima? Gimdyt ant nosies, o kiek mokėt, tai neįsivaizduoju
Sveikutės
Gal žinot kuri, kiek gydytoja E. už gimdymą ima? Gimdyt ant nosies, o kiek mokėt, tai neįsivaizduoju
QUOTE(HappyAngel @ 2008 12 02, 13:50)
Sveikutės
aga ir man l.aktualu.. nors dar ir ne ant nosies, taciau reik planuotis kas kaip
ar niekas nemoka, ar visos labai tylios?
Parašykite až toms kurios gimdė pas E
Aš tikrai nežinau
Aš tikrai nežinau
QUOTE(Karolilna @ 2008 12 08, 12:25)
Mergaitės, kiek aš žinau, moka visos tiek kiek gali ir nori. Priklauso nuo daugelio dalykų, ar tariesi iš anksto ir pan. Nesu girdėjusi ,kad ji pasakytų sumą
Man rodos nuojauta pakužda , po gimdymo. Bent jau aš,niekada neduodu prieš visus įvykius ....tik po to,( čia kalbu apie visas ir visokias padėkas)
tai kiek duoti gydytojai ir kiek akušerei? aš dėl gimdymo nesitariau, pas ką pakliūsiu, nežinau
o padėkoti ruošiuos tik kai viskas pasibaigs
. pirmą gimdžiau pas Godovanec, viskas buvo
bet tai buvo l. seniai. o db bijau ir dėl to, kad gimdyti galiu per šventes.
QUOTE(Anita5 @ 2008 12 09, 20:49)
tai kiek duoti gydytojai ir kiek akušerei? aš dėl gimdymo nesitariau, pas ką pakliūsiu, nežinau
o padėkoti ruošiuos tik kai viskas pasibaigs
. pirmą gimdžiau pas Godovanec, viskas buvo
bet tai buvo l. seniai. o db bijau ir dėl to, kad gimdyti galiu per šventes.
Jeigu gimdysi nesitarusi, tai pati nuspręsk kiek duosi
Aš gimdžiau nesitarus, tai akušerei daviau 100 litų po to (čia prieš 6 mėnesius), o gydytojui atrodo 200
Aš gimdžiau per šventes
tai tarkis nesitarus, jei gydytoja/s bus išvažiavęs švęst toli toli
Na kadangi man akušerė labai fainulka pasitaikė, o su gydytoju daug nereikėjo bendraut, nes viskas superiniu greičiu įvyko, tai abiem, atrodo, davėm po to vienodai - atrodo po 100 ir dar vyras vaišes surengė, gėlės ... viskas vyko prieš 9 mėn.
beja, merginos, kurios ruošiates gimdyt - turiu kompresiuku "Multi - Mam" 6vnt. (pakuotėj 12) likusių, tai mielai padovanočiau
išmest nesinori
jei ką, tai į až
Na kadangi man akušerė labai fainulka pasitaikė, o su gydytoju daug nereikėjo bendraut, nes viskas superiniu greičiu įvyko, tai abiem, atrodo, davėm po to vienodai - atrodo po 100 ir dar vyras vaišes surengė, gėlės ... viskas vyko prieš 9 mėn.
beja, merginos, kurios ruošiates gimdyt - turiu kompresiuku "Multi - Mam" 6vnt. (pakuotėj 12) likusių, tai mielai padovanočiau
aš kaip gimdžiau tai pat nesitariau,aš daviau pinigų tik akušerei prieš gimdima nes nežinau kaip butu baiges jei nebučiau davusi.kaip vyras padavė iš kart viskas į gerą puse pakripo,ir vonioj 2 kartus leido pagulėt ir per patį gimdyma gražiai elgesi.
o eigminiene kaip ir neprireikė tik pasižiūrėjo kaip viskas vyksta
.
Mano džiaugsmelis irgi žada per šventes atkeliauti, tai su gydytoja E jau kaip ir sutarėme, jei tik nebus niekur toli išvažiavusi, kad gimdysiu prie jos.
Aš šiaip laikausi tokios nuomonės, kad jeigu jau tariesi, tai būk pasiruošusi atsilyginti.
Man net pikta klausytis, kai vaikšto per visą nėštumą pas E, už visą tą laiką duoda 50Lt ir paskui skundžiasi nepriežiūra. Juk jai ir nepriklauso prižiūrėti. Yra poliklinika, kiti gydytojai, jei nenori mokėti tai ir eik tenai.
Aš šiaip laikausi tokios nuomonės, kad jeigu jau tariesi, tai būk pasiruošusi atsilyginti.
Man net pikta klausytis, kai vaikšto per visą nėštumą pas E, už visą tą laiką duoda 50Lt ir paskui skundžiasi nepriežiūra. Juk jai ir nepriklauso prižiūrėti. Yra poliklinika, kiti gydytojai, jei nenori mokėti tai ir eik tenai.
QUOTE(Norka @ 2008 12 11, 19:51)
Mano džiaugsmelis irgi žada per šventes atkeliauti, tai su gydytoja E jau kaip ir sutarėme, jei tik nebus niekur toli išvažiavusi, kad gimdysiu prie jos.
QUOTE(Norka @ 2008 12 11, 20:51)