Įkraunama...
Įkraunama...

Radviliškis: kas gimdėt, ką žinot?

QUOTE(jurgusia @ 2009 01 14, 15:51)
Jinai dirba tik sestadieniais ir sekmadieniais. Visas kitas dienas dirba kazkurioj Kauno ligoninej ar tai klinikoj.

Pasirodo tikrai yra ar buvo kažkokia jauna gydytoja, bet kiek suprantu ji rezindentė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2009 02 04, 14:22)
Pasirodo tikrai yra ar buvo kažkokia jauna gydytoja, bet kiek suprantu ji rezindentė g.gif

Taip
Atsakyti
Jurgusia, pagal liniuotę matau, kad tikriausiai jau pagimdei? Ar gimdei Radvilišky? Kaip sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2009 01 13, 12:11)
Gal kas gimdete pas R.Galvanauskaite? Ji dazniausiai budi savaitgaliais. labai jauna gydytoja, kazin kaip ji?

Gimdžiau prie jos. Superinė gydytoja thumbup.gif Švelni, rūpestinga, ko bepaklausdavau jos - gaudavau labai išsamų atsakymą. Didelis jai dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 02 18, 13:13)
Gimdžiau prie jos. Superinė gydytoja  thumbup.gif Švelni, rūpestinga, ko bepaklausdavau jos - gaudavau labai išsamų atsakymą. Didelis jai dėkui  4u.gif

Sveika, čia taip pasisekė pakliūti pas ją, ar tareisi??
Atsakyti
QUOTE(Liepa* @ 2009 02 18, 13:32)
Sveika, čia taip pasisekė pakliūti pas ją, ar tareisi??

Taip pasisekė, gimdžiau iš šeštadienio į sekmadienį ir ji budėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 02 18, 16:21)
Taip pasisekė, gimdžiau iš šeštadienio į sekmadienį ir ji budėjo  mirksiukas.gif

Angeliuk, aš taip tavęs ir nepaklausiau, o kodėl būtent apsisprendei gimdyt Radvilišky g.gif Man Kauno gydytopai vos ne primygtinai siūlo gimdyt Šiauliuose, aišku aš nenoriu ir planuoju likt Radvilišky g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2009 02 20, 15:16)
Angeliuk, aš taip tavęs ir nepaklausiau, o kodėl būtent apsisprendei gimdyt Radvilišky g.gif  Man Kauno gydytopai vos ne primygtinai siūlo gimdyt Šiauliuose, aišku aš nenoriu ir planuoju likt  Radvilišky g.gif

Na, 2007 metais turėjau nesivystantį, o tuo metu gyvenau ne Lietuvoj, tik atostogų buvau grįžus. Taip išėjo, kad išvalymą man darė E. ir ji man labai patiko kaip gydytoja ir kaip žmogus ax.gif Tad pasižadėjau sau, kad kai vėl pastosiu ir jei jau būsim grįžę gyvent į Lietuvą, savo ir vaikučio priežiūrą nėštumo metu patikėsiu tik jai. Na, o visą nėštumą pas ją prasilankius nelėksiu gi į Šiaulius gimdyt biggrin.gif
Be to, esu girdėjus nemažai blogų atsiliepimų apie Šiaulių GN ir personalą ax.gif

Tik va taip išėjo, kad gimdymo metu E. nebuvo Radvilišky, tad pagimdžiau prie gydytojos-rezidentės G. E. su ja susiskambino ir susitarė, kad G. mane pašefuos per gimdymą.
Atsakyti
Labas, gimdziau Radviliskyje ir jeigu dar karta gimdysiu, tai tik ten, o jeigu siulo siaulius tai net nezinau man tai nepatinka nei personalas nei prieziura, geriausia tada gimdyti panevezyje, nes jeigu kas blogai vaikiukui butu, tai ten yra spec. visa iranga, bet as negalvojau apie neigiamus dalykus ir labai patenkinta ir gydytojais ir personalu ir visa kita, o lankiausi pas Danieliu labai profesionalus. Patarciau Radviliskyje, aisku jums spresti
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 02 20, 15:46)
Na, 2007 metais turėjau nesivystantį, o tuo metu gyvenau ne Lietuvoj, tik atostogų buvau grįžus. Taip išėjo, kad išvalymą man darė E. ir ji man labai patiko kaip gydytoja ir kaip žmogus  ax.gif Tad pasižadėjau sau, kad kai vėl pastosiu ir jei jau būsim grįžę gyvent į Lietuvą, savo ir vaikučio priežiūrą nėštumo metu patikėsiu tik jai. Na, o visą nėštumą pas ją prasilankius nelėksiu gi į Šiaulius gimdyt biggrin.gif
Be to, esu girdėjus nemažai blogų atsiliepimų apie Šiaulių GN ir personalą  ax.gif

Tik va taip išėjo, kad gimdymo metu E. nebuvo Radvilišky, tad pagimdžiau prie gydytojos-rezidentės G. E. su ja susiskambino ir susitarė, kad G. mane pašefuos per gimdymą.

QUOTE(zaliaake25 @ 2009 02 20, 15:54)
Labas, gimdziau Radviliskyje ir jeigu dar karta gimdysiu, tai tik ten, o jeigu siulo siaulius tai net nezinau man tai nepatinka nei personalas nei prieziura, geriausia tada gimdyti panevezyje, nes jeigu kas blogai vaikiukui butu, tai ten yra spec. visa iranga, bet as negalvojau apie neigiamus dalykus ir labai patenkinta ir gydytojais ir personalu ir visa kita, o lankiausi pas Danieliu labai profesionalus. Patarciau Radviliskyje, aisku jums spresti

Dėkui už atsakymus. Šiaip jau esu apsisprendus gimdyt Radvilišky, bet vis tiek širdelėj dar kirba, ar teisingai elgiuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2009 02 20, 15:59)
Dėkui už atsakymus. Šiaip jau esu apsisprendus gimdyt Radvilišky, bet vis tiek širdelėj dar kirba, ar teisingai elgiuos g.gif

Spręsti, aišku, tau, bet ar ne geriau gimdyt pas gydytoją, kuri sekė tave viso nėštumo metu ir žino apie tavo ligą, negu kad papult pas nepažįstamą gydytoją į nepažįstamą aplinką? Tikrai nekišu savo nuomonės, tik garsiai mąstau 4u.gif Mane vien jau gimdykla nuteikė labai raminančiai, savo atsineštos žvakės, muzika, gimdykloje esanti burbulinė vonia ir superinis personalo dėmesys bei priežiūra ax.gif
Jei kada netyčia tektų gimdyt antrą (kuo abejoju), tai tik į Radviliškį važiuočiau.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 02 20, 16:07)
Spręsti, aišku, tau, bet ar ne geriau gimdyt pas gydytoją, kuri sekė tave viso nėštumo metu ir žino apie tavo ligą, negu kad papult pas nepažįstamą gydytoją į nepažįstamą aplinką? Tikrai nekišu savo nuomonės, tik garsiai mąstau  4u.gif Mane vien jau gimdykla nuteikė labai raminančiai, savo atsineštos žvakės, muzika, gimdykloje esanti burbulinė vonia ir superinis personalo dėmesys bei priežiūra  ax.gif
Jei kada netyčia tektų gimdyt antrą (kuo abejoju), tai tik į Radviliškį važiuočiau.

Aš irgi taip galvoju, todėl ir pasirinkau Radvilišky. O dėl antro neabejok, manau tikrai turėsi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 20 vasario 2009 - 17:38