Įkraunama...
Įkraunama...

Radviliškis: kas gimdėt, ką žinot?

QUOTE(gritte @ 2009 05 11, 08:47)
O leliukų prižiūrėtoja ten tokia pastovi moteris būna......fainuolė tokia  thumbup.gif Albina  smile.gif

taip, Albina, o ja pakeicia kita, jaunesne ir irgi faina kudikiu sesute. Tai va jos dvi ir rupinasi.
Atsakyti
smile.gif+2009 05 11, 12:57-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 05 11, 12:57)
taip, Albina, o ja pakeicia kita, jaunesne ir irgi faina kudikiu sesute. Tai va jos dvi ir rupinasi.

Oi,ta Albina tai thumbup.gif bobulka.Man nepatiko viena sesele budejusi nakti schmoll.gif .Mano pupa lb.verke nakti,tai ji atleke su misinuku,liepe duot.Aisku as nedaviau,ir kitom rekomeduociau neduot,nebent tikrai neturit pienuko.Nes vaikiukas gali neimt papuko paskui.Kaip nutiko vienai mano giminaitei,turi pieno,bet leliukas neima papuko schmoll.gif .Taip ir vargsta nusitraukinedama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabalai: 11 gegužės 2009 - 13:00
QUOTE(vabalai @ 2009 05 11, 12:58)
Oi,ta Albina tai thumbup.gif bobulka.
Aisku as nedaviau,ir kitom rekomeduociau neduot,nebent tikrai neturit pienuko.

na, čia kaip kam, matyt... man turbūt papuolė anos ne nuotaikos fazė, nes mol, ne prie puodų stovi, dažniau vaikui papą paduok doh.gif o kad to pieno ten dar nebuvo, tai dzin, atėjusi maigė maigė, vos lašą išspaudė, tada teikėsi atnešti mišinuko.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalai @ 2009 05 11, 13:58)
Oi,ta Albina tai thumbup.gif bobulka.Man nepatiko viena sesele budejusi nakti schmoll.gif .Mano pupa lb.verke nakti,tai ji atleke su misinuku,liepe duot.Aisku as nedaviau,ir kitom rekomeduociau neduot,nebent tikrai neturit pienuko.Nes vaikiukas gali neimt papuko paskui.Kaip nutiko vienai mano giminaitei,turi pieno,bet leliukas neima papuko schmoll.gif .Taip ir vargsta nusitraukinedama

kaip man jos sake - kudikiu seseles naktimis nebudi, ju pamaina veliausiai iki 19 val jei gerai pamenu. Naktimis pas mus tai akuseres ateidavo - gerai, kad ju paslaugu nereikejo, ikisdavo galva pasiteiraudavo ar viskas gerai. O uz sienos kita mama jauna gulejo su lialka, tai oi prisiklausiau doh.gif Ten buvo is soc rizikos grupes, tai ji leisdavo vaikiukui verkti, uzrekdavo ko cia reki, iseidavo gan ilgam, tai ten ja visaip bande i prota atvest doh.gif Galiausiai neleido vaziuot namo, nes salygos netinkamos, tetukas atvare i ligonine purvinas su kazkokia odos liga, kad buvo pakeltas aliarmas skyriuje ... tai as tik svajojau greiciau dingt namo smile.gif
Atsakyti
Nu jo,jai pienuko nera tai kitas reikalas,aisku nevirgdinsi vaiko.Bet as sekmingai maitinau iki 9men.O ta kur nakti buvo tai akusere.Bet man jos zodziai istrigo,tik niekam nesakyk,kad daviau misinuko blink.gif .Taip ir likau nesupratusi g.gif
Atsakyti
labukas mamytes 4u.gif norejau paklaust ar kam buvo kad leliuko galvyte zemai jau isistaciusi sako gydit.kad ant dienu atrodo saremiu buna bet va savaite kaip nieko taip nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalai @ 2009 05 11, 14:18)
Bet man jos zodziai istrigo,tik niekam nesakyk,kad daviau misinuko blink.gif .Taip ir likau nesupratusi g.gif

Įdomiai g.gif gal akušerės negali paduot mišinuko? g.gif
Atsakyti
gal ir negali bet ka tada daryti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2009 05 11, 20:22)
Įdomiai  g.gif gal akušerės negali paduot mišinuko? g.gif

kiek zinau negali, nebent mamyte atsisako maitinti leliuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolilna: 11 gegužės 2009 - 18:25
Sveikos mamules 4u.gif ,

Nusprendziau ir as pasisakyti, sakau gal kamnors po mano pasakojimu bus lengviau apsispresti mirksiukas.gif .

Gyvenu Vilniuje ( su vyru esam kile is Radv., siuo metu ten gyvena musu tevai), visa nestuma vaiksciojau pas gydytoja privaciame kabinete Vilniuje, nestumo gale apie 36 sav. nuvaziavau i Rdv. apsiziureti ir susitarti su E. del gimdymo. Pirmas ispudis apie gydytoja buvo keistas, bet zmones is pirmo ispudzio arba patinka arba ne ax.gif . Po to nuomone pakeiciau rolleyes.gif
Kai tariausi del gimdymo paminejau, kad jei ji dalyvauti negales noreciau, kad butu D., taip ir nutiko. Nors gimdziau pas Danieliu kurio prieziura likau labai patenkinta, Eigminiene ne karta skambino i skyriu pasiteirauti kaip as laikausi (juk niekas jos to neprase ax.gif ). Visas personalas tikrai SUPER, likau viskuo labai labai patenkinta. Gydytojui daveme 500lt., akuserei 100lt., vaiku seselei ir visam personalui bendrai daveme saldainiu dezute bigsmile.gif (pinigus ir saldainius daveme isvykdami, tikrai nereikia duoti pries, nes jei gydytojas netikes tai duok nedaves, jei nemoka elgtis zmogiskai tai pinigai nieko nepakeis, o po gimdymo galejau ir visus pinigus atiduoti is tos laimes lotuliukas.gif ).

P.S. Kitus kartus net neabejodama ruosiuosi gimdyti Rdv. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2009 05 11, 19:22)
Įdomiai  g.gif gal akušerės negali paduot mišinuko? g.gif

QUOTE(lunerieda @ 2009 05 11, 19:24)
gal ir negali bet ka tada daryti blink.gif

QUOTE(Karolilna @ 2009 05 11, 19:25)
kiek zinau negali, nebent mamyte atsisako maitinti leliuka  4u.gif

bent jau kaip as buvau pagimdziusi, man ant nakties dave vaikui misinuko, kad vaikui sociau butu, nes juk motinom dar tikras pienas nesigamina, o tik priespienis. Bet misinukas duodamas vaikui tik is taureles, viena sesute vaikui dave is buteliuko, tai ir prase tik niekam nesakyti tongue.gif
Atsakyti
Aišku, kad negali, nes vedėja neleidžia schmoll.gif Gimdymo skyriuje mamos turi išmokti maitinti, o ne mišinuką girdyti. Todėl personalo darbas yra suteikti žinių mamoms, o ne mišinuką duoti. O akušerės duoda todėl, kad jos tingi naktimis lakstyti pas mamas biggrin.gif Joms daug lengviau paduoti mišinuką, kad vaikas miegotų, o kad vaikas vėliau gali nebeimti krūtinės, joms nesvarbu. Tad mamos, neskubėkit klausyti, jog neturi pienuko, ir duokit mišinuką. Labai teisingai sako toji sesutė, ar akušerė, kuri liepia krūtinę duoti, nes tik taip pienas gaminasi. Mano vaikelis irgi labai labai verkė, atėjo akušerė, sako atnešiu mišinuko, kankintis nereiks blink.gif sakau ačiū, išsiversim. Nes nėštumo metu daug apie tai skaičiau. Ir kuo puikiausiai išsivertėm. Mamos labai nusigąsta, ir tuoj imasi mišinio, o taip ir užkerta kelią maitinimui krūtimi. Ir apskritai aš manau, kad jei moteris domisi, tai jokia akušerė neįkalbės mišinukui, ir jei neįdomu, tai jokia sesutė neįkals į galvą, jog ji pienuko turi, ji norės maitinti mišinuku ir tiek unsure.gif
Atsakyti